Süper canım Allah’ın izniyle artar artık korkmaKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper canım Allah’ın izniyle artar artık korkmaKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım duan için de Allah razı olsun bizleri de unutmamissinBu arada kızlar ikizlerim dünyaya geldi salı günü. Doğum anında sizlere de dua ettim. Rabbim hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah
İnşallah canım Yarın yine kan vereceğim hayırlı hayırlı artar inşallahSüper canım Allah’ın izniyle artar artık korkma![]()
AyyBu arada kızlar ikizlerim dünyaya geldi salı günü. Doğum anında sizlere de dua ettim. Rabbim hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah
İnşallah canım. Bebişler iyiler çok şükürAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım duan için de Allah razı olsun bizleri de unutmamissinbebisler nasıl iyiler mi
Çok şükür bizleri unutmaİnşallah canım. Bebişler iyiler çok şükür
Msallh cnm doktorun kmdi kaç haftalık doğdular bnde ikizz bklıyofum erken doğumum var bi taneBu arada kızlar ikizlerim dünyaya geldi salı günü. Doğum anında sizlere de dua ettim. Rabbim hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah
Canım verdin mi kan sonucunuAyymaşallah rabbim esirgesin sağlıkla hayırlı büyüsünler inşallah allah razı olsun duan için
![]()
Kanı verdim canım Yarım saat oldu sonuç bekliyorumCanım verdin mi kan sonucunu
İki katından fazla artmış canım inş kucağına da almak nasip olsun hayırlı olsunKızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Hayırlı olsun =) inşallah kucağına aldığını da duyarız =)Kızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Sağol canım inşallah çok şükür artış iyi ❤İki katından fazla artmış canım inş kucağına da almak nasip olsun hayırlı olsun
Hayırlı olsun =) inşallah kucağına aldığını da duyarız sağol canım benim inşallah hayırlısı ile oda nasip olur![]()
Maşallah cnmKızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Süper canım çok sevindim benimki gibi aynı hastalık ceken birinin böyle hamile olmasını beni daha da mutlu etti umut oldunKızlar kan sonucum 183.7 çıktı 12. Günüm de
Canım hayırlı olsun gözleriniz aydınBu arada kızlar ikizlerim dünyaya geldi salı günü. Doğum anında sizlere de dua ettim. Rabbim hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah
Çok sağol canım benim umudun hep olsun inşallah sende göreceksin bu günleri hayırlısı ileSüper canım çok sevindim benimki gibi aynı hastalık ceken birinin böyle hamile olmasını beni daha da mutlu etti umut oldun![]()