benim ikinci merkezim daha once 2 denemem oldu. fsh yuksekti diger klinikte fsh bakmiyorlardi burda hulusi hoca fsh duzelmeden baslayamayiz dedi. diger klinikte toplamadan onceki ay dogum kontrol hapi veriyorlardi hulusi hoca uygun gormedi. su anda ilac uygulamasi da farkli sanki doz pek degismedi.Bende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı mi
peki son toplamada ilk toplama ve son toplama arasi kac gun oldu acaba. calisiyorum izinlerimi belirlemem lazim. hocam ilk toplamada belli olur dedi ama sizin ortalama ne kadar sure sonra olduOlabiliyor benimde sonki toplama öyle olmuştu 8 embriyo toplam da var ama iki tüp şeklinde bir tüp çözülecek
Benimde öyle maalesef 2 veya 3 yumurta toplaniyo ama sadece 1 tanesi dolleniyodu. Ayy hatırlamak istemiyorum o toplama sürecini çok ugrastirmisti benimasallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.
Bundan önceki 3 denememi başka yerlerde yaptım ama 3ude aynı tedavi yöntemini uyguladı. Adetin 2. Günü gittim yüksek dozlu ignelere başladılar toplama zamanı geldi topladılar 3 gün sonra taze transfer ettiler. 3ude aynısını yaptıBende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı mi
gercekten oyle. benim diger klinikte de denemem oldu 2 kere. yumurta cikmiyor cikan da bolunmuyordu bi de ankara disindan geliyorum. bi de bu corona virus olaylari falan tedirgin oluyorum acikcasi.Benimde öyle maalesef 2 veya 3 yumurta toplaniyo ama sadece 1 tanesi dolleniyodu. Ayy hatırlamak istemiyorum o toplama sürecini çok ugrastirmisti beni
Yok benim de iki embriyo kalıyor bakma 8 embriyo var kalitesi düşük o yüzden havuz yöntemi yapıldımasallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.
Benim Ekim'de bir topladı bir adet geçti ikinci adette tekrar topladıpeki son toplamada ilk toplama ve son toplama arasi kac gun oldu acaba. calisiyorum izinlerimi belirlemem lazim. hocam ilk toplamada belli olur dedi ama sizin ortalama ne kadar sure sonra oldu
en azindan cok embriyodan kalmis sizin. benim diger tedavimde 2. gune geldi birden bolunmediler. nolacak simdi bilmiyorum.her sey muallak. ama diger transferlerim 3.gun olmustu hulusi hoca 5.gunu bekleyelim dedi eger embriyom olusursa tabiiYok benim de iki embriyo kalıyor bakma 8 embriyo var kalitesi düşük o yüzden havuz yöntemi yapıldı
Benimde cozulunce gitmiyor çok olması önemli değil önemli olan sağlıklı ve kaliteli olması bir tanesi yetiyor tutunmasına, beşinci güne cozulunce bekletilerek gidileceken azindan cok embriyodan kalmis sizin. benim diger tedavimde 2. gune geldi birden bolunmediler. nolacak simdi bilmiyorum.her sey muallak. ama diger transferlerim 3.gun olmustu hulusi hoca 5.gunu bekleyelim dedi eger embriyom olusursa tabii
Benimde geçen sene iki tane vardı yinede bekletti Bir tane kaldı transfer etmişti5. Güne gitmesini bende çok istiyorum inşallah benim embriyolarida 5. Güne bekletir ama 3 tane olduğu için çok riskli o yüzden belkide hemen transfer eder
Yaa çok sevindim o zaman benimkinide bekleyebilir. 3ununde kalitesi çok iyi durumda dedi bana. Seninkiler in kalitesi nasıldı ozaman canımBenimde geçen sene iki tane vardı yinede bekletti Bir tane kaldı transfer etmişti
Üç transfer yapmıyor canım söylediğin zamanda kizabilir, benimde ilk tüp orta ikincisi çok iyi durumda dediYaa çok sevindim o zaman benimkinide bekleyebilir. 3ununde kalitesi çok iyi durumda dedi bana. Seninkiler in kalitesi nasıldı ozaman canım
3ude kalırsa ben hepsini transfer etmesini isteyecem. Çünkü 1 yumurta için ben kaç ay uğraşıp çok para harcadım
Hmm öylemi bilmiyodum 3 embriyo transfer yapmadığını. Gerçi çokta riskli. Yaa Allah nasip ederse 3ude bişey olmadan devam ederse geriye kalan 1 tanede olsa dondurmaya devam ettiririz artıkÜç transfer yapmıyor canım söylediğin zamanda kizabilir, benimde ilk tüp orta ikincisi çok iyi durumda dedi
Sen yinede söyle deniz hanıma ya da Tülay hanımaHmm öylemi bilmiyodum 3 embriyo transfer yapmadığını. Gerçi çokta riskli. Yaa Allah nasip ederse 3ude bişey olmadan devam ederse geriye kalan 1 tanede olsa dondurmaya devam ettiririz artık
benim diger klinikte 3.gunde verdiler. ama bu sefer bi tane de olsa 5.gune gitmesini bekleyecek sanirim hulusi hoca ki mantiklisi da o. yoksa bosuna transfer yorgunlugu ilaclar ve bosa umut oluyor.5. Güne gitmesini bende çok istiyorum inşallah benim embriyolarida 5. Güne bekletir ama 3 tane olduğu için çok riskli o yüzden belkide hemen transfer eder
@Adrasteia_ canım senin transfer ne zamandi yarınki
Evet canım ikiz allahın izni ile benim rahime içi düzensiz tüplerim ve Rahim içi yapışık bide sağ yumurtalığım yok. İnşallah seninkiler de sağlıklı olur. Pozitif sonuç alırsın
Cnm nasılsın
Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten çok zor süreçten geçiyoruz benimde yumurtam azdı şükürler olsun ikinci toplamada iyi çıktı pazartesi de allahım izin verirse transferim olacak yarında arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verecekler umudunu kesme kötü düşünme lütfen iyi düşün internetten de araştır yumurta geliştirmek için ne kullanılır ben bi çok şey kullandım ama bence en etkili olanı keçi boynuzu pekmeziydi tavsiye ediyorumbenim de yumurta toplamam oldu 2 taneden 1 i dollenmis. onun da dondurulup dondurulmayacagi belli degil. hoca adet olmami beklemeden bi daha toplama yapicam dedi. nasil olacak bilmiyorum. calisiyorum gidip gelmek de zoe oluyor. bi de yumurta cikmadikca insanin enerjsii de azaliyor
tesekkur ederim. hocanin verdigi vitaminleri aliyorum omega gonamax. onun haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum. sizin ayni ay icinde mi oldu toplama yoksa yekrar adetinizi mi bekledi.Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten çok zor süreçten geçiyoruz benimde yumurtam azdı şükürler olsun ikinci toplamada iyi çıktı pazartesi de allahım izin verirse transferim olacak yarında arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verecekler umudunu kesme kötü düşünme lütfen iyi düşün internetten de araştır yumurta geliştirmek için ne kullanılır ben bi çok şey kullandım ama bence en etkili olanı keçi boynuzu pekmeziydi tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?