Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Rapor süremiz ne kadar bilen var mi ? Ben dün negatif sonuç aldım raporlu oldu ? Şimdi o rapor geçerli olur mu

İlaçlar için ayrı tüp bebek uygulaması için ayrı rapor hakkı var diye biliyorum. Mesela ben ilaçlar için daha önce 2 rapor çıkardım ama transferim iptal olunca o hakkım kaldı. Ama ilaç hakkımı kullandım ben böyle biliyorum

İlaçlar için ayrı tüp bebek uygulaması için ayrı rapor hakkı var diye biliyorum. Mesela ben ilaçlar için daha önce 2 rapor çıkardım ama transferim iptal olunca o hakkım kaldı. Ama ilaç hakkımı kullandım ben böyle biliyorum
Bende bu şekilde sordum sekreterin yanında dosyayı kabul eden kız ,öyle birşey yok dedi ilaç için ayrı tüp Bebek için ayrı rapor yok dedi eczanedeki adam da aynı şeyi söyledi
Bende ilkinde taze transfer dediler rapor çıkardım progesteron hormonu yüksekliği yüzünden iptal oldu dondurulmuş embriyo olacak denildi yandı rapor ilaçlara kullandm

Hatta ikinci tüp bebekte rapor çıktı ama taze transfer olmadığı için rapor ilaçlara kullanabilirsin dedi öyle de oldu

X