Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ciddi mısın çok sevindim canım benim inşallah istediğin gibi olur ,bana da 20 Mayıs'ta visanne'yi bırak adet ol gel dedi ama adetin gelmez bana da tarlusal verir geçici Menopoz yüzünden

Ciddi mısın çok sevindim canım benim inşallah istediğin gibi olur ,bana da 20 Mayıs'ta visanne'yi bırak adet ol gel dedi ama adetin gelmez bana da tarlusal verir geçici Menopoz yüzünden
Evet canım inşallah herşey yolunda gider. Bence sanada verir söktürücü çünkü gerçekten gelmiyo adet. Peki tarlusal kullanınca ne zaman adet olurumki acaba

Sanırım bu hafta 4 gün sokağa çıkma yasağı olacakmış inşallah ogunlere denk gelmez
Hayırlı olsun, ogünlere denk gelse bile bir şekilde çaresini düşünürler heralde hasteden rapor çıkarırlar.Donmuş yumurta transferi değilmi kaç tane var?

Hayırlı olsun, ogünlere denk gelse bile bir şekilde çaresini düşünürler heralde hasteden rapor çıkarırlar.Donmuş yumurta transferi değilmi kaç tane var?
3 tane donmuş yumurtm var bakalım cozulunce kaç tanesi 5. Güne gidecek çok heyecanlıyım

Ankara hastasıyım. Bende bugün estrofem e başlicam yumurta toplama için. 20 mayıs gibi regl olucam.
Bayrama da denk gelicek muayene. Planlicaz dediler.

Bana donmuş embriyo transferi yapılacak. Transfer ne kadar süre sonra oluyor

Geçmiş olsun , bir veya iki ay rahîm dinlenme yapıyor , sonra 17 günlük te tedavi süreci temmuz Ağustos gibi olabilir senin

Kızlar fiyatlar değişmiş bugün ama öğrenemiyorum
açmıyor lar aranızdan gideniz varsa hastaneye öğrenebilir mi transfer ücretlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…