• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Stres yapma güzel şeyler düşün hayal et güzel olucak sonucun🙏
Inanıyorum inşallah bu kez olacak kötü şeyleri pek düşünmemek istiyorum canım da benim adetime 10 gün filan var ya o çok kafamı karıştırıyor diğer transferimde de adetim böyle yakındı malesef tam günü gelince de olmuştu

Inanıyorum inşallah bu kez olacak kötü şeyleri pek düşünmemek istiyorum canım da benim adetime 10 gün filan var ya o çok kafamı karıştırıyor diğer transferimde de adetim böyle yakındı malesef tam günü gelince de olmuştu
Aklna getirme canım rahîm ve embriyo da stresli olduğunu biliyor demsti hemşire bana ,
o yüzden strese girme ki güzel devam etsin zaten adet belirtilerini pozitif ya da negatif sonucu goresiye kadar yaşıyor pek belirti de arama

Aklna getirme canım rahîm ve embriyo da stresli olduğunu biliyor demsti hemşire bana ,
o yüzden strese girme ki güzel devam etsin zaten adet belirtilerini pozitif ya da negatif sonucu goresiye kadar yaşıyor pek belirti de arama
Ben aklıma getirince hemen olur zaten canım öylede değişik ilginç :halay: yinede hayırlısı olsun bakalım çok istemiştim adetim yakın olmadan transfer olayım diye de hayırlısı böyleymiş

Ben aklıma getirince hemen olur zaten canım öylede değişik ilginç :halay: yinede hayırlısı olsun bakalım çok istemiştim adetim yakın olmadan transfer olayım diye de hayırlısı böyleymiş
Ama zaten genelde on gün kala transfer oluyor benimde adet olmadan yapılmıştı geçici menopoz yüzünden negatif oldu 10.gun adet olmustum

Blast demek beşinci gün embriysu demek, senin üçüncü gün mü donduruldu bugün cozuldgune göre pazartesi transfer ,o gün tekrar bilgi verilmemişti bana direk transfer günü hastaneye gitmiştim Yeni bir şey sanırım o da artık o günde haber veriliyor demek ki ayyyy ne heyecanlı o günlere geri döndüm 😍
Transfer için beklerken Tülay hanım gelip bilgi veriyor

Kızlar kesinlikle yemeyin dediginiz bişey var mı transferden sonra bu kez herşeye çok dikkat etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yediniz ne yemediniz aklımda deli sorular:KK71::halay:😁😂

Kizlar tüp bebek fiyati ne ? Raporsuz dewlette ? 2 yillik ewlilere 2 kez asilama yaptirdim tutmadi . Hic sorunumuz yok fiyat arastirmak istiorum ona gore tup bebek dusunuorum nasip olursa ve raporu nasil hangi sartlarda cikarilio ?

Kızlar kesinlikle yemeyin dediginiz bişey var mı transferden sonra bu kez herşeye çok dikkat etmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yediniz ne yemediniz aklımda deli sorular:KK71::halay:😁😂
Havuc auyu ve ananas yemenı oneririm canım maydanoz kesınlıkle yeme ilikli kemik protein agIrlıklı beslen kabak cekırdegı gunde bir avuc ye smdı yemeye basla kabak cekırdegını ben transfer gunu yedım aklıma gelirse dha yazarım canım

Havuc auyu ve ananas yemenı oneririm canım maydanoz kesınlıkle yeme ilikli kemik protein agIrlıklı beslen kabak cekırdegı gunde bir avuc ye smdı yemeye basla kabak cekırdegını ben transfer gunu yedım aklıma gelirse dha yazarım canım
Havuç suyuna başlamıştım canım diğerlerini de inşallah yiyeceğim çok sağol :KK68:

Kizlar tüp bebek fiyati ne ? Raporsuz dewlette ? 2 yillik ewlilere 2 kez asilama yaptirdim tutmadi . Hic sorunumuz yok fiyat arastirmak istiorum ona gore tup bebek dusunuorum nasip olursa ve raporu nasil hangi sartlarda cikarilio ?
Raporsuz 7.315 raporlu 6.250 ama hastanın durumuna göre değişiyor dondurma işlemi yapıldığı zaman ücret değişiyor zaten rapor en çok ilaçlarda işe yarıyor. Bizdede sorun yoktu çikolata kistinden hariç benim raporu diğer iki tüp bebekte aldığım rapora göre çıkarttılar

Arkadaşlar merhaba.ben de Hulusi hocada ilk tüp tedavimi görüyorum.daha önce yine onda iğneli aşılama yaptık kist oluştu kanama yaptı dolayısıyla aşılama tutmadı . Aralık ayının sonu gibi yumurta toplandı .2 embriyom var donduruldu.(o tarihte çok üşütmüştürm transfer ertelendi) sonrakiye aya kaldı ama bu sefer de benim işlerim vardı erteledik .yumurta toplamadan sonra dkh kullandım adet düzenim bozuldu . Şimdi de mart ayında transfer hazırlıklarına başlıycaz dkh kullanıyorum 8 tane kaldı . Ama benim içim hiç rahat değil hormon almak istemiyorun artık resmen bebek fikrinden de uzaklaştım bu süreçte gereksiz bi şekilde yoruldum şimdi tedavinin sonuna geldim ama o kadar yıpranmış hissediyorum ki hiç yaptırasın Yok .hoca doğal siklus da olabilir demişti .ama dkh dan sonra yumurtlayabilir miyim onu da bilmiyorum .ama hormon ilaçlarından nefret ettim artık .bana bi fikir verin kızlar 😣😣

Back
X