- 21 Temmuz 2016
- 203
- 213
- 103
ins ikizlerin olur cok guzel katlanmis degerin rabbim saglikla kucagina aldirsin. Bizlere de dua et en iyi birbirimizi anliyoruz hamisin duasi kabul olur.Sağol canımm inşallahyarın allah izin verirse keseyi görmeye gitmeyi düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar. Öyle gereksiz ınsanları silmen iyi olmuş senin canının yandığı noktadan vurmaya kalkmış yazık...
hic biseyle sinanmaz diyemiyorum ama Allah evladindan cikarmaz ins.o kadar büyük konuşup o kadar hassas bir noktadan can yakmış ki valla onun neyle nasıl sınanacağını düşünemiyorum bile.
Amin canım inşallahins ikizlerin olur cok guzel katlanmis degerin rabbim saglikla kucagina aldirsin. Bizlere de dua et en iyi birbirimizi anliyoruz hamisin duasi kabul olur.
Onu keseyı goreveksın doktor yonlendırıyo canım kişiden kişiye değisiyorKızlar transferden sonra ilaçları ne kadar kullandınız? Benim bugün 20.Günüm
Estrofemı kesmedınmı sen test yapınca kestırıyo onu en az bır ay kullan dmek ıstyo progestanı hemen kesmeyeceksın estrofemdn sonra kulakancaksın bıraz ıkızse zaten fıtili hıc brak ayacaksın ıgneyı kalkp atıısndan snra yada kese gördükten snra braktırıyorHulusi hocaya sordum aynen şunu yazdı amma velakin anlamadımtekrar sormadım da galiba bugün algılarım kapalı
En az 1 ay. Önce Estrofem kesilecek. Sonra Progestan iğne.
Hala kullanıyorum estrofemi hocaya her tahlil sonucunu attığımda sordum ilaçlara aynen devam bi oksaparı kes demişti bende kullanıyordumEstrofemı kesmedınmı sen test yapınca kestırıyo onu en az bır ay kullan dmek ıstyo progestanı hemen kesmeyeceksın estrofemdn sonra kulakancaksın bıraz ıkızse zaten fıtili hıc brak ayacaksın ıgneyı kalkp atıısndan snra yada kese gördükten snra braktırıyor
Estrofemı aslnda hemen kesıyodu unutmus dıkkatınden kacmıs olabilir sen sor bnce ısmıyle pzartesı keseyı gor sor prgestan zararlı deıl zaten onu bi süre kullandırır ama estrofemı keserdı smdıye kdar ben ıkıncı kan artısında kestırdi banaHala kullanıyorum estrofemi hocaya her tahlil sonucunu attığımda sordum ilaçlara aynen devam bi oksaparı kes demişti bende kullanıyordum bu hafta içi allah izin verirse kaldığım yerde doktora gideceğim keseyi görünce hocaya tekrar sorarım iğneyi de
O zaman estrofemi bırakayım aynen dikkatinden kaçmıştır hoca ne yapsın birsürü hasta varEstrofemı aslnda hemen kesıyodu unutmus dıkkatınden kacmıs olabilir sen sor bnce ısmıyle pzartesı keseyı gor sor prgestan zararlı deıl zaten onu bi süre kullandırır ama estrofemı keserdı smdıye kdar ben ıkıncı kan artısında kestırdi bana
Ayyy cok skıntı valla randevu ısımız rabbım yardımcımız olsun sen hocaya estrofemı keseyımmı deyıp brak ıstersen ama bnce bırak der ben hocaya bısey sormaya cok cekınıyorumO zaman estrofemi bırakayım aynen dikkatinden kaçmıştır hoca ne yapsın birsürü hasta var
Virüs nedeniyle burdaki doktor hasta alımını azaltmış randevu almaya çalışıyorum inşallah pazartesi giderim
Amin canım valla çok herşey çok sıkıntılı oldu rabbim sonumuzu hayr etsin inşallahAyyy cok skıntı valla randevu ısımız rabbım yardımcımız olsun sen hocaya estrofemı keseyımmı deyıp brak ıstersen ama bnce bırak der ben hocaya bısey sormaya cok cekınıyorum
Iyı olmus cnm sor hoca hatırlayamaz ne kullandıgını belki ısmıyle sorman ıyı olmusAmin canım valla çok herşey çok sıkıntılı oldu rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah
korkunun ecele faydası yok bende çekine çekine sordum vallabide leucostim i sordum ne zamana kadar devam diye
Ben hulusi hocayı geç buldum ama şükürler olsun bulduğuma değdi canım benim sorun çikolata kisti bide yumurta rezerv azlığı vardı
Hastane nasıldı canım sakindir demidün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.
virüsten dolayı suan başlamıyor .
zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.
Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.
sana da bunlar yapıldı mı 4 folikül civarı boyutlar iyi dedi adetliyken çağırdı giidcem
Kesinlikle hulusi hoca bitanedir canımdün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.
virüsten dolayı suan başlamıyor .
zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.
Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.
sana da bunlar yapıldı mı 4 folikül civarı boyutlar iyi dedi adetliyken çağırdı giidcem
Canım doktor sana transfer edelim dedi mi. Bu süreçte istersek transfer edebiliyormu.kafayı yicem
inanamıyorum. yazıklar olsun ona. pes vallahi pis.
ben bu virus olayı başladıktan sonra çok daha iyi gördüm zaten insanların ne kadar tehlikeli, bencil ve iğrenç olabileceğini.
benim de transferim ertelendi bu arada.doktor bana bıraktı dün ama ben erteledim. benim de psikolojim tabi ki bozuk bu aralar hem transfer olamadığım için hem de genel olarak. ama kimseye de böyle davranmıyorum ya terbiyesiz.
Kesinlikle hulusi hoca bitanedir canımbenim testlerimin hepsi yapılmıştı rahim filmi çekildi sadece inşallah şu virüs yok olur gider de eski halimize döneriz
sakindi evet 5-6 cift vardı bekleyen kan alma kısmıda boştuHastane nasıldı canım sakindir demi
Acaba bunsürecte bölüm tamamen mi kapatılacaksakindi evet 5-6 cift vardı bekleyen kan alma kısmıda boştu
sende mi gidiyrosun hulusi hocaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?