- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah cnm gözün aydın rabbim kucagımıza almayıda nasip etsin inşKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi
Harika haberKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi
Tebrik ederim darısı bize inşallahKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi
Çok sevindim hayırlı olsun canım , darısı başımızaKızlar bugün ki değerim 74. 7 çıktı şükürler olsun şimdi hocaya attım sonucu cevap bekliyorum deniz hanımı aradım gözün aydın ikiye katlanmış cuma günü tekrar ver dedi
Amin hepimize nasip etsin inşallah. Sen de güle güle büyüt cidden gittiğim dr dan pozitif haber almak beni çok mutlu etti hulusi hoca instagramda çok aktif paylaşım yapamıyor .bu arada rahatsızlığın neydiÇok teşekkür ederim kızlar yaa çok mutlu oldum inşallah rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın
Alkollü suyla Nası yıkıyorlar ya merak ettimYok laporoskopi değil radyolojide Fatih Boyvat var o yaptı işlemi karından iğne ile girip ultrasonla bakarak kistin içini boşaltıp sonrasında içini alkol ile yıkıyorlar
Kistin içindeki kanı boşalttıktan sonra etil alkol veriyorlar içine alkol hem içindeki iltihabı da temizliyor, sonrasında alkolü geri iğne ile çekiyorlar.Muhtemelen böyle oluyordur:)Alkollü suyla Nası yıkıyorlar ya merak ettim![]()
Sağol canımAmin hepimize nasip etsin inşallah. Sen de güle güle büyüt cidden gittiğim dr dan pozitif haber almak beni çok mutlu etti hulusi hoca instagramda çok aktif paylaşım yapamıyor .bu arada rahatsızlığın neydi
Sağol canım inşallah hayırlısı ile gelsin devamı
Ben de çikolata kisti hastasiyim hem de 2 kez ameliyat oldum. maalesef rezervim az hulisi hoca su an kisti basılmaya çalışıyor inşallah ben de güzel sonuç alırım ben de.yasin kaç benim yaş 35 yani her bakımdan zor hastayimSağol canımrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤ benim sorunum çikolata kisti vardı hoca onu sorun kabul etmemişti belki boyutu küçüktü bilmiyorum bide yumurta rezervim azdı oda iki sene önce çikolata kisti ameliyatı olmamdan kaynaklı hulusi hocada senin en değerli varlığın yumurtaların neden ameliyat oldun demişti biz tabiki bi umut diye düşünerek gittiğimiz doktora güveniyoruz ama her doktor hulusi hoca gibi değil
Ahh o ameliyatlar ahhBen de çikolata kisti hastasiyim hem de 2 kez ameliyat oldum. maalesef rezervim az hulisi hoca su an kisti basılmaya çalışıyor inşallah ben de güzel sonuç alırım ben de.yasin kaç benim yaş 35 yani her bakımdan zor hastayim
Evet böyleymiş bana da yapildiKistin içindeki kanı boşalttıktan sonra etil alkol veriyorlar içine alkol hem içindeki iltihabı da temizliyor, sonrasında alkolü geri iğne ile çekiyorlar.Muhtemelen böyle oluyordur:)
Hulusi hocaya çok güveniyorum elimdeki tek olumlu şey o.zor bi hastayım sonuç ne olursa olsun elinden geleni yaptığı için içim rahat olacakAhh o ameliyatlar ahhhulusi hocaya güven canım yoğun olmasına rağmen işini gerçekten iyi yapıyo
benim yaşım 27
Harikasın böyle düşün gerisini hocaya bırak için rahat olsunHulusi hocaya çok güveniyorum elimdeki tek olumlu şey o.zor bi hastayım sonuç ne olursa olsun elinden geleni yaptığı için içim rahat olacak