- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Yaa üzüldüm kist mi varmışHayırlısı olsun. Benim rahim iyi değilmiş.doğal siklusla transfer yapcaktı. Sadece folik asit kullanmıştım. Gelecek adetimle ilaçlarla tekrar. Başlicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa üzüldüm kist mi varmışHayırlısı olsun. Benim rahim iyi değilmiş.doğal siklusla transfer yapcaktı. Sadece folik asit kullanmıştım. Gelecek adetimle ilaçlarla tekrar. Başlicak
Evet teşekkür ederim her gün meditasyon, Spor, sağlıklı beslenme avakado ananas muz kivi kuruyemiş Akdeniz tipi beslenme bol su bakliyat bu bir aydır böyle inşallah değerYaa harika bir habrr bu.. bu surecte bol bol olumlama yapin lutfen. Olacak tutacak seklinde
ama ben ilaclar icin 2 rapor cikarmistim 1 rapor hakkim vardi onu da baskentte kullandım ama transfer icin 1 tane kullanmistik baska klinikte. baskentte iki hakkiniz daha gorunuyor dedi. ilaci sadece eczane goruyor..bana bunu zekai tahirin ordaki bi eczane soyledi ilac hakki ve tup bebek farklidir dedi ki ordaki eczanelerde bu isi bilenler diye dusunuyorum. bi daha arastirmak lazımBende bu şekilde sordum sekreterin yanında dosyayı kabul eden kız ,öyle birşey yok dedi ilaç için ayrı tüp Bebek için ayrı rapor yok dedi eczanedeki adam da aynı şeyi söyledi
Bende ilkinde taze transfer dediler rapor çıkardım progesteron hormonu yüksekliği yüzünden iptal oldu dondurulmuş embriyo olacak denildi yandı rapor ilaçlara kullandm
Bana da hastanenin karşı eczanesi ile ordaki rapora bakan kız dediama ben ilaclar icin 2 rapor cikarmistim 1 rapor hakkim vardi onu da baskentte kullandım ama transfer icin 1 tane kullanmistik baska klinikte. baskentte iki hakkiniz daha gorunuyor dedi. ilaci sadece eczane goruyor..bana bunu zekai tahirin ordaki bi eczane soyledi ilac hakki ve tup bebek farklidir dedi ki ordaki eczanelerde bu isi bilenler diye dusunuyorum. bi daha arastirmak lazım
Bende böyle biliyorum. Başkentte bana senin ilaç hakkin bitmiş ama transfer için 1 hakkınız kalmış demislerdi. Sistemden öyle görmüşlerdi.ama ben ilaclar icin 2 rapor cikarmistim 1 rapor hakkim vardi onu da baskentte kullandım ama transfer icin 1 tane kullanmistik baska klinikte. baskentte iki hakkiniz daha gorunuyor dedi. ilaci sadece eczane goruyor..bana bunu zekai tahirin ordaki bi eczane soyledi ilac hakki ve tup bebek farklidir dedi ki ordaki eczanelerde bu isi bilenler diye dusunuyorum. bi daha arastirmak lazım
Kist yok. Rahim inceymiş. Bu ay geç yumurtlarsın dedi.Yaa üzüldüm kist mi varmış
Evet gideceğim, bugün işim çok erken bitti tanışmak nasip olmadı. Cumartesi haberleşelim mi?Cumartesi gidecek misin kontrole
Çok üzüldüm dün de iki kişinin iptal olmuş rahîm inceliğindenKist yok. Rahim inceymiş. Bu ay geç yumurtlarsın dedi.
Benimde 9 da bitti ilk bendim zaten olur haberlesirizEvet gideceğim, bugün işim çok erken bitti tanışmak nasip olmadı. Cumartesi haberleşelim mi? ☺
Ne yapalım bekleyeceğiz. Hoca bana bırak hallolacak dedi. Umutla bekliyoruzÇok üzüldüm dün de iki kişinin iptal olmuş rahîm inceliğinden
normalde sorununuz neydi. benim diger tedavi gordugum klinikte boyle sorunum olmustu hoca 1 ay dogum kontrol hapı verip oyle baslamısti. burda da hulusi hoca ikinci yarıda topladı yani yumurta attiktan sonra oylr sorunum olmadı. sagda sadece geride kaldi ve 1 tane cıktımrb.hoca bana da adetin 2.gunu yumurtalarimin ayni boyutta olmadigini soyledi ve yasmin verdi tup bebege baslamadi.boyle bir durumla karsilasan var mi hemen gelecek adetle baslar mi
sorunum sayica yumurta var ama ayni gelisimi gostermiyolarmisnormalde sorununuz neydi. benim diger tedavi gordugum klinikte boyle sorunum olmustu hoca 1 ay dogum kontrol hapı verip oyle baslamısti. burda da hulusi hoca ikinci yarıda topladı yani yumurta attiktan sonra oylr sorunum olmadı. sagda sadece geride kaldi ve 1 tane cıktı
Evet Hulusi hoca ya güven gerisini Allah'a bırakNe yapalım bekleyeceğiz. Hoca bana bırak hallolacak dedi. Umutla bekliyoruz
Evet canım adet olmadan transfer hazirligina başlıyor , bende geçen sene oyle olmuştum tedavimi aynı şey hatta rahîm dinlenmiş oluyorKızlar ben 2. lucrini çarşamba günü vurdum.20 gün sonra gel transfer hazırlığına başlıcaz bir sorun olmazsa dedi.Tam adet zamanlarına da geliyor.Şimdi ben adet olmıcammı olmadan mı başlıcak transfer hazırlığına?
Hayır canım hiçbir şey al demedi. Sadece eksrofeme aynı dozda devam dedi. One işe yarıyor ki?Marjinal Kist canım sana hemşire leucositim al gel dedi mi sabah gelirken
Sabah aldıracak o zaman bana ilk tedavide aldırdı rahîm içine enjekte ediyor bağışıklık güçlendirici mi baskılayıcı mi ne . O gün sonuçlar çıkınca hemşire aradı bende dedim leucositim alacak miyiz diye evet al gel dedi , bana unuttu sanmıştım demek ki sana da dememiş 100₺-150₺gibi bir fiyatı varHayır canım hiçbir şey al demedi. Sadece eksrofeme aynı dozda devam dedi. One işe yarıyor ki?