- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
1995 TL mi ödedin dünYok canım öyle değil Benim de 3 ayrı tüptu canım. 3 kere toplama yaptırmıştım ya .dün gittiğimizde çözme parası aldilar. Transfer için gittigimizdede transfer parası alacaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1995 TL mi ödedin dünYok canım öyle değil Benim de 3 ayrı tüptu canım. 3 kere toplama yaptırmıştım ya .dün gittiğimizde çözme parası aldilar. Transfer için gittigimizdede transfer parası alacaklar.
prolutexti ben baska merkezde denemistim. vajinal verdi once dr cok kasinti yapti sonra kalcadan o da ates yapti ve oturamadım yanlarim mahvolmustu sonra gobege gectik onda sıkıntı olmadıGöbeğe geçtiğiniz iğne hangisi idi ? Hocaya söylesek acaba direk onu verir mi kalça yerine
Onun da farklı formları var o zaman teşekkür ediyorum , Kızlar fitil olarak progestan aynı şeyi karışlamıyor mu ? İlla enjeksiyon mu daha iyiprolutexti ben baska merkezde denemistim. vajinal verdi once dr cok kasinti yapti sonra kalcadan o da ates yapti ve oturamadım yanlarim mahvolmustu sonra gobege gectik onda sıkıntı olmadı
Hem vajinal progestan fitil veriyor hem iğne. Ben şuan ikisinide kullaniyorumOnun da farklı formları var o zaman teşekkür ediyorum , Kızlar fitil olarak progestan aynı şeyi karışlamıyor mu ? İlla enjeksiyon mu daha iyi
Evet canım 1995 ödedim1995 TL mi ödedin dün
Anladım canım teşekkür ederimHem vajinal progestan fitil veriyor hem iğne. Ben şuan ikisinide kullaniyorum
9 ve yukarisi diye biliyorumhoca rahim kalinligi kacken transfer yapiyor acaba.
Kaç tüp donmus embriyo vardi her tüpten bir ücret alınıyor dedi de bir kız, benimde iki tüp var iki ayrı ücret odemem herhaldeEvet canım 1995 ödedim
Benim 3 ayrı yumurta toplamam oldu. 3ude ayrı tüpte oluyodur heralde.Kaç tüp donmus embriyo vardi her tüpten bir ücret alınıyor dedi de bir kız, benimde iki tüp var iki ayrı ücret odemem herhalde
Ay artık para kalmadı korktum yaBenim 3 ayrı yumurta toplamam oldu. 3ude ayrı tüpte oluyodur heralde.
Yok canım bence o yanlış bilgi
Kızlar ben anlayamadım her çözdüklerini embriyodan ayrı çözme ücreti mi alınıyor benim 1 embriyom var şimdi yine başlıcaz mesela bunda 2 oldu transferde 2 embriyo konulacak ayrı ayrı çözme parası mı alınacakAy artık para kalmadı korktum ya
Yok hepsini aynı anda çözdürünce tek çözdürme ücreti + transfer ücreti alınır kaç tüp olduğu farketmeksizin.Fakat atıyorum iki toplamada 5+5 embriyonuz donduruldu sadece 5 ini çözdürdü ve bunlardan transfer etti ve tutmadı.Daha sonra kalan 5 için de yapılacak işlemler için çözdürme+transfer ücreti alınır.Veya çözdürülenler arasında transfer edilenler hariç kaliteli embriyolarınız kaldı diyelim bunlar için de tekrar dondurma ücreti alınır.Kızlar ben anlayamadım her çözdüklerini embriyodan ayrı çözme ücreti mi alınıyor benim 1 embriyom var şimdi yine başlıcaz mesela bunda 2 oldu transferde 2 embriyo konulacak ayrı ayrı çözme parası mı alınacak
Evet canım çok güzel anlatmışsınYok hepsini aynı anda çözdürünce tek çözdürme ücreti + transfer ücreti alınır kaç tüp olduğu farketmeksizin.Fakat atıyorum iki toplamada 5+5 embriyonuz donduruldu sadece 5 ini çözdürdü ve bunlardan transfer etti ve tutmadı.Daha sonra kalan 5 için de yapılacak işlemler için çözdürme+transfer ücreti alınır.Veya çözdürülenler arasında transfer edilenler hariç kaliteli embriyolarınız kaldı diyelim bunlar için de tekrar dondurma ücreti alınır.
Evet zaten 3. gün dondurulduğu için 5. güne gidenler fazla ve kaliteliyse tekrar dondurulabilir.Ama bizim durumumuzda pek yapılmıyo çünkü zaten az embriyo var.cözulen embriyo tekrar donduruluyor mu
Yok öyle değilmiş bugün arkadaşim da öğrendi 4 Bin ödemesi var sadece 2 bin cozdurme 2 bin transferKızlar ben anlayamadım her çözdüklerini embriyodan ayrı çözme ücreti mi alınıyor benim 1 embriyom var şimdi yine başlıcaz mesela bunda 2 oldu transferde 2 embriyo konulacak ayrı ayrı çözme parası mı alınacak
İlk kez duyuyorum çözülüp tekrar donduruldugunu iyi bişey benimde öyle olur o zamanEvet zaten 3. gün dondurulduğu için 5. güne gidenler fazla ve kaliteliyse tekrar dondurulabilir.Ama bizim durumumuzda pek yapılmıyo çünkü zaten az embriyo var.