- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Verıp yolluyo cnm bes on dakıka yatyorsun sadeceSonrasında bekletiyor mu yoksa aynı muayenede ki gibi ilacı verip gönderiyor mu?
Hastanın durumuna göre değişiyor canım iğneyi braktırıyor ama fitile genelde devam ettiriyor transfer oldunmuarkadaslar hulusi hoca transfer sonrasi progestani kacinci haftaya kadar kullandırıyor acaba bilen var mi?
tHastanın durumuna göre değişiyor canım iğneyi braktırıyor ama fitile genelde devam ettiriyor transfer oldunmu
Hamile misin cnm suan yanı kac haftalık oldun bn dha yenı braktım ıgneyı ftıle devam edıyorum bde tek mı ıkızmı hamilesint
ocakta transfer oldum. sehir disinda oldugum icin hulusi hocaya gidemiyorum. dun hemsireye msj attim dönmediler. sanirim yoğunluktan. siz kacinci haftada igne yi biraktiniz?
Kese ve kalp atışı için gtmeyecek misin hocayat
ocakta transfer oldum. sehir disinda oldugum icin hulusi hocaya gidemiyorum. dun hemsireye msj attim dönmediler. sanirim yoğunluktan. siz kacinci haftada igne yi biraktiniz?
7 haftalik oldu.iki embriyo koydu bir tane tuttu. sehir disinda oldugum icin uzaktan takip ediyor.tedavi surecimde genelde bu sekilde oldu.Hamile misin cnm suan yanı kac haftalık oldun bn dha yenı braktım ıgneyı ftıle devam edıyorum bde tek mı ıkızmı hamilesin
Anladım cnm hayırlı olsun tekrar mesaj at mutlaka donus yapacaktır baska bir kadın doğumcuyada başlarsın ama suan bıraktırmaz dha Bence7 haftalik oldu.iki embriyo koydu bir tane tuttu. sehir disinda oldugum icin uzaktan takip ediyor.tedavi surecimde genelde bu sekilde oldu.
Canim hoca mesajlara doner ama hemsireler mesajlara donmez o yuzden hemsirelere ulasmak icin direkt ara.7 haftalik oldu.iki embriyo koydu bir tane tuttu. sehir disinda oldugum icin uzaktan takip ediyor.tedavi surecimde genelde bu sekilde oldu.
Bunu transfer öncesi herkese yapıyı hoca tutunması içinmiş. Senin transfer yakın ozaman canım. Dondurulmuslarin mi varKızlar bişey sorucam bugün hulusi hoca rahme ilaç vereceğini söyledi transfer öncesi bide iğne dedi gibi tam net anlayamadım bu işlemi yaptıran var mı nasıl bi işlem merak ediyorum
Maasallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizinki Donmuş embriyomuydu.7 haftalik oldu.iki embriyo koydu bir tane tuttu. sehir disinda oldugum icin uzaktan takip ediyor.tedavi surecimde genelde bu sekilde oldu.
Aynen canım dondurulmuş var transferde yakın inşallah bugün tam günü belli olacakBunu transfer öncesi herkese yapıyı hoca tutunması içinmiş. Senin transfer yakın ozaman canım. Dondurulmuslarin mi var
Hastane demsin?Aynen canım dondurulmuş var transferde yakın inşallah bugün tam günü belli olacak
İnşallah sana sımsıkı tutunurlar hamişler arasına girersinKızlar bana şans dileyin yarın transferim var burası sizler ilk yola çıktığımda vardınız o yüzden size de yazmak istedimÖncekinde olduğu gibi bunda da hafif gribim inşallah kötüleşmem grip olmadan transfer olmak kaderimde yok galiba
Sağol kuzum hepimiz çok hakkettik çok uğraştık ona bakmıyor tabi biliyorum anan insan emeklerinin karşılığını almak istiyor tabiİnşallah sana sımsıkı tutunurlar hamişler arasına girersin❤
Alacaksın inşallah stres yapma yeterli güzel haberlerini bekliyoruz unutma haber vermeyiSağol kuzum hepimiz çok hakkettik çok uğraştık ona bakmıyor tabi biliyorum anan insan emeklerinin karşılığını almak istiyor tabi
HER transferde grip oluyorum inşallah riske atmıyoruzdurAlacaksın inşallah stres yapma yeterli güzel haberlerini bekliyoruz unutma haber vermeyi ❤
teşekkür ederim :)Selam, sadece tüp bebek değil tüm infertilite hastalarıyla ilgileniyor. Durumunuza göre karar veriyor, aşılama mı tüp bebek mi.
Şuan bende felaket durumdayım ve hastaneye gidiyorum , öksürük, ateş, nezle ve transfer zamanı da öyleydimHER transferde grip oluyorum inşallah riske atmıyoruzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?