• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

ben hocaya kendim mesaj atmistim. sehir disindan geliyorum tedirginim birden durur mu tedaviler ertelesek mi demistim. yeniden yumurta toplama olacakti. hoca erteleyelim dedi. martin basinda yazmistim. su an surec buyone gitmis anladigim kadariyla. hayirlisi olsun. gec olsun güc olmasin

ben hocaya kendim mesaj atmistim. sehir disindan geliyorum tedirginim birden durur mu tedaviler ertelesek mi demistim. yeniden yumurta toplama olacakti. hoca erteleyelim dedi. martin basinda yazmistim. su an surec buyone gitmis anladigim kadariyla. hayirlisi olsun. gec olsun güc olmasin
Benim de nisan başında ikinci toplama için iğnelere başlancaktı ama bu gidişle nisanda olmaz gibi umarım çok fazla uzamaz karantina durumu:KK43:

Kızlar ciddi bir önlem söz konusu gibi görünüyor.
Hangi hastaları alır acaba hangilerini beklemeye alir
Benim için her şeyin çok uygun olduğunu ama gebeliğin ilk haftalarında Corona virüsünün nasıl bir etkisi olacağını saptayamadıkları için transferi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Hafta sonu toplama işlemini yapıp, transferi yapmayacak anladığım kadarıyla. :KK43: Demem o ki her şey çok uygun demesine rağmen transfer yapmayacaksa kimseye bir işlem yapmayacak gibi görünüyor. :işsiz:

Aynen toplama ya başlayanları devam ettirip transfer yapmıyorlar ya da transfer hazırlığı yapacakları kişileri iptal edip diğer aylara bırakıyor, iki ay sürer sanırım bende etkilendm bundan bir ay daha igne fazla yapılacak
Canım banadami 3. Kez lucrin Depot vurdurur acaba. 23unDe gidecektim doktora transfer için. Ama menepoz süresini belki dahada uzatir

Bugün çoğu arkadaşıma gelmeyin denilmiş uzatılmış tedavileri arayın öğrenin
Canım merhaba seni burda da buldum 😊 Instagram dan konuşmuştuk Hulusi hoca hakkında.😊 Ben güneydoğu da görev yapıyorum Nisan sonu gibi üçüncü denememi yapacağım burda çift embriyo transfer edilecek. Ama eminim ki yine olumsuz olacak çünkü diğerlerinden farklı birşey yapilmadan yine transfer yapılacak. O yüzden şimdi de başlamak istiyorum Hulusi hocaya Mayıs gibi ya da daha erken gitmeyi düşünüyorum ama malum durumlardan dolayı kararsız kaldım.

Canım merhaba seni burda da buldum 😊 Instagram dan konuşmuştuk Hulusi hoca hakkında.😊 Ben güneydoğu da görev yapıyorum Nisan sonu gibi üçüncü denememi yapacağım burda çift embriyo transfer edilecek. Ama eminim ki yine olumsuz olacak çünkü diğerlerinden farklı birşey yapilmadan yine transfer yapılacak. O yüzden şimdi de başlamak istiyorum Hulusi hocaya Mayıs gibi ya da daha erken gitmeyi düşünüyorum ama malum durumlardan dolayı kararsız kaldım.
Aaa merhaba canım 🤗 hatırladım seni♥️
Hiç belli olmaz umudunu yüksek tut, çünkü bugün biri mesaj attı bana ınstagram'dan , bir tüp Bebek denemiş negatif ,iki ameliyat olmuş tekrar etmiş kistleri, ameliyat sonrası hsg de tüpleri şişmiş üç kez de ondan ameliyat olmuş, ikinci tüp Bebek te geçici menopoz iki embryo transfer edilmiş bir erkek iki kız tutmuş herşey olabiliyor sen sadece İnan canım ❤️

kızlar merhaba,

ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.

eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.

Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.

Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?

Deneyimlerinizi anlatır mısınız? :KK200:

kızlar merhaba,

ben 31 yasındayım tek sorun amh 0.75 olması.

eşimin tüm sperm değerleri gayet iyi çıktı. bnm fsh e2 vs hepsi gayet iyi.

Tüp bebek dediler. DR konsuunda kararsızım hic bilgim yok.

Ankara'dayım. AMH düşüklüğünde Hulusi Hoca mı iyi?
Recai Pabuccu ya mı gitsem?

Deneyimlerinizi anlatır mısınız? :KK200:
Kesinlikle Hulusi hoca🤗 aynı sıkıntı var bendede

eşinizde soruın var mI? yoksa ssadcee amh mı?

senin amh kaç canım? bu ilk denemen mi olcak?

dr ne dedi amh düşüklüğü ile ilgili
Evet sadece bende sıkıntı canım. 0.3tu amh bu 4.denemem. diğer 3 denememi başka yerlerde yaptım hep olumsuzdu. 4. Denemem de Hulusi hocayi buldum 3 donmuş embriyom var şuan güya ptesi transfer hazırlıklarına baslayacaktik ama malûm durumlardan dolayı baslamayacak maalesef

Back