- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim dedi ne zaman için gebelik durumunda 34. Haftadan sonra o bildiğim kadarıylaBirde sağa ve sırt üstü yatmak zararlıymış sızler nasıl yatıyorsunuz
Zamanını blmıyorm cnm sadece oyle duydum sormak ıstedm kulaktan dolma bilgiKim dedi ne zaman için gebelik durumunda 34. Haftadan sonra o bildiğim kadarıyla
24 yazacaktım 34 yazmışım o ileriki zaman için canım zaten takip doktorunuz yönlendirir .Zamanını blmıyorm cnm sadece oyle duydum sormak ıstedm kulaktan dolma bilgi
Tamam cnm dkkt ederm ıns saga yatmak zararlımı acaba btun rahıme gden damarlar oradan gdıyormus o yuzden zararlı dyorlarda bilemedım24 yazacaktım 34 yazmışım o ileriki zaman için canım zaten takip doktorunuz yönlendirir .
Çok sevindim canım inşallah sana sımsıkı tutunurKizlar genetik sonucum cikti 1 embriyomuz kaliteli hocaya sordum adetinde gel dedi ama bu ay gitmeyecegim. Hem zayiflayip hem de psikolojik rahatlicam. Sabah mail gelmis agladim acamadim hemen ikisi de kotu geldiyse diye ama icimde hep bir tanesi olumludur ya diyordum dedigim gibi de oldu. Hocaya sordum 3aa kalitesi tutmasi nedir diye beni darlama kiz adetindie gel dedi. Biliyorum cok yogun calisiyor ama en ufak bi olumlu cumlesi de icime umut veriyor. Insallah bundan sonrasi guzel olucak 1 tanecik umudum var Allahim nasip eder ins. Bir iki ay icinde 4.500 transfer parasini biriktirip ayarlamaya calisicaz dualarimdasiniz kizlar.
amin insallah kuzumÇok sevindim canım inşallah sana sımsıkı tutunur
Gözün aydın canım. İnşallah olumlu sonuçlarınır sımsıkı tutunur sanaKizlar genetik sonucum cikti 1 embriyomuz kaliteli hocaya sordum adetinde gel dedi ama bu ay gitmeyecegim. Hem zayiflayip hem de psikolojik rahatlicam. Sabah mail gelmis agladim acamadim hemen ikisi de kotu geldiyse diye ama icimde hep bir tanesi olumludur ya diyordum dedigim gibi de oldu. Hocaya sordum 3aa kalitesi tutmasi nedir diye beni darlama kiz adetindie gel dedi. Biliyorum cok yogun calisiyor ama en ufak bi olumlu cumlesi de icime umut veriyor. Insallah bundan sonrasi guzel olucak 1 tanecik umudum var Allahim nasip eder ins. Bir iki ay icinde 4.500 transfer parasini biriktirip ayarlamaya calisicaz dualarimdasiniz kizlar.
amin insallah canimGözün aydın canım. İnşallah olumlu sonuçlarınır sımsıkı tutunur sana
Hadi inşallah hepimiz sırayla güzel haberler veririzBende bugün gittim histeroskopi oldum herşey yolunda, geçici menopoz için ilk iğnemi bu ay sonu vurucam Mayıs ta transfer inşallah
Benim iki üç ay var ilk senden bekliyoruz ilk sen varsın en yakın galibaHadi inşallah hepimiz sırayla güzel haberler veririz
Galiba öyle çok heyecanlıyımBenim iki üç ay var ilk senden bekliyoruz ilk sen varsın en yakın galiba
Burada birlikte buyutucez merak etme inşallah o güzel günleri de yaşıycaz bizdeGaliba öyle çok heyecanlıyım
Lucrin depot u âdetin kaçıncı günu yaptiKızlar lucrin Depot bana kanama ve lekelenme yaptı. Size böyle bişey olmusmuydu
Adetin 2. Günü yaptı canimLucrin depot u âdetin kaçıncı günu yapti
Bana adet öncesi dedi de kafam karıştı tekrar gidicem biyopsi ve kan testleri sonucu için o zaman tekrar sorucamAdetin 2. Günü yaptı canim
Bilmiyorumki.. benim bütün tanidiklarima lucrin Depot u adetin 2. Günü yaptı hoca. Hiç duymamıştım adet öncesiBana adet öncesi dedi de kafam karıştı tekrar gidicem biyopsi ve kan testleri sonucu için o zaman tekrar sorucam