- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Olacak inş cnm kötü düşünmeValla canım ben olumsuza kendimi çok güzel alıştırdım cidden olursa mucize olcak inşallah olumlu olur bakalım ne olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak inş cnm kötü düşünmeValla canım ben olumsuza kendimi çok güzel alıştırdım cidden olursa mucize olcak inşallah olumlu olur bakalım ne olacak![]()
Şimdi gidiyorum canım hastaneye dua edin içime bi öküz geldi oturdu yaaTugba 68 canım çıkar sabah akşamı yok acilde ver kanı
İnşallah pozitif sonuç alırsın, burdaki herkese de umut olursun inşallah.Şimdi gidiyorum canım hastaneye dua edin içime bi öküz geldi oturdu yaa
İnşallah canım hayırlısı ile rabbim hepimize nasip etsin saatler geçmiyor yaaİnşallah pozitif sonuç alırsın, burdaki herkese de umut olursun inşallah.
Canım çıktı mı sonuçİnşallah canım hayırlısı ile rabbim hepimize nasip etsin saatler geçmiyor yaa
Yaaa harika gerçekten bence 8.güne göre normal belki geç tutundu, belki teki tutundu.Ben çok sevindim, inşallah artar.Çıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
Tutmuş cnm blki tek tutmuştur ama tutmuş yükselecek inş hayırlı olsun cnmÇıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
Yarın dur sonrakı gün verceksın cnmÇıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
10.gun 50 üstü çıkmalı diye biliyorum sen erken veridgin için değer normal canım iki gün sonra tekrarla 60 çıkarsa sağlıklı gebelikÇıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
Ayy kuzum okuyorum da yazamıyorumİnşallah 10. Gün yükselir kızlar ya tanıdığım ebe hemşire var ona sordum oda belki teki tuttu belki ikiside tuttu ama geç tuttu şuan gebeliğin var dedi bide gaza geldim test aldım yarın sabahta test yapacağım hayırlısı ile
Sağlıklı olsunda teki tutsun canım vardır rabbimin bildiği bunada şükürler olsun tuttu tutmadı stresi vardı şimdi yükselecek mi başladıAyy kuzum okuyorum da yazamıyorumbenim 3. Gün embriyosu 12. Gün kn testi 82 çıkmıştı seni çoook iyi anlıyorum. Sonunda kucağımda yatıyor şimdi bıcırık TEK’i tutmuş yani anlayacağın. O artma aşamaları zülum gibiydi ama üzülmeden bekle kötü şeyler aklına getirme artacak inşallah sağlıkla
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
![]()
Canım gözün aydın bence çok iyi devamı gelsin inşallahSağlıklı olsunda teki tutsun canım vardır rabbimin bildiği bunada şükürler olsun tuttu tutmadı stresi vardı şimdi yükselecek mi başladıgeç olsun güç olmasın inşallah onuda bekleriz
Allahım esirgesin evladını canımmm maşallah inşallah bizlerde senin gibi oluruz![]()
Sağol canım inşallah hayırlı hayırlı gelir devami daCanım gözün aydın bence çok iyi devamı gelsin inşallah![]()
Gözünüz aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağlıklı olsunda teki tutsun canım vardır rabbimin bildiği bunada şükürler olsun tuttu tutmadı stresi vardı şimdi yükselecek mi başladıgeç olsun güç olmasın inşallah onuda bekleriz
Allahım esirgesin evladını canımmm maşallah inşallah bizlerde senin gibi oluruz![]()
Çok sağol canım inşallah hayırlısı ile rabbim hepimize o duyguyu tarttırsın inşallahGözünüz aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBöyle haberler çok umutlandırıyor beni
Amin canım inşallah ben daha tüp bebeğe başlayamadan inşallah kolay olurÇok sağol canım inşallah hayırlısı ile rabbim hepimize o duyguyu tarttırsın inşallah
Yaaa çok sevindimm ne güzel bı haberÇıktı sonucum kızlar 32.3 hulusi hocaya sonucu attım var ama yükselir mi bilmem oksapar kes diğerlerine devam dedi iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir sizce 8. Güne göre sonuç nasıl
Olur canım inşallah rabbim yardımcın olsunAmin canım inşallah ben daha tüp bebeğe başlayamadan inşallah kolay olur