- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Stres yapma güzel şeyler düşün hayal et güzel olucak sonucunValla canım embriyolarda sıkıntı çıkmadı hepsi çözüldü deyince ne dedi tam anlamadım 5. Gün filanda dedi ama bakalım neymiş 3. Gün donmuştu şuan bende inanılmaz heyecanlıyım bi taraftan endişe de var tabi
İnşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla3.gun dondurup 5. gune bekletip veriyorlar. blastokist asamasina gelenleri. hulusi hoca 5.gune gelenler tutma orani daha yuksek demisti
Inanıyorum inşallah bu kez olacak kötü şeyleri pek düşünmemek istiyorum canım da benim adetime 10 gün filan var ya o çok kafamı karıştırıyor diğer transferimde de adetim böyle yakındı malesef tam günü gelince de olmuştuStres yapma güzel şeyler düşün hayal et güzel olucak sonucun
Aklna getirme canım rahîm ve embriyo da stresli olduğunu biliyor demsti hemşire bana ,Inanıyorum inşallah bu kez olacak kötü şeyleri pek düşünmemek istiyorum canım da benim adetime 10 gün filan var ya o çok kafamı karıştırıyor diğer transferimde de adetim böyle yakındı malesef tam günü gelince de olmuştu
Ben aklıma getirince hemen olur zaten canım öylede değişik ilginçAklna getirme canım rahîm ve embriyo da stresli olduğunu biliyor demsti hemşire bana ,
o yüzden strese girme ki güzel devam etsin zaten adet belirtilerini pozitif ya da negatif sonucu goresiye kadar yaşıyor pek belirti de arama
Ama zaten genelde on gün kala transfer oluyor benimde adet olmadan yapılmıştı geçici menopoz yüzünden negatif oldu 10.gun adet olmustumBen aklıma getirince hemen olur zaten canım öylede değişik ilginçyinede hayırlısı olsun bakalım çok istemiştim adetim yakın olmadan transfer olayım diye de hayırlısı böyleymiş
Hulusi hocaya güveniyorum inşallah bu kez olacak inanıyorum canım rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsunAma zaten genelde on gün kala transfer oluyor benimde adet olmadan yapılmıştı geçici menopoz yüzünden negatif oldu 10.gun adet olmustum
Amin inşallah canımHulusi hocaya güveniyorum inşallah bu kez olacak inanıyorum canım rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun
Transfer için beklerken Tülay hanım gelip bilgi veriyorBlast demek beşinci gün embriysu demek, senin üçüncü gün mü donduruldu bugün cozuldgune göre pazartesi transfer ,o gün tekrar bilgi verilmemişti bana direk transfer günü hastaneye gitmiştim Yeni bir şey sanırım o da artık o günde haber veriliyor demek ki ayyyy ne heyecanlı o günlere geri döndüm
Havuc auyu ve ananas yemenı oneririm canım maydanoz kesınlıkle yeme ilikli kemik protein agIrlıklı beslen kabak cekırdegı gunde bir avuc ye smdı yemeye basla kabak cekırdegını ben transfer gunu yedım aklıma gelirse dha yazarım canımKızlar kesinlikle yemeyin dediginiz bişey var mı transferden sonra bu kez herşeye çok dikkat etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yediniz ne yemediniz aklımda deli sorular
Havuç suyuna başlamıştım canım diğerlerini de inşallah yiyeceğim çok sağolHavuc auyu ve ananas yemenı oneririm canım maydanoz kesınlıkle yeme ilikli kemik protein agIrlıklı beslen kabak cekırdegı gunde bir avuc ye smdı yemeye basla kabak cekırdegını ben transfer gunu yedım aklıma gelirse dha yazarım canım
Raporsuz 7.315 raporlu 6.250 ama hastanın durumuna göre değişiyor dondurma işlemi yapıldığı zaman ücret değişiyor zaten rapor en çok ilaçlarda işe yarıyor. Bizdede sorun yoktu çikolata kistinden hariç benim raporu diğer iki tüp bebekte aldığım rapora göre çıkarttılarKizlar tüp bebek fiyati ne ? Raporsuz dewlette ? 2 yillik ewlilere 2 kez asilama yaptirdim tutmadi . Hic sorunumuz yok fiyat arastirmak istiorum ona gore tup bebek dusunuorum nasip olursa ve raporu nasil hangi sartlarda cikarilio ?
Rıca ederim cnm ne demek pozıtıf sonuclarını duyarız ınsHavuç suyuna başlamıştım canım diğerlerini de inşallah yiyeceğim çok sağol
Benim bir kaç arkadasarda arayıp bilgi vermişlerTransfer için beklerken Tülay hanım gelip bilgi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?