- 20 Ocak 2020
- 89
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sadece Folikasit dediBana de resvatrol ve folbiol kullan dedi ama ben gonamax ve epa’da kullandığımı söyledim o dönem tamam devam et o zaman dedi.
Bende transfer hazırlığındayım banada sadece folik asit verdi. Bakalım yarın muayene var. Transfer olup olmayacağı netleşirBana de resvatrol ve folbiol kullan dedi ama ben gonamax ve epa’da kullandığımı söyledim o dönem tamam devam et o zaman dedi.
Ben ilk kez yaptırıyorum o yüzden bilmiyorum 5.gün olaylarını falan :)mesela 3 embriyo neden yetmiyor anlayamıyorum hakatten canımıza yazık değil mi ?hulusi hoca bana 3 elde edersek bi daha toplama yapmayız dedi ama 2 tane kaldı donduruldu4 tane toplandi ama biri cok kucukmus. ona islem yapılmadı 3 taneden 2 si dollendi. 1 tanesi 3. gune gitti. diger toplamamda da 1 tane embriyom vardi 2 tame dondurulmus var. esim artik yapma neyse o bunları versinler diyor. 5. gune giderse gider canina yazik diyor. zaten basindan beri yapmami istemedi. bilmiyrum hocaya desem ne diycek.
Çözülürken bozuluyor benim öyle oldu bu yüzden iki kez toplandı 8 Embriyo elde edildBen ilk kez yaptırıyorum o yüzden bilmiyorum 5.gün olaylarını falan :)mesela 3 embriyo neden yetmiyor anlayamıyorum hakatten canımıza yazık değil mi ?hulusi hoca bana 3 elde edersek bi daha toplama yapmayız dedi ama 2 tane kaldı donduruldu
muhtemelen 5.gune gitmesi icin elde cok emb olmasini istiyor hoca. ama her defasinda 1 2 cikarsa yani gercekten kolay surec degil ki. bana 4 veya 5 emb olsa iyi olur dedi ama her toplamada 1 cikarsa 4 toplama yani psikolojik ve fiziksel yipratici olur. artik parasini saymiyorumBen ilk kez yaptırıyorum o yüzden bilmiyorum 5.gün olaylarını falan :)mesela 3 embriyo neden yetmiyor anlayamıyorum hakatten canımıza yazık değil mi ?hulusi hoca bana 3 elde edersek bi daha toplama yapmayız dedi ama 2 tane kaldı donduruldu
Benim hep öyle oldu canım. Her toplamada elde bir tane kaldı. 3 toplama oldu toplam 3 yumurtam oldu. Vtransfer gününde de 1 tanesinin transfer edilecegi ni öğrendim. Oda tutmadı zaten. Zor süreçler inşallah senin sonucun güzel olur canım.muhtemelen 5.gune gitmesi icin elde cok emb olmasini istiyor hoca. ama her defasinda 1 2 cikarsa yani gercekten kolay surec degil ki. bana 4 veya 5 emb olsa iyi olur dedi ama her toplamada 1 cikarsa 4 toplama yani psikolojik ve fiziksel yipratici olur. artik parasini saymiyorum
Anladım teşekkür ederim. Evet hem fiziksel hem ruhsal hem de maddi olarak zor bir durum.Allah yardımcımız olsun. Benim de durumum bu şekilde olacak sanırm.ekstra damar riskim var çok üzgünümmuhtemelen 5.gune gitmesi icin elde cok emb olmasini istiyor hoca. ama her defasinda 1 2 cikarsa yani gercekten kolay surec degil ki. bana 4 veya 5 emb olsa iyi olur dedi ama her toplamada 1 cikarsa 4 toplama yani psikolojik ve fiziksel yipratici olur. artik parasini saymiyorum
Damar riski derken?Anladım teşekkür ederim. Evet hem fiziksel hem ruhsal hem de maddi olarak zor bir durum.Allah yardımcımız olsun. Benim de durumum bu şekilde olacak sanırm.ekstra damar riskim var çok üzgünüm
Sabah sekiz inşallah
Görüşürüz inşallahSabah sekiz inşallah
Ben önceden çikolata kisti nedeniyle iki ameliyat geçirdim O bölgelerde yapışıklık vardı zaten sanırm yumurtalıkların olduğu bölgeye damar denk geliyirmus patlama riski varmis islemden yeni cikmis sayilirdim detayli anlatmadi hoca bir sonraki görüşmede detaylı soracağım ama 3 embryo olursa iyi olur demişti durum bu inşallah ciddi bisey değildirDamar riski derken?
Çözülebilecek biseydir, olumsuz düşünme bence.İşinin ehli ne yapicagini bilir hulusi hoca. Ama bende soru sorarken cekiniyorum ona.Ben önceden çikolata kisti nedeniyle iki ameliyat geçirdim O bölgelerde yapışıklık vardı zaten sanırm yumurtalıkların olduğu bölgeye damar denk geliyirmus patlama riski varmis islemden yeni cikmis sayilirdim detayli anlatmadi hoca bir sonraki görüşmede detaylı soracağım ama 3 embryo olursa iyi olur demişti durum bu inşallah ciddi bisey değildir
8 de işallah
Ona çok güveniyorum zaten yoksa bu kadar sıkıntı ile başedemezdim.hulusi hoca çok yoğun ama ciddi sorular sorulduğunda güzel anlatıyor aslında çekinmemek lazımÇözülebilecek biseydir, olumsuz düşünme bence.İşinin ehli ne yapicagini bilir hulusi hoca. Ama bende soru sorarken cekiniyorum ona.
Hadi inşallah güzel güzel çözünür güzel güzel tutunurlar yavruların.Hayırlısı olsun çok heyecanlıMerhaba kızlar Haftaya cuma transfer dedi ❣