Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Meraba arkadaslar bende hulisi hocaya basladım ama benim problemlerim cok farklı benim 3düşüğüm oldu kalp atışı alamıyoruz hacettepede sinan hocaya gidiyordum kanpohtılasması ve aminoasit metebolizma bozukluğu oldunu söyledi metoin diyeti ve kortizon vermişti ama sürecim yavas ilerlediği için hulisi hocayı buldum ama kafama takılan benim sıkıntılarım farklı tüp bebektede aynı sıkıntıları yasarmıyım bu hastalıklarıma faydası olurmu bilmiyorum bu sıkıntıları yasayan varmı acaba

Kizlar genetik sonucum cikti 1 embriyomuz kaliteli hocaya sordum adetinde gel dedi ama bu ay gitmeyecegim. Hem zayiflayip hem de psikolojik rahatlicam. Sabah mail gelmis agladim acamadim hemen ikisi de kotu geldiyse diye ama icimde hep bir tanesi olumludur ya diyordum dedigim gibi de oldu. Hocaya sordum 3aa kalitesi tutmasi nedir diye beni darlama kiz adetindie gel dedi. Biliyorum cok yogun calisiyor ama en ufak bi olumlu cumlesi de icime umut veriyor. Insallah bundan sonrasi guzel olucak 1 tanecik umudum var Allahim nasip eder ins. Bir iki ay icinde 4.500 transfer parasini biriktirip ayarlamaya calisicaz dualarimdasiniz kizlar.

Kizlar genetik sonucum cikti 1 embriyomuz kaliteli hocaya sordum adetinde gel dedi ama bu ay gitmeyecegim. Hem zayiflayip hem de psikolojik rahatlicam. Sabah mail gelmis agladim acamadim hemen ikisi de kotu geldiyse diye ama icimde hep bir tanesi olumludur ya diyordum dedigim gibi de oldu. Hocaya sordum 3aa kalitesi tutmasi nedir diye beni darlama kiz adetindie gel dedi. Biliyorum cok yogun calisiyor ama en ufak bi olumlu cumlesi de icime umut veriyor. Insallah bundan sonrasi guzel olucak 1 tanecik umudum var Allahim nasip eder ins. Bir iki ay icinde 4.500 transfer parasini biriktirip ayarlamaya calisicaz dualarimdasiniz kizlar.
Çok sevindim canım inşallah sana sımsıkı tutunur 🙏

Gözün aydın canım. İnşallah olumlu sonuçlarınır sımsıkı tutunur sana 🙏🙏🙏

X