Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kizlar hulusi hoca nasil biridir kendisi bire bir ilgileniyormu hastalari ile yoksa baska doktor mu takip ediyor ayrica ucret ne kadar bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

Kizlar hulusi hoca nasil biridir kendisi bire bir ilgileniyormu hastalari ile yoksa baska doktor mu takip ediyor ayrica ucret ne kadar bu konuda yardimci olabilirmisiniz.
Ben bir buçuk yıldır tedavi görüyorum Hulusi hoca ya denk gelesiye kadar kaç doktor gezdim hepsi berbattı iyi ki yolum kesişti, muayeneleri, Toplama zamanında ki muayeneleri, iğne dozları, histeroskopi Laparoskopi'yi transfer i Kendi giriyor ilgileniyor, Toplama günü başka doktor giriyor topluyor ama değerlendirme yi yine Hulusi hoca yapıyor, ücretleri için sekreter den bilgi alın

Kızlar dis hassasiyetim var, curuk gibi hatta sanki eski dolgumdan ilerleyen bir curuk gibi, etrafi kizarmis, su gitse zıplatiyor. Bu kaderi yasayan oldu mu? Igne ile uyusturup dolgu yenilenir mi? Ve iltihap varsa antibiyotik kullanip iltihap kurutulup dolgu yapilabilir mi?

Geçmiş olsun canım diş doktoru demişti hamilelik düşünüyorsan kontrol ettir 6ayda bir diye bende yaptırdım bebek kalsiyumun aldığı için ağrı yapıyor

kanal ya da iltihap yoksa sikinti olmaz sanirim. gece uyutmayan agri diye soyluyorlar doktorlar enfeksiyon varsa

Bende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı mi

Olabiliyor benimde sonki toplama öyle olmuştu 8 embriyo toplam da var ama iki tüp şeklinde bir tüp çözülecek
masallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…