• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yaa 😍😍 canım inşallah vardır acaba yavaş ilerliyor o yüzden mi silik cıktı
canım benim diğerlerinde de çıkmamıştı hiç görmedim hayalet çizgi gayette tek çizgi görmüştüm bide bunda tek çizgi bile koyu değil
idrarda daha sonra cikiyor ondan olabilir bence. ama tutmustur yavas yukselir basinda saglikla kucaginiza da alin insallah. bizlere de dua edin

Çıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
zaten bahsettiginiz kahverengi lekelenme tutunma kanamasiysa hemen yukselmez o gunden bugune. bence tuttu. sizin ilk denememiydi. sorununuz neydi acaba

zaten bahsettiginiz kahverengi lekelenme tutunma kanamasiysa hemen yukselmez o gunden bugune. bence tuttu. sizin ilk denememiydi. sorununuz neydi acaba
Hepiniz dualarımdasınız canım 🤗😘 inşallah hayırlısı ile öyledir yarın kesin belli olur kanda benim bu üçüncü tüp bebeğim canım sorun yoktu sadece bende çikolata kisti vardı hulusi hoca hariç hemen hemen gittiğim bütün doktorlar gebeliğine engel dedi hulusi hocada hidrosalpenk ameliyatı etti ve kistin içini boşaltıp lazerle yaktı daha önce başka bir doktor çikolata kistinden ameliyat etmişti ama 6 ay sonra tekrarladı ve o ameliyat bana çok kötü sonuçlar açtı yumurta rezervimi azalttı

Şimdi teste baktım da hayalet dediğim çizgi daha belirgin sabah ışığa tutunca görüyordum şimdi baya baya belli diğeri kadar koyu değil ama belli yaa
Ne yapacağımı şaşırdım kızlar heyecandan 🤩🤩
Bence senin değerlerin sağlıklı bi şekilde artacak öyle doğdu içime.Tebrik ederim:super:Neyaptın bu süreçte kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi biraz bahsedermisin.Birde neler kullandın?Clife kullanmıştın sanırım çikolata kisti için işe yaradı mı?Birde clifeı tüp bebek tedavisine başladığında mı kullandın öncesinde mi?

Şimdi teste baktım da hayalet dediğim çizgi daha belirgin sabah ışığa tutunca görüyordum şimdi baya baya belli diğeri kadar koyu değil ama belli yaa
Bence senin değerlerin sağlıklı bi şekilde artacak öyle doğdu içime.Tebrik ederim:super:Neyaptın bu süreçte kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi biraz bahsedermisin.Birde neler kullandın?Clife kullanmıştın sanırım çikolata kisti için işe yaradı mı?Birde clifeı tüp bebek tedavisine başladığında mı kullandın öncesinde mi?

Yaa canım inşallah içine doğan doğrudur🤗😘daha önce bi yumurta toplama oldu 3 yumurta toplandı 2 si döllendi fakat dondurma işlemine uygun değilmiş kalitesi düşükmüş olmadı sonra ameliyat sonra tekrar iğne ilaç bunda 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4 ü de donduruldu şükürler olsun ikisi de transfer edildi keçi boynuzu pekmezi özü kullandım arı sütü bal propolis polen kullandım incir yedim
Clife kullandım canım evet tüp bebekten önce kullandım çikolata kistini yok denecek kadar küçültmüştü kullandığım aylarda yumurta rezervim de artmıştı ama her doktor onaylamıyor böyle şeyler kullanılmasını elimdeki bitince de bırakmıştım

Canım bnımde oyleydı zor bellı oluyodu durunca belırgnlestı hergun yaptım snra gunden gune kırmızlastı

İkimizin süreç aynı gibi sanki canım inşallah bende senin gibi tam sağlıklı pozitifi görürüm sanada rabbim yardım etsin evladını vaktinde kucağına alırsın inşallah
Amiiiin cnm amin ıns ıns duanızı eksık etmeyın bu sfer erken doğum yasamadan zmaanında yavrularıma kavusaym göreceksın canım emin ol

İkimizin süreç aynı gibi sanki canım inşallah bende senin gibi tam sağlıklı pozitifi görürüm sanada rabbim yardım etsin evladını vaktinde kucağına alırsın inşallah
Bak 6.gun yaptıgım ılk test canım

Eklentiler

• FB724330-F05D-4274-A897-2466D74CB6CC.webp
    FB724330-F05D-4274-A897-2466D74CB6CC.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 80
Back