Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

ins ikizlerin olur cok guzel katlanmis degerin rabbim saglikla kucagina aldirsin. Bizlere de dua et en iyi birbirimizi anliyoruz hamisin duasi kabul olur.

Kızlar transferden sonra ilaçları ne kadar kullandınız? Benim bugün 20.Günüm

Hulusi hocaya sordum aynen şunu yazdı amma velakin anlamadım tekrar sormadım da galiba bugün algılarım kapalı

En az 1 ay. Önce Estrofem kesilecek. Sonra Progestan iğne.

Hulusi hocaya sordum aynen şunu yazdı amma velakin anlamadım tekrar sormadım da galiba bugün algılarım kapalı

En az 1 ay. Önce Estrofem kesilecek. Sonra Progestan iğne.
Estrofemı kesmedınmı sen test yapınca kestırıyo onu en az bır ay kullan dmek ıstyo progestanı hemen kesmeyeceksın estrofemdn sonra kulakancaksın bıraz ıkızse zaten fıtili hıc brak ayacaksın ıgneyı kalkp atıısndan snra yada kese gördükten snra braktırıyor

Hala kullanıyorum estrofemi hocaya her tahlil sonucunu attığımda sordum ilaçlara aynen devam bi oksaparı kes demişti bende kullanıyordum ‍ bu hafta içi allah izin verirse kaldığım yerde doktora gideceğim keseyi görünce hocaya tekrar sorarım iğneyi de

Estrofemı aslnda hemen kesıyodu unutmus dıkkatınden kacmıs olabilir sen sor bnce ısmıyle pzartesı keseyı gor sor prgestan zararlı deıl zaten onu bi süre kullandırır ama estrofemı keserdı smdıye kdar ben ıkıncı kan artısında kestırdi bana

O zaman estrofemi bırakayım aynen dikkatinden kaçmıştır hoca ne yapsın birsürü hasta var
Virüs nedeniyle burdaki doktor hasta alımını azaltmış randevu almaya çalışıyorum inşallah pazartesi giderim

Ayyy cok skıntı valla randevu ısımız rabbım yardımcımız olsun sen hocaya estrofemı keseyımmı deyıp brak ıstersen ama bnce bırak der ben hocaya bısey sormaya cok cekınıyorum

Ayyy cok skıntı valla randevu ısımız rabbım yardımcımız olsun sen hocaya estrofemı keseyımmı deyıp brak ıstersen ama bnce bırak der ben hocaya bısey sormaya cok cekınıyorum
Amin canım valla çok herşey çok sıkıntılı oldu rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah
korkunun ecele faydası yok bende çekine çekine sordum valla bide leucostim i sordum ne zamana kadar devam diye

Amin canım valla çok herşey çok sıkıntılı oldu rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah
korkunun ecele faydası yok bende çekine çekine sordum valla bide leucostim i sordum ne zamana kadar devam diye
Iyı olmus cnm sor hoca hatırlayamaz ne kullandıgını belki ısmıyle sorman ıyı olmus

Ben hulusi hocayı geç buldum ama şükürler olsun bulduğuma değdi canım benim sorun çikolata kisti bide yumurta rezerv azlığı vardı

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor .

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

sana da bunlar yapıldı mı 4 folikül civarı boyutlar iyi dedi adetliyken çağırdı giidcem

Hastane nasıldı canım sakindir demi

Kesinlikle hulusi hoca bitanedir canım benim testlerimin hepsi yapılmıştı rahim filmi çekildi sadece inşallah şu virüs yok olur gider de eski halimize döneriz

Canım doktor sana transfer edelim dedi mi. Bu süreçte istersek transfer edebiliyormu.

Kesinlikle hulusi hoca bitanedir canım benim testlerimin hepsi yapılmıştı rahim filmi çekildi sadece inşallah şu virüs yok olur gider de eski halimize döneriz

evett insallahhh

senden de genetik test istendi mi bi de pıhtılaşmaya bakalım dedi yani ne var ne yok baştan bilelim dedi bu da güzel bir şey

peki baskentin laboratuvarı ve embriyologu nasıl hic bilgim yok bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…