- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Ciddi mısınPtesi hastanedeydim çok sakindi. Eşleri de yukarı almiyolar ateş olcuyolar falan baya dikkat ediyolar
Bana tarlusal verdi adet söktürücü adet olunca gidecem. Galiba yeniden Menepoza sokmayacak bayramdan sonra transferini yaparız dedi
Evet msj atmıştım hâlâ adet olamadım diye hocada ptesi gel görüşelim dedim oylelikle gittim.Hayırlı olsun hocayla görüşüp mü gittiniz
Evet canım inşallah herşey yolunda gider. Bence sanada verir söktürücü çünkü gerçekten gelmiyo adet. Peki tarlusal kullanınca ne zaman adet olurumki acabaCiddi mısınçok sevindim canım benim inşallah istediğin gibi olur ,bana da 20 Mayıs'ta visanne'yi bırak adet ol gel dedi ama adetin gelmez bana da tarlusal verir geçici Menopoz yüzünden
İnşallah canım, bıraktıktan sonra en erken 3 en geç on gün de gelirEvet canım inşallah herşey yolunda gider. Bence sanada verir söktürücü çünkü gerçekten gelmiyo adet. Peki tarlusal kullanınca ne zaman adet olurumki acaba
Hayırlı olsun, ogünlere denk gelse bile bir şekilde çaresini düşünürler heralde hasteden rapor çıkarırlar.Donmuş yumurta transferi değilmi kaç tane var?Sanırım bu hafta 4 gün sokağa çıkma yasağı olacakmış inşallah ogunlere denk gelmez
Neden tekrar menopoz iğnesi?20 Mayıs'ta benim de visanne'yi bıraktıracak, adet olucam olmazsam tarlusal,ama benim yine Menopoz iğnesi olacak sanırım
3 tane donmuş yumurtm var bakalım cozulunce kaç tanesi 5. Güne gidecek çok heyecanlıyımHayırlı olsun, ogünlere denk gelse bile bir şekilde çaresini düşünürler heralde hasteden rapor çıkarırlar.Donmuş yumurta transferi değilmi kaç tane var?
Hayırlısı olsun canım belkide banada tekrar menepoz iğnesi yapcagini söyler hocanın ne yapacağı belli olmuyo biliyorsun20 Mayıs'ta benim de visanne'yi bıraktıracak, adet olucam olmazsam tarlusal,ama benim yine Menopoz iğnesi olacak sanırım
Çikolata kisti içinNeden tekrar menopoz iğnesi?
Aynen her an değişebilirHayırlısı olsun canım belkide banada tekrar menepoz iğnesi yapcagini söyler hocanın ne yapacağı belli olmuyo biliyorsun
Haziranda olur kalabalıklaşmaHastane çok sakin buarada ilk kez sabah 8.30 da gidip 9.30 da çıktım.
Geçmiş olsun , bir veya iki ay rahîm dinlenme yapıyor , sonra 17 günlük te tedavi süreci temmuz Ağustos gibi olabilir seninAnkara hastasıyım. Bende bugün estrofem e başlicam yumurta toplama için. 20 mayıs gibi regl olucam.
Bayrama da denk gelicek muayene. Planlicaz dediler.
Bana donmuş embriyo transferi yapılacak. Transfer ne kadar süre sonra oluyor
Teşekkür ederim ☺Geçmiş olsun , bir veya iki ay rahîm dinlenme yapıyor , sonra 17 günlük te tedavi süreci temmuz Ağustos gibi olabilir senin