Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim cok merak ediyordum. benim de sayi azdi ve hep kistlesti. peki ortalama kac gun suruyor igne sureci digeri gibi miSüreçte şöyle oluyor. Adetin bitiyor yumurtan catladiktan sonra iğne tedavisine başlanıyor.
evet ben de düşük over rezervi kalitesiz yumurta durumunda tutunma nedir onu merak ediyorum açıkcasıŞubat ayındaki endometriozisli hastalardaki donmuş embriyo transferlerden 4-5 tane başarılı sonuç alındığını , genel olarak şubat ayı başarı oranının da %85 lerde olduğunu söylemişti Hulusi Hoca geçen haftadan buyana da birkaç transfer vardı hastanede.Keşke herkes buradan yazsa da durumunu bizlerede umut olsa..
Benim iğnelere basladigimizda hiç yumurta gözükmüyordu ignelere başladıktan 4 gün sonra yumurtalar çıkmaya başladı. Sonra onları büyütmek için iğne kullanmaya devam ettim. Sanırım 2 hafta falan sürdü. Adetle baslanana gore biraz daha uzayabiliyocok tesekkur ederim cok merak ediyordum. benim de sayi azdi ve hep kistlesti. peki ortalama kac gun suruyor igne sureci digeri gibi mi
Merhaba subat endometriozis ve donmus transferinden biri bendim. Evet cogu arkadasimizin tuttu sukur. Benim 10. Haftada baska bir sebepten bebegimin kalbi durdu ancak subat cok bereketliydi sukur.. bu arada Hulusi Hocamin hastalari olarak endometriozis ve tup bebek konulu bir youtube videomuz var.. bugun yarin yuklenir, izlemek isterseniz veya sorulariniz varsa seve seve cevap vermekten cok mutlu olurumŞubat ayındaki endometriozisli hastalardaki donmuş embriyo transferlerden 4-5 tane başarılı sonuç alındığını , genel olarak şubat ayı başarı oranının da %85 lerde olduğunu söylemişti Hulusi Hoca geçen haftadan buyana da birkaç transfer vardı hastanede.Keşke herkes buradan yazsa da durumunu bizlerede umut olsa..
Link yollar mısın yüklendiğinde ya da hangi başlık bizle de paylaşır mısınMerhaba subat endometriozis ve donmus transferinden biri bendim. Evet cogu arkadasimizin tuttu sukur. Benim 10. Haftada baska bir sebepten bebegimin kalbi durdu ancak subat cok bereketliydi sukur.. bu arada Hulusi Hocamin hastalari olarak endometriozis ve tup bebek konulu bir youtube videomuz var.. bugun yarin yuklenir, izlemek isterseniz veya sorulariniz varsa seve seve cevap vermekten cok mutlu olurum
Elbette.. edit ve yukleme bitince haberdar ederimLink yollar mısın yüklendiğinde ya da hangi başlık bizle de paylaşır mısın
TeşekkürlerElbette.. edit ve yukleme bitince haberdar ederim
merhaba bende de yumurta rezervi hem az olan yumurta da kalitesi düşük olduğu için transfer edilmedi. birşey yaptın mı bir şeye karar verdin mi araştırma sürecindeyim. bu konu ile ilgili doktor arıyorum bende.evet ben de düşük over rezervi kalitesiz yumurta durumunda tutunma nedir onu merak ediyorum açıkcası
Tabi yayınlandığında buradan da paylaşırsan sevinirim.Merhaba subat endometriozis ve donmus transferinden biri bendim. Evet cogu arkadasimizin tuttu sukur. Benim 10. Haftada baska bir sebepten bebegimin kalbi durdu ancak subat cok bereketliydi sukur.. bu arada Hulusi Hocamin hastalari olarak endometriozis ve tup bebek konulu bir youtube videomuz var.. bugun yarin yuklenir, izlemek isterseniz veya sorulariniz varsa seve seve cevap vermekten cok mutlu olurum
merhaba, dondurulmuş muydu peki embriyonuz. bende 2 yumurta çıktı hep kistlesti ya da önden hızlı büyüdü. 2 tane toplayabildi hoca ama 1 i döllendi. sonra korona geldi kaldı. 2. yarıda toplayalım o zaman böyle sorunlar olmuyor dedi.merhaba bende de yumurta rezervi hem az olan yumurta da kalitesi düşük olduğu için transfer edilmedi. birşey yaptın mı bir şeye karar verdin mi araştırma sürecindeyim. bu konu ile ilgili doktor arıyorum bende.
İzledim güzel anlatmışsın benimde bu kistle alakalı sayfam var ordan bende emeli takip ediyorumHerkese merhana..tupbebek hikayem kanalın ismi, endometriozis konulu video.. sevgiler
Amın canım Allah razı olsun Rabbım ıns hepimize nasip etsinMerhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıyla cikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..
Gercekten çok duygulandım. Cok tesekkurler.. tum dualarimiz kabul olsun dilerim. Bu hayatta ah evlat diye el acan tum kadinlar yasasin o guzel hisleri Videoyu izlediysen gormussundur tek embriyo transferi ile kizim yanimda. O yuzden 1 olsun bizim olsun :) masallah 3 olmus senin.. bugun yasayacagin heyecan da cok guzel. Bakalim kac yavru 3. Gune gidecek vs.. masallah bizi de haber et lütfen.. sevgilerMerhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıyla cikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..
Evet gördüm maşallah size de ilk toplamadan 3 donduruldu ama 1 tanesi iyi demişti hoca inşallah bunda hepsi iyidir ve yarına kadar dayanırlar şuan en büyük isteğim Teşekkür ederim güzel sözlerin içinGercekten çok duygulandım. Cok tesekkurler.. tum dualarimiz kabul olsun dilerim. Bu hayatta ah evlat diye el acan tum kadinlar yasasin o guzel hisleri Videoyu izlediysen gormussundur tek embriyo transferi ile kizim yanimda. O yuzden 1 olsun bizim olsun :) masallah 3 olmus senin.. bugun yasayacagin heyecan da cok guzel. Bakalim kac yavru 3. Gune gidecek vs.. masallah bizi de haber et lütfen.. sevgiler
Merhabalar işallah güzel olur sonu. İğne olarak ne başladı hoca? Benimde 9 yumurta çıktı ilk tedavide gonol f ve merional ile . Ama bu tedavide fostimon ve merionel başladı. Size hangi ilaçları vermiştiMerhaba kızlar benim bu hafta yumurta toplamam oldu yine 6 yumurta toplandı ama sadece 3 ü döllenmiş dondurma için kalacakmı bilmiyorum yarın belli olacak biraz üzdü..Ama Allah hepimiz için en hayırlısını yazdı biliyorum.Bugün bol bol dua edin tüm dua kapışarı açık özellikle 5 den sonra.Allah hiçbirimizi çocuksuz bırakmasın inşallah.Burada gördüğüm kadarıyla cikolatakistim Z Zmrkoc E eda5 somurtkankiz minnie ve daha bilmediğim ve aynı kaderi paylaştığım tüm kızkardeşlerim hepiniz dualarımdasınız, kendim için ne istiyorsam sizler için de aynısını istiyorum.İnşallah tüm dilekleriniz özlemleriniz dualarınız gerçekleşir.Hepinizin bayramı kutlu olsun..