- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Daha olamadın miOff çok yükselmiş yaa ne gerek varki bu kadar yükselişe
Bende ptesi gideceğim lucrin Depot tan sonra bir türlü adet olamadım hoca çağırdı ptesi gel bakalım diye
Evet daha adet olamadım inşallah gerçek Menepoza girmemişimdir çok korkuyorumDaha olamadın miben visanne'yi kullanıyorm iki ay öyle sanırım
Baya zamlanmış.. ilaçlar da bi o kadar olsa..10.000i bulur rahat. Hayırlısı.. teşekkürler bilgilendirme içinEvet 8 bin, Aralık'ta 7300₺ du
İlaçlar Benim zam gelmeden 3 bin tutmuştu raporsuz Aralık ayındaBaya zamlanmış.. ilaçlar da bi o kadar olsa..10.000i bulur rahat. Hayırlısı.. teşekkürler bilgilendirme için
İğne öyle yapıyor üzülmeEvet daha adet olamadım inşallah gerçek Menepoza girmemişimdir çok korkuyorum
Benim de raporum artik gecersiz 1 cocuk oldugu icin.. az once Hulusi hoca pylasmis. 4 mayista basliyoruz diye ... simdiden herkesin yolu acik olsunİlaçlar Benim zam gelmeden 3 bin tutmuştu raporsuz Aralık ayında
İlaçlar hariç ne kadar tutuyor yani transfer falan ayrı mu alınıyor anlamadım benEvet raporlu fiyat Toplama ve taze transfer...
Toplama+dondurma (ayrı ücret)+ transfer (ayrı ücret)
O da 9bin 9.500 civarında sanırım
Ben sordum izin kağıdı gibi birşey hazırlayacak misiniz diye pazartesi belli olacak dedihulusi hoca paylaşmış başlıyoruz diye ama şehir dışı için nasıl olacak, girişler kapalı, ulaşım aracı da yok
İlaçlar hariç olanını söyledim zaten benİlaçlar hariç ne kadar tutuyor yani transfer falan ayrı mu alınıyor anlamadım ben
tesekkurler ne ile gitceksiniz peki hızlı tren durdu mesela benim. sanırım bayrama kadar da yokBen sordum izin kağıdı gibi birşey hazırlayacak misiniz diye pazartesi belli olacak dedi
Özel araç ile gidicem ben onunla gelmiştim zatentesekkurler ne ile gitceksiniz peki hızlı tren durdu mesela benim. sanırım bayrama kadar da yok
Benimde öyle kronik rahatsızlığı olduğu için ailemin ben yardımcı olmaya gelmiştimaslında ailem ankarada ama benim kan sonucum sonra 10.gun ultrasona gore ikinci yarida toplama olcaktı. gerci hulusi hoca onlari bulundugun yerde halledebilirsin dedi ama. ilerisi icin izin alsam sehirlerarasi. annem babam yasli orda kalip minibuslerden hastaneden bisiyler tasımak da istemiyorum. off gercekten cok stresli.
normalde nerde oturuyorsunuz.Benimde öyle kronik rahatsızlığı olduğu için ailemin ben yardımcı olmaya gelmiştim
Ankara'da oturuyorum normalde.normalde nerde oturuyorsunuz.
hım siz ailenize yardıma gitmiştiniz anladım. Allah yardımcımız olsun inşallah.Ankara'da oturuyorum normalde.
Inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz çok pahalı ciddenİlaçlar hariç olanını söyledim zaten ben
Yumurta Toplama 5bin
Transfer 4 bin
Ayrı iki ücret alınıyor yani ikisinin toplamı 9 Bin gibi bir fiyat ... ama fiyatlar değişmiş şimdi ne kadar bilmiyrm
Bunun içinde muayene ücreti , ilaç vs. Hariç
Hayırlı olsun hocayla görüşüp mü gittinizPtesi hastanedeydim çok sakindi. Eşleri de yukarı almiyolar ateş olcuyolar falan baya dikkat ediyolar
Bana tarlusal verdi adet söktürücü adet olunca gidecem. Galiba yeniden Menepoza sokmayacak bayramdan sonra transferini yaparız dedi☺