- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Kuzum 4 oldu benimde valla belirsizlik zorSenın kacıncı gunun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum 4 oldu benimde valla belirsizlik zorSenın kacıncı gunun canım
Erken gebelik testinde çıkabilir kuzumHadi inşallah hayırlısı canım çarşambayı iple çekiyorum![]()
Cok az kaldı canım ne kaldıkı surdaHadi inşallah hayırlısı canım çarşambayı iple çekiyorum![]()
Aynen cnm ben hic test gününü beklemedımKuzum 4 oldu benimde valla belirsizlik zor![]()
İçimde hep ya çıkmazsa sorusu var canım en iyisi beklemek benim bi akrabam vardı 3. tüp bebeğinde tuttu kanda 10 gün sonra pozitifi görmüştü ama idrarda 6 aylıkken yaptı çıkmadı 7 aylıkken yaptı çift çizgiyi gördü benimde aklımda hep idrarda görememek kaldı öyleceErken gebelik testinde çıkabilir kuzum![]()
Inan mantıklı belirsizlik zor valla.7 gün varsa çıkıyor dimi canım kandaAynen cnm ben hic test gününü beklemedımhep 7.8.gunlerde verırdım kanı
Benim eşim hep frenliyor beniAynen cnm ben hic test gününü beklemedımhep 7.8.gunlerde verırdım kanı
Aa 6 ayda bile çıkmadıysa bende yapmam beklerim son iki kuzu az kaldıİçimde hep ya çıkmazsa sorusu var canım en iyisi beklemek benim bi akrabam vardı 3. tüp bebeğinde tuttu kanda 10 gün sonra pozitifi görmüştü ama idrarda 6 aylıkken yaptı çıkmadı 7 aylıkken yaptı çift çizgiyi gördü benimde aklımda hep idrarda görememek kaldı öylece
Cıkıyor cnm ben 6.gun ıdrarda 7.gun kanda ogrendım kac gün embrıyosu senın kac taneInan mantıklı belirsizlik zor valla.7 gün varsa çıkıyor dimi canım kanda
Bence etmez canimKızlar az önce hulusi hocaya mesaj attım bugünde adet sancısı gibi sancım var ve lekelenme yine oldu bugünde 8. Günüm dedim çok olmuş hcg baktır dedi şimdi baktırsam tokum aç tok farkeder mi yoksa
Yapacam çarşamba kuzum. Tek benim 6.gün embiriyosu.pek umudum yok ama bakalımCıkıyor cnm ben 6.gun ıdrarda 7.gun kanda ogrendım kac gün embrıyosu senın kac tane
6.gun embryosu ılk defa duydum cnm umutsuz olma nden unutsuzsunYapacam çarşamba kuzum. Tek benim 6.gün embiriyosu.pek umudum yok ama bakalım![]()
Canım evde tek otur otur valla olumlu düşünemiyorum inan ki ;(6.gun embryosu ılk defa duydum cnm umutsuz olma nden unutsuzsun
Kötü düşünme cnm ümitli ol moral cok önemli blastokıst asamasında mı kondu embryoCanım evde tek otur otur valla olumlu düşünemiyorum inan ki ;(
İdrar da erken gebelik testi çıktı diğer kasetler çıkmıyor çoğu bozuk oluyorIdrarda belli olurmu kuzum
Aynen canım sanırım o aşamada kondu donmuş embiriyo transferiydiKötü düşünme cnm ümitli ol moral cok önemli blastokıst asamasında mı kondu embryo
Tutar ıns cnm blastokıst tutma sansı çok yüksekAynen canım sanırım o aşamada kondu donmuş embiriyo transferiydi
Valla canım ben olumsuza kendimi çok güzel alıştırdım cidden olursa mucize olcak inşallah olumlu olur bakalım ne olacakTutar ıns cnm blastokıst tutma sansı çok yüksek