- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
İnşallah gerçekten değişik Bir his Embriyo çözülürken bozulmaz inşallahHadi inşallah güzel güzel çözünür güzel güzel tutunurlar yavruların.Hayırlısı olsun çok heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gerçekten değişik Bir his Embriyo çözülürken bozulmaz inşallahHadi inşallah güzel güzel çözünür güzel güzel tutunurlar yavruların.Hayırlısı olsun çok heyecanlı
Hayırlı olsun çok sevindim .güzel haberler vermek nasip olsun burdan insallahh❤Merhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣
Inşallah bozulmaz Allah yardımcın olsun. Bu olasılık labratuarla mi alakalı yumurtanın kalitesi ile mi?yoksa tamamen şans mi bu konuda biraz cahilim merak ettimİnşallah gerçekten değişik Bir his Embriyo çözülürken bozulmaz inşallah
Bende bilmiyorum neyle alakalı ama çok gidiyor beşinci güne giderken bir iki tane zor kalıyorInşallah bozulmaz Allah yardımcın olsun. Bu olasılık labratuarla mi alakalı yumurtanın kalitesi ile mi?yoksa tamamen şans mi bu konuda biraz cahilim merak ettim
Şimdi bi video izledim embriyo kalitesi ile alakaliymis .kaç taneden 2 tane kalıyor?Bende bilmiyorum neyle alakalı ama çok gidiyor beşinci güne giderken bir iki tane zor kalıyor
Olabilir , 8 tane var bir tüp te 4 ,onların kaçı kalacak yada ikinci tüp te mi açılacak bilmiyorumŞimdi bi video izledim embriyo kalitesi ile alakaliymis .kaç taneden 2 tane kalıyor?
Hayırlı olsun inşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan güzel haberler alırsınMerhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣
Sağol canım inşallahHayırlı olsun inşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan güzel haberler alırsın
Bana da cuma dedi ☺ Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣
Cumartesi gidecek misin kontroleBana da cuma dedi ☺ Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Rapor süresi negatif aldığnda bitiyor veya yeni tüp Bebege başladığında bitiyorRapor süremiz ne kadar bilen var mi ? Ben dün negatif sonuç aldım raporlu oldu ? Şimdi o rapor geçerli olur mu
Yeni rapor çıkarma hakkım var mi pekiRapor süresi negatif aldığnda bitiyor veya yeni tüp Bebege başladığında bitiyor
Rapor hakkımız 3 kez canım bende iki tanesini ilaçlar için kullandım bir tane kaldıYeni rapor çıkarma hakkım var mi peki
3 hakkimiz yok mu? Kafanı yorma bence yarın telefon acarsın bilgi verirler muhakkakYeni rapor çıkarma hakkım var mi peki
Bende bu şekilde sordum sekreterin yanında dosyayı kabul eden kız ,öyle birşey yok dedi ilaç için ayrı tüp Bebek için ayrı rapor yok dedi eczanedeki adam da aynı şeyi söylediİlaçlar için ayrı tüp bebek uygulaması için ayrı rapor hakkı var diye biliyorum. Mesela ben ilaçlar için daha önce 2 rapor çıkardım ama transferim iptal olunca o hakkım kaldı. Ama ilaç hakkımı kullandım ben böyle biliyorum
Hayırlısı olsun. Benim rahim iyi değilmiş.doğal siklusla transfer yapcaktı. Sadece folik asit kullanmıştım. Gelecek adetimle ilaçlarla tekrar. BaşlicakMerhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣
Yaa harika bir habrr bu.. bu surecte bol bol olumlama yapin lutfen. Olacak tutacak seklindeMerhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣