• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı mi
benim ikinci merkezim daha once 2 denemem oldu. fsh yuksekti diger klinikte fsh bakmiyorlardi burda hulusi hoca fsh duzelmeden baslayamayiz dedi. diger klinikte toplamadan onceki ay dogum kontrol hapi veriyorlardi hulusi hoca uygun gormedi. su anda ilac uygulamasi da farkli sanki doz pek degismedi.

Olabiliyor benimde sonki toplama öyle olmuştu 8 embriyo toplam da var ama iki tüp şeklinde bir tüp çözülecek
peki son toplamada ilk toplama ve son toplama arasi kac gun oldu acaba. calisiyorum izinlerimi belirlemem lazim. hocam ilk toplamada belli olur dedi ama sizin ortalama ne kadar sure sonra oldu

masallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.
Benimde öyle maalesef 2 veya 3 yumurta toplaniyo ama sadece 1 tanesi dolleniyodu. Ayy hatırlamak istemiyorum o toplama sürecini çok ugrastirmisti beni😔

Bende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı mi
Bundan önceki 3 denememi başka yerlerde yaptım ama 3ude aynı tedavi yöntemini uyguladı. Adetin 2. Günü gittim yüksek dozlu ignelere başladılar toplama zamanı geldi topladılar 3 gün sonra taze transfer ettiler. 3ude aynısını yaptı

Ama Hulusi hoca önce FSH değerinin düşmesini bekledi. Sonra adetin 2. Günü gttgimde ultrasyonda iyi gormediyse yumurtaları başladı öbür ayı bekledi. En iyi zamanı bekledi hep.vitamin takviyesi vermesi. Yumurtalarimi dondurması, geçici menepoz sürecine sokması,tutunması için leucostim diye bı ilaç enjekte ediyormuş bunlar hep benim burda karşılaştığım tedavi yöntemleri. Nerdeyse 1 sene olcak daha bitmedi tedavim. Öbürküler 1 ayda olup bitiyodu. Hayırlısı ile insallah sonu güzel olur hepizin🤲🏻

Benimde öyle maalesef 2 veya 3 yumurta toplaniyo ama sadece 1 tanesi dolleniyodu. Ayy hatırlamak istemiyorum o toplama sürecini çok ugrastirmisti beni😔
gercekten oyle. benim diger klinikte de denemem oldu 2 kere. yumurta cikmiyor cikan da bolunmuyordu bi de ankara disindan geliyorum. bi de bu corona virus olaylari falan tedirgin oluyorum acikcasi.

masallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.
Yok benim de iki embriyo kalıyor bakma 8 embriyo var kalitesi düşük o yüzden havuz yöntemi yapıldı

Yok benim de iki embriyo kalıyor bakma 8 embriyo var kalitesi düşük o yüzden havuz yöntemi yapıldı
en azindan cok embriyodan kalmis sizin. benim diger tedavimde 2. gune geldi birden bolunmediler. nolacak simdi bilmiyorum.her sey muallak. ama diger transferlerim 3.gun olmustu hulusi hoca 5.gunu bekleyelim dedi eger embriyom olusursa tabii

en azindan cok embriyodan kalmis sizin. benim diger tedavimde 2. gune geldi birden bolunmediler. nolacak simdi bilmiyorum.her sey muallak. ama diger transferlerim 3.gun olmustu hulusi hoca 5.gunu bekleyelim dedi eger embriyom olusursa tabii
Benimde cozulunce gitmiyor çok olması önemli değil önemli olan sağlıklı ve kaliteli olması bir tanesi yetiyor tutunmasına, beşinci güne cozulunce bekletilerek gidilecek

Benimde geçen sene iki tane vardı yinede bekletti Bir tane kaldı transfer etmişti
Yaa çok sevindim o zaman benimkinide bekleyebilir. 3ununde kalitesi çok iyi durumda dedi bana. Seninkiler in kalitesi nasıldı ozaman canım
3ude kalırsa ben hepsini transfer etmesini isteyecem. Çünkü 1 yumurta için ben kaç ay uğraşıp çok para harcadım

Yaa çok sevindim o zaman benimkinide bekleyebilir. 3ununde kalitesi çok iyi durumda dedi bana. Seninkiler in kalitesi nasıldı ozaman canım
3ude kalırsa ben hepsini transfer etmesini isteyecem. Çünkü 1 yumurta için ben kaç ay uğraşıp çok para harcadım
Üç transfer yapmıyor canım söylediğin zamanda kizabilir, benimde ilk tüp orta ikincisi çok iyi durumda dedi

Üç transfer yapmıyor canım söylediğin zamanda kizabilir, benimde ilk tüp orta ikincisi çok iyi durumda dedi
Hmm öylemi bilmiyodum 3 embriyo transfer yapmadığını. Gerçi çokta riskli. Yaa Allah nasip ederse 3ude bişey olmadan devam ederse geriye kalan 1 tanede olsa dondurmaya devam ettiririz artık

5. Güne gitmesini bende çok istiyorum inşallah benim embriyolarida 5. Güne bekletir ama 3 tane olduğu için çok riskli o yüzden belkide hemen transfer eder
benim diger klinikte 3.gunde verdiler. ama bu sefer bi tane de olsa 5.gune gitmesini bekleyecek sanirim hulusi hoca ki mantiklisi da o. yoksa bosuna transfer yorgunlugu ilaclar ve bosa umut oluyor.

benim de yumurta toplamam oldu 2 taneden 1 i dollenmis. onun da dondurulup dondurulmayacagi belli degil. hoca adet olmami beklemeden bi daha toplama yapicam dedi. nasil olacak bilmiyorum. calisiyorum gidip gelmek de zoe oluyor. bi de yumurta cikmadikca insanin enerjsii de azaliyor😞

benim de yumurta toplamam oldu 2 taneden 1 i dollenmis. onun da dondurulup dondurulmayacagi belli degil. hoca adet olmami beklemeden bi daha toplama yapicam dedi. nasil olacak bilmiyorum. calisiyorum gidip gelmek de zoe oluyor. bi de yumurta cikmadikca insanin enerjsii de azaliyor😞
Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten çok zor süreçten geçiyoruz benimde yumurtam azdı şükürler olsun ikinci toplamada iyi çıktı pazartesi de allahım izin verirse transferim olacak yarında arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verecekler umudunu kesme kötü düşünme lütfen iyi düşün internetten de araştır yumurta geliştirmek için ne kullanılır ben bi çok şey kullandım ama bence en etkili olanı keçi boynuzu pekmeziydi tavsiye ediyorum

Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten çok zor süreçten geçiyoruz benimde yumurtam azdı şükürler olsun ikinci toplamada iyi çıktı pazartesi de allahım izin verirse transferim olacak yarında arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verecekler umudunu kesme kötü düşünme lütfen iyi düşün internetten de araştır yumurta geliştirmek için ne kullanılır ben bi çok şey kullandım ama bence en etkili olanı keçi boynuzu pekmeziydi tavsiye ediyorum
tesekkur ederim. hocanin verdigi vitaminleri aliyorum omega gonamax. onun haricinde saglikli beslenmeye calisiyorum. sizin ayni ay icinde mi oldu toplama yoksa yekrar adetinizi mi bekledi.

Back
X