Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar fiyatlar değişmiş bugün ama öğrenemiyorum
açmıyor lar aranızdan gideniz varsa hastaneye öğrenebilir mi transfer ücretlerini
Öğleden sonraya kadar çalışıyorlar, hasta yoksa çıkyorlar.Ben yarın gitcem sorarım.3 aylık muayene ücreti 350 lira 11 günden sonraki ücret 158 lira ayrıca gonal F ve diğer ilaçlara da zam gelmiş

Öğleden sonraya kadar çalışıyorlar, hasta yoksa çıkyorlar.Ben yarın gitcem sorarım.3 aylık muayene ücreti 350 lira 11 günden sonraki ücret 158 lira ayrıca gonal F ve diğer ilaçlara da zam gelmiş
Evet yükselmiş , tüp dondurma 4900du transfer 3500₺ şimdi çok yükselmiş sekreter bile bilmiyor başkasına yönlendirme yapıyor o da düşmüyor telefonda sistem değişmiş anlamadım... Öğrenirsen çok sevinirim canım

Evet yükselmiş , tüp dondurma 4900du transfer 3500₺ şimdi çok yükselmiş sekreter bile bilmiyor başkasına yönlendirme yapıyor o da düşmüyor telefonda sistem değişmiş anlamadım... Öğrenirsen çok sevinirim canım
Aa ama gecenlerde siz yazmistiniz zaten zamli fiyatlari. Tekrar mi gelmis zam?

yurtdisindan geldigini soylemisti arkadasım baska bi hastanede embriyolog

Yoo karıştırdın sanırım benim bilgim yok en son Mart'ta zam gelecekti , geçen hafta zam oldu dedi Hulusi hoca canlı yayında bugünde aradım öğrenemedim
Anladim karistirdim o zaman... ben ogrenirsem paylasirim, artik burdan haberlesiriz. Transferi olacak arkadaslara simdiden hayirli olsun, sonu cok guzel olsun dilerim.. yeni baslayacaklara bol sabir ve guzel enerji, Benim gibi acisini dindirmeye calisan, yeni tedavi icin guc bekleyenlere de en hayirli vakti yakalamalarini diliyorum

Anladim karistirdim o zaman... ben ogrenirsem paylasirim, artik burdan haberlesiriz. Transferi olacak arkadaslara simdiden hayirli olsun, sonu cok guzel olsun dilerim.. yeni baslayacaklara bol sabir ve guzel enerji, Benim gibi acisini dindirmeye calisan, yeni tedavi icin guc bekleyenlere de en hayirli vakti yakalamalarini diliyorum
İnşallah canım herkes için hayırlısı Neyse o olsun 🙏

Bende bugün hastanedeydim lucrin Depot vurdu yine. 20 gün sonra gel dedi. O zaman baslayacakmis transfere. Uzadıkça uzuyor ama sonu hayır olsun inşallah

Bende bugün hastanedeydim lucrin Depot vurdu yine. 20 gün sonra gel dedi. O zaman baslayacakmis transfere. Uzadıkça uzuyor ama sonu hayır olsun inşallah

5100 küsür yumurta toplama+dondurma olmuş, 3990 çözdürme+transfer olmuş anladığım kadarıyla.

Merhabalar arkadaşlar. Bemimde haziranda yumurtalar toplanıp dondurma yapılacak. Eşimin sperm sayı ve hızda azalma var. Mikroçiple sperm seçiminden ayrıca para alıyorlarlar mı?

merhabalar hic adetin ikinci yarisi toplama yaptiran oldu mu. ilk toplama adetin ilk yarisi oldu yumurtalar kistlesti adetin ikinci yarisi azaliyor bu durum dedi hulusi hoca martta yapcaktik ama ertelendi. bu sekilde ikinci yarida toplama yaptıran varsa surec nasil isliyor acaba

merhaba.ben de hulusi hocada polip aldirdim agustosta.tup bebege karar verdik hoca homosistein baktir dedi ve yuksek cikti.ozel diyeti varmis sanirim boyle bir durumla karsilasan var mi.henuz diyetisyene gidemedim merak ediyorum

merhabalar. Hulusi beyi düşünüyoruz biz de. benim 1 tüp ve 1 aşılama oldu olumsuz. 2-3 yumurta oluşuyor ama boş çıktığı için olmuyor. Acaba sadece bu durumla ilgili Hulusi beyde tüp bebek yapıp olumlu sonuçlanan oldu mu? sadece boş yumurta sorunu ile ilgili?

merhabalar hic adetin ikinci yarisi toplama yaptiran oldu mu. ilk toplama adetin ilk yarisi oldu yumurtalar kistlesti adetin ikinci yarisi azaliyor bu durum dedi hulusi hoca martta yapcaktik ama ertelendi. bu sekilde ikinci yarida toplama yaptıran varsa surec nasil isliyor acaba
Benim ikinci yarıda toplandı yumurtalar canım. Çünkü adetle başlandığında yumurta sayım az oluyordu ve kaliteli olmuyordu. Böyle daha kaliteli olacağını söyledi hoca ve öyle yaptık şuan en iyi kalitede olduğunu söyledi hoca. Transferi bekliyorum bende

X