Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Canım üzülme yumurta benimde kalitesiz diye ikinci toplamayi oldum zor süreç herşey yolunda gitmeyebiliyor stres te çok tetikliyor bunu yenmen gerek

Kaç embriyo varmış hayırlı olsun canım

tesekkur ederim. hocanin verdigi vitaminleri aliyorum omega gonamax. onun haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum. sizin ayni ay icinde mi oldu toplama yoksa yekrar adetinizi mi bekledi.
Ara verdim canım ameliyat oldum iyileşince tekrar toplama oldu ilk toplamada embriyolar dondurmaya gitmediler 3 yumurta toplandı ikisi döllendi dondurmaya da malesef gitmediler çöp olmuştu herseyde bi hayır vardır çok sıkıntı etme

Merhabalar arkadaşlar. Bende ilk negatif i aldım tüp bebekte. Şimdi dr arayışındayım. Acaba ilaçlara başladıktan sonra kaç güne bir muayene ye çağırıyorlar? Çalışırken bu işi yaptırmakta zor çünkü

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tüp bebek konusunda hulusi hocayı tek geçerim çok aşırı yoğun olmasına rağmen işinde gayet başarılı yani sıkıntı ne olursa olsun hastayı oyalamıyor negatifleri de gördükçe insan doktorun ilgilenmesine bakmıyor işini iyi yapsın yeter diyor en azından ben böyle düşünüyorum muayeneye de gün aşırı çağırıyor ve her gitmende kan alınıyor

Allah gonlunuze gore verir insAllah. peki hic emrbiyonuz cikmadiginda geri ucrer iadesi vs oldu mu. bana faturayi saklayin dediler ama iade vs dediler ama tam bilgi vermediler. biliyorsunuz maddiyat da onemli

Teşekkür ederim. Bir yerden başlayacağım bakalım bir ön görüşme yapalım

Allah gonlunuze gore verir insAllah. peki hic emrbiyonuz cikmadiginda geri ucrer iadesi vs oldu mu. bana faturayi saklayin dediler ama iade vs dediler ama tam bilgi vermediler. biliyorsunuz maddiyat da onemli
Ücretin yarısını iade ediyorlar bana 2 bin 100 vermişlerdi kesinlikle bu işler direkt maddiyata bakıyor allahım herkese yardım etsin

İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun senin kaç embriyo var ameliyattan sonra toparladın mı biraz iyi misin şimdi
Aminn inşallah canım benim ilk toplamada 4 orta kalite ikinci toplamada 4 embriyo ama bu sonki iyi dedi İlk bunu açacaklarmis duruma göre karar vericekmis Nisan da başlayacak tedavim inşallah, ameliyat tan vazgeçti histeroskopi yapıldı sadece

Tülay hanım bide blast hakkındada pazartesi bilgi vereceğim dedi blast nedir
Blast demek beşinci gün embriysu demek, senin üçüncü gün mü donduruldu bugün cozuldgune göre pazartesi transfer ,o gün tekrar bilgi verilmemişti bana direk transfer günü hastaneye gitmiştim Yeni bir şey sanırım o da artık o günde haber veriliyor demek ki ayyyy ne heyecanlı o günlere geri döndüm

Valla canım embriyolarda sıkıntı çıkmadı hepsi çözüldü deyince ne dedi tam anlamadım 5. Gün filanda dedi ama bakalım neymiş 3. Gün donmuştu şuan bende inanılmaz heyecanlıyım bi taraftan endişe de var tabi

3.gun dondurup 5. gune bekletip veriyorlar. blastokist asamasina gelenleri. hulusi hoca 5.gune gelenler tutma orani daha yuksek demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…