Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

hulusi hoca paylaşmış başlıyoruz diye ama şehir dışı için nasıl olacak, girişler kapalı, ulaşım aracı da yok:110:

İlaçlar hariç ne kadar tutuyor yani transfer falan ayrı mu alınıyor anlamadım ben
İlaçlar hariç olanını söyledim zaten ben
Yumurta Toplama 5bin
Transfer 4 bin
Ayrı iki ücret alınıyor yani ikisinin toplamı 9 Bin gibi bir fiyat ... ama fiyatlar değişmiş şimdi ne kadar bilmiyrm
Bunun içinde muayene ücreti , ilaç vs. Hariç

aslında ailem ankarada ama benim kan sonucum sonra 10.gun ultrasona gore ikinci yarida toplama olcaktı. gerci hulusi hoca onlari bulundugun yerde halledebilirsin dedi ama. ilerisi icin izin alsam sehirlerarasi. annem babam yasli orda kalip minibuslerden hastaneden bisiyler tasımak da istemiyorum. off gercekten cok stresli.

aslında ailem ankarada ama benim kan sonucum sonra 10.gun ultrasona gore ikinci yarida toplama olcaktı. gerci hulusi hoca onlari bulundugun yerde halledebilirsin dedi ama. ilerisi icin izin alsam sehirlerarasi. annem babam yasli orda kalip minibuslerden hastaneden bisiyler tasımak da istemiyorum. off gercekten cok stresli.
Benimde öyle kronik rahatsızlığı olduğu için ailemin ben yardımcı olmaya gelmiştim

Ptesi hastanedeydim çok sakindi. Eşleri de yukarı almiyolar ateş olcuyolar falan baya dikkat ediyolar 🤭

Bana tarlusal verdi adet söktürücü adet olunca gidecem. Galiba yeniden Menepoza sokmayacak bayramdan sonra transferini yaparız dedi☺
Hayırlı olsun hocayla görüşüp mü gittiniz

X