Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günün iğnede gonalf desaydi ama bugun biraz kistlerden dolayi tam goremedi.sonra kan cikinca dedigin gibu hemsire ilaclari anlatti. toplamayi galiba aytac hoca yapiyormus.daha belli degil ne zaman toplanacagi.
Ben bir buçuk yıldır tedavi görüyorum Hulusi hoca ya denk gelesiye kadar kaç doktor gezdim hepsi berbattı iyi ki yolum kesişti, muayeneleri, Toplama zamanında ki muayeneleri, iğne dozları, histeroskopi Laparoskopi'yi transfer i Kendi giriyor ilgileniyor, Toplama günü başka doktor giriyor topluyor ama değerlendirme yi yine Hulusi hoca yapıyor, ücretleri için sekreter den bilgi alınKizlar hulusi hoca nasil biridir kendisi bire bir ilgileniyormu hastalari ile yoksa baska doktor mu takip ediyor ayrica ucret ne kadar bu konuda yardimci olabilirmisiniz.
ben fostimonla merional vuruyorum. 7.gunum ignelerde ama ilk basta toplama yapacak sonra duruma gore yine yapacak. boyle bi durum yasayan oldu mu. sonra kac gun daha suruyor.Kaçıncı günün iğnede gonalf de
Hii değişik bana öyle bişi vermediben fostimonla merional vuruyorum
evet diger tedavimde baska klinikte gonal f le menogon kullanmistimHii değişik bana öyle bişi vermedi
Yani havuz yöntemi mi yapacak.ben fostimonla merional vuruyorum. 7.gunum ignelerde ama ilk basta toplama yapacak sonra duruma gore yine yapacak. boyle bi durum yasayan oldu mu. sonra kac gun daha suruyor.
aslinda havuz gibi degil tek siklusta iki toplama. sonra tekrar adette toplama yapar mi bilmiyorum. benim yumurta sayım azYani havuz yöntemi mi yapacak.
Geçmiş olsun canım diş doktoru demişti hamilelik düşünüyorsan kontrol ettir 6ayda bir diye bende yaptırdım bebek kalsiyumun aldığı için ağrı yapıyorKızlar dis hassasiyetim var, curuk gibi hatta sanki eski dolgumdan ilerleyen bir curuk gibi, etrafi kizarmis, su gitse zıplatiyor. Bu kaderi yasayan oldu mu? Igne ile uyusturup dolgu yenilenir mi? Ve iltihap varsa antibiyotik kullanip iltihap kurutulup dolgu yapilabilir mi?
kanal ya da iltihap yoksa sikinti olmaz sanirim. gece uyutmayan agri diye soyluyorlar doktorlar enfeksiyon varsaKızlar dis hassasiyetim var, curuk gibi hatta sanki eski dolgumdan ilerleyen bir curuk gibi, etrafi kizarmis, su gitse zıplatiyor. Bu kaderi yasayan oldu mu? Igne ile uyusturup dolgu yenilenir mi? Ve iltihap varsa antibiyotik kullanip iltihap kurutulup dolgu yapilabilir mi?
ayni adet doneminde mi topladi yoksa iki ayri adet doneminde miBende havuz olmuştu iki kez toplandı bekliyor şuan
Sag ol canim, aynen ben de yaptirdim 6 ay bile olmadi, film cekildi hic sorun yoktu. Sasirdim bu kadar hizli gitmesine.Geçmiş olsun canım diş doktoru demişti hamilelik düşünüyorsan kontrol ettir 6ayda bir diye bende yaptırdım bebek kalsiyumun aldığı için ağrı yapıyor
Ekim'de ve Aralık'ta topladıayni adet doneminde mi topladi yoksa iki ayri adet doneminde mi
Ooo tedaviye rağmen böyleyse yandıkSag ol canim, aynen ben de yaptirdim 6 ay bile olmadi, film cekildi hic sorun yoktu. Sasirdim bu kadar hizli gitmesine.
benim yumurtalar birbirinden farkli buyumus. bi kere daha toplayabilirim dedi. sonra diger adette tekrar baslar mi su an belli degilEkim'de ve Aralık'ta topladı
Bende hulusi hocanın hastasiyim ilk denemem ve ilk dr um olacak ve sıkıntılı bir hastayım farklı ne gibi yöntemler uyguluyor diğer merkezlerden farklı miAmin canım inşallah.
Bak kesinlikle için rahat olsun çok iyi yerdesin. İşini güzel yapiyo hoca. O yüzden çok konusmasada yorum yapmasada olur artık napalim. Ben Hulusi hocaya gtmeden önce herkes demişti çok konuşmasını yorum yapmasını bekleme diye. O beklentiyle gitmedigim için ben rahatsız olmadım. Tabi doktoruyla uzun uzun konuşmayı herkes ister ama yoğunluktan dolayı olmuyor bu. Ben hep diyorum diğer 3 tedavim benim boşa gitmiş. Keşke daha önce tanisaydim hulisi hocayi diyorum. Kısmet ama 4. Denememde taniyacakmisim. Okadar farklı ve etkili yöntemler uyguluyorki daha önce hiç görmediğim şeyleri gördüm. İnşallah son olur. Hepimizin sonuçları güzel olur. Ordan tanıdıklarım hep hamile inşallah bizede nasip olur.
Olabiliyor benimde sonki toplama öyle olmuştu 8 embriyo toplam da var ama iki tüp şeklinde bir tüp çözülecekbenim yumurtalar birbirinden farkli buyumus. bi kere daha toplayabilirim dedi. sonra diger adette tekrar baslar mi su an belli degil
masallah Allah insallah tamamina erdirir ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi. benim o kadar yumurtam cıkmiyor maalesef. 2 ya da 3 yumurta. hoca da dedi yasima gore cok az.Olabiliyor benimde sonki toplama öyle olmuştu 8 embriyo toplam da var ama iki tüp şeklinde bir tüp çözülecek