- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Üçüncü gün embriyo ise pazartesi çözülür Çarşamba gününe bekletilirse beşinci gün embriyosu oluyorKızlar öncelikle herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Birseyi merak ediyorum donmuş embiriyo transferinde bir gün önceden mi çözme oluyor yoksa transfer günü mü.
Sağol kuzum inşallah hepinize darısı çok zamandır uğraşıyoruz burada birlikte güzel haberlerinizi bekliyorumİçini ferah tut çok şükür tutundular sana kötü düşünceleri de at bebiş senle
Kuzum benim ki çok ii deil sanırım 6 abÜçüncü gün embriyo ise pazartesi çözülür Çarşamba gününe bekletilirse beşinci gün embriyosu oluyor
4ab 4 bb ile pozitifi gördüm hangisi tuttu bilmiyorum ab kötü değil canım bana öyle söyledilerKuzum benim ki çok ii deil sanırım 6 ab
Ayrılma buralardanSağol kuzum inşallah hepinize darısı çok zamandır uğraşıyoruz burada birlikte güzel haberlerinizi bekliyorum
Seninki en iyisi diye biliyorum 6abKuzum benim ki çok ii deil sanırım 6 ab
Canım gelişimi yavaş gelmiş o yüzden bir gün daha beklediler. Birde mozaik ve tek embiriyom var malesef ;(Seninki en iyisi diye biliyorum 6ab
Allah gönlüne göre versin. Çok güçlüsün gerçekten sabrının meyvesini hayırlısıyla alman dileğiyle. Ben bu hikayeden çok etkilendim cunki bir kısmını yaşadım . Can olsun sana yavrunCanım ben bir çok şey yaşadım böylesine pes etmedim yıpranmadim, hikayem Endometriosis ve kısırlığın baş sebebi ona rağmen pes etmedim, birinci tüp Bebek te Taze transfer olacakken progesteron hormonu yüzünden iptal edildi üç ay bekledim iki embriyo dan biri çözüldü ve o da tutmadı, haziranda operatif histeroskopi, Eylül'de ofis histeroskopi, Ekim'de birinci Toplama, Aralık'ta ikincisi toplanırken kist oluştu kanser markerlerjli yüksek çıktı doğum kontrol hapı verildi transfer iptal edildi, laparoskopi kararı verildi , iki ay daha dkh kullandık ve bu ay ameliyattan vazgeçildi iki ay geçici menopoz iğnesi yapılacak ve 11 ay sonra inşallah yine aksilik çıkmazsa transfer olucam Mayıs tadicegim şu asla pes etme herşey olabiliyor bu tüp Bebek sürecinde biz neler yaşıyorrz herkes neler yaşıyorr ben ne hormonlar aldım ne ohss ler geçirdim serumlar falan o yüzden güçlü ol ki stres yapma bu da rahmini vücudunu hormonlarını etkilemesin, silkelen kendine de ben bunu başaricam kendine inanırsan başarırsın
Allah razı olsun canım hepimz mutlu oluruz hepimiz burda hamilelik haberini veririz inşallahAllah gönlüne göre versin. Çok güçlüsün gerçekten sabrının meyvesini hayırlısıyla alman dileğiyle. Ben bu hikayeden çok etkilendim cunki bir kısmını yaşadım . Can olsun sana yavrun
Sürecimiz hemen hemen ayni işliyor bende aralık ayının 18 inde ilk muayeneme gittim. Rahim filmi, radyolojide kist aspirasyonu, Histereskopi oldu sonra bir ay dinlenme verdi hoca perşembe gideceğim bundan sonra başlar mi acaba neler olurBende de çikolata kisti var iki tarafta da aralığın başından beri gidiyorum Hulusi Hoca ya bir kez histeroskopi yaptı T rahimi düzeltti, bir kez radyoloji de karından kist boşaltma yapıldı.Tedavi bu ay başladı daha baya yol var galiba.Sizin yazdıklarınızı da okudum, inşallah güzel sonuçlanır tedaviniz.İnşallah Allah her isteyene sağlıklı evlat nasip eder.
Hulusi hoca bana da öyle pozitif konuşmuştu transferde ve ikisi de tutmuştu. Çok sevindim senin adına inşallah müjdeli haberini alırız canımKızlar transfer oldum çok şükür 2 embriyo transfer edildi herşey gayet yolunda dedi hulusi hoca elimden tuttu hadi hamilesin dediinşallah
Yaa çok sevindim adına maşallah inşallah darısı başımızaHulusi hoca bana da öyle pozitif konuşmuştu transferde ve ikisi de tutmuştu. Çok sevindim senin adına inşallah müjdeli haberini alırız canım
Çok çok mutlu oldum hoca öyle dediyse Allah'ta izin verirse inşallah hamilelik haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar transfer oldum çok şükür 2 embriyo transfer edildi herşey gayet yolunda dedi hulusi hoca elimden tuttu hadi hamilesin dediinşallah
İnşallah canım hayırlısıyla bu kez olacak inanıyorum o müjdeli haberi vermek nasip olur inşallahÇok çok mutlu oldum hoca öyle dediyse Allah'ta izin verirse inşallah hamilelik haberlerini bekliyoruz canım.
Ayy Gerçekten mi ne güzel bı haber seni çok merak ediyordum hep biraz aynı ya durumlarimiz erken menopoz falan. Banada umut oldun. Allah'ım sağlıkla kucağına alacagin günleri göstersin inşallah. Sana bağışlasın rabbim.Canım bugün pozitif aldık inanamıyorum resmen
Kızlar transfer oldum çok şükür 2 embriyo transfer edildi herşey gayet yolunda dedi hulusi hoca elimden tuttu had
Sende ıkızmı gebesın cnmHulusi hoca bana da öyle pozitif konuşmuştu transferde ve ikisi de tutmuştu. Çok sevindim senin adına inşallah müjdeli haberini alırız canım
Sen kac aylık hamilesin cnm msallahHulusi hoca bana da öyle pozitif konuşmuştu transferde ve ikisi de tutmuştu. Çok sevindim senin adına inşallah müjdeli haberini alırız canım
Yatabilirsin canımKızlar bide aklıma takılan bişey var bugün ilk günüm ya transferde yan yatabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?