Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

4 tane toplandi ama biri cok kucukmus. ona islem yapılmadı 3 taneden 2 si dollendi. 1 tanesi 3. gune gitti. diger toplamamda da 1 tane embriyom vardi 2 tame dondurulmus var. esim artik yapma neyse o bunları versinler diyor. 5. gune giderse gider canina yazik diyor. zaten basindan beri yapmami istemedi. bilmiyrum hocaya desem ne diycek. 😔
Ben ilk kez yaptırıyorum o yüzden bilmiyorum 5.gün olaylarını falan :)mesela 3 embriyo neden yetmiyor anlayamıyorum hakatten canımıza yazık değil mi ?hulusi hoca bana 3 elde edersek bi daha toplama yapmayız dedi ama 2 tane kaldı donduruldu

Ben ilk kez yaptırıyorum o yüzden bilmiyorum 5.gün olaylarını falan :)mesela 3 embriyo neden yetmiyor anlayamıyorum hakatten canımıza yazık değil mi ?hulusi hoca bana 3 elde edersek bi daha toplama yapmayız dedi ama 2 tane kaldı donduruldu
Çözülürken bozuluyor benim öyle oldu bu yüzden iki kez toplandı 8 Embriyo elde edild

muhtemelen 5.gune gitmesi icin elde cok emb olmasini istiyor hoca. ama her defasinda 1 2 cikarsa yani gercekten kolay surec degil ki. bana 4 veya 5 emb olsa iyi olur dedi ama her toplamada 1 cikarsa 4 toplama yani psikolojik ve fiziksel yipratici olur. artik parasini saymiyorum

muhtemelen 5.gune gitmesi icin elde cok emb olmasini istiyor hoca. ama her defasinda 1 2 cikarsa yani gercekten kolay surec degil ki. bana 4 veya 5 emb olsa iyi olur dedi ama her toplamada 1 cikarsa 4 toplama yani psikolojik ve fiziksel yipratici olur. artik parasini saymiyorum
Benim hep öyle oldu canım. Her toplamada elde bir tane kaldı. 3 toplama oldu toplam 3 yumurtam oldu. Vtransfer gününde de 1 tanesinin transfer edilecegi ni öğrendim. Oda tutmadı zaten. Zor süreçler inşallah senin sonucun güzel olur canım.

Anladım teşekkür ederim. Evet hem fiziksel hem ruhsal hem de maddi olarak zor bir durum.Allah yardımcımız olsun. Benim de durumum bu şekilde olacak sanırm.ekstra damar riskim var çok üzgünüm

Damar riski derken?
Ben önceden çikolata kisti nedeniyle iki ameliyat geçirdim O bölgelerde yapışıklık vardı zaten sanırm yumurtalıkların olduğu bölgeye damar denk geliyirmus patlama riski varmis islemden yeni cikmis sayilirdim detayli anlatmadi hoca bir sonraki görüşmede detaylı soracağım ama 3 embryo olursa iyi olur demişti durum bu inşallah ciddi bisey değildir

Ben önceden çikolata kisti nedeniyle iki ameliyat geçirdim O bölgelerde yapışıklık vardı zaten sanırm yumurtalıkların olduğu bölgeye damar denk geliyirmus patlama riski varmis islemden yeni cikmis sayilirdim detayli anlatmadi hoca bir sonraki görüşmede detaylı soracağım ama 3 embryo olursa iyi olur demişti durum bu inşallah ciddi bisey değildir
Çözülebilecek biseydir, olumsuz düşünme bence.İşinin ehli ne yapicagini bilir hulusi hoca. Ama bende soru sorarken cekiniyorum ona.

Çözülebilecek biseydir, olumsuz düşünme bence.İşinin ehli ne yapicagini bilir hulusi hoca. Ama bende soru sorarken cekiniyorum ona.
Ona çok güveniyorum zaten yoksa bu kadar sıkıntı ile başedemezdim.hulusi hoca çok yoğun ama ciddi sorular sorulduğunda güzel anlatıyor aslında çekinmemek lazım

X