- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Bu hafta adet olmayı bekliyorm olunca gidicem ameliyat günü verilecek ameliyat sonrası belli olur iki hafta var sanırım canım tahminenKalkar inşallah o ben zaman netleşecek canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta adet olmayı bekliyorm olunca gidicem ameliyat günü verilecek ameliyat sonrası belli olur iki hafta var sanırım canım tahminenKalkar inşallah o ben zaman netleşecek canım?
teşekkür ederim. bir de hulusi hoca bana omega verdi epa oranı yüksek oldun dedi. ama marka vermedi sizler kullandıysanız ne marka aldınız acaba
Çikolata kisti mi var geçici menopoz uygulamış iki farklı sistemi var doktorun ya Toplama öncesi iğne ya da toplama sonrası bana Toplama sonrası yapıyorBenim ayrıca sormak istediğim bir durum var. Geçen ay bir aylık dozda Lucrin iğne yaptı bana, bu ay yine aynı dozda yapacak yirmi gün sonra da muayeneye çağıracak. Yumurta büyütme sürecine ne zaman geçiyor? İğnelerin etkisi geçip adet olunca mı başlıyor süreç?
Bana kutusuz veriyor eczanekızlar leucositim bunu mu vuruyorsunuz benim ilacım bitti yenisini aldm ama kutusu böyle değildi sanki
yaaa doğruuu bence bana da kutusuz veriyor ki ben hatırlayamadm başkenttin karsısındaki eczaneden alıyordum ben =) teşekkür ederimmm bi rahatladmmBana kutusuz veriyor eczane
Evet çikolata kistim var. Benimki toplama öncesi oluyor anladığım kadarıyla. Peki adet olmamı bekleyecek mi? Yoksa iğnenin etkisi devam ederken gonal-f türevi iğnelere mi geçecek fikriniz var mı?Çikolata kisti mi var geçici menopoz uygulamış iki farklı sistemi var doktorun ya Toplama öncesi iğne ya da toplama sonrası bana Toplama sonrası yapıyor
bana yumurta toplamadan önce 2 ay menopoz uyguladı. adet oldum ve hemen lucrin vurdum 20 gün sonrada 2.yi vurdum.2.yi vurdugumun 20 gün sonrasında ise hemen gonal f’e başladı adet olmamı beklemedi.Evet çikolata kistim var. Benimki toplama öncesi oluyor anladığım kadarıyla. Peki adet olmamı bekleyecek mi? Yoksa iğnenin etkisi devam ederken gonal-f türevi iğnelere mi geçecek fikriniz var mı?
Aaa çok teşekkür ederim. Beni de ikinci iğneden yirmi gün sonra çağırdı, demek o gün başlayak ters bir durum olmazsa. Peki yumurta büyütme, transfer aşaması kaç gün sürdü?bana yumurta toplamadan önce 2 ay menopoz uyguladı. adet oldum ve hemen lucrin vurdum 20 gün sonrada 2.yi vurdum.2.yi vurdugumun 20 gün sonrasında ise hemen gonal f’e başladı adet olmamı beklemedi.
yaklaşık 10 gün sürdü sonra hemen yumurtaları toplayıp transfer etti dondurmadı benimkileri. bana 3. gün embriyosu transfer etti.Aaa çok teşekkür ederim. Beni de ikinci iğneden yirmi gün sonra çağırdı, demek o gün başlayak ters bir durum olmazsa. Peki yumurta büyütme, transfer aşaması kaç gün sürdü?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Süreçlerimiz benziyormuş bayağı. İnşallah bir an önce güzel haberi alırsınız.yaklaşık 10 gün sürdü sonra hemen yumurtaları toplayıp transfer etti dondurmadı benimkileri. bana 3. gün embriyosu transfer etti.
Canım sen kaçıncı gunundesin ne zaman öğreneceksin sonucuyaklaşık 10 gün sürdü sonra hemen yumurtaları toplayıp transfer etti dondurmadı benimkileri. bana 3. gün embriyosu transfer etti.
Doktor değere göre yapıyor yani hormonlarw göre ve kişiye özgü karar veriyorEvet çikolata kistim var. Benimki toplama öncesi oluyor anladığım kadarıyla. Peki adet olmamı bekleyecek mi? Yoksa iğnenin etkisi devam ederken gonal-f türevi iğnelere mi geçecek fikriniz var mı?
Çok teşekkür ederimDoktor değere göre yapıyor yani hormonlarw göre ve kişiye özgü karar veriyor
Bende sadece E2 ve LH bakıyor. Başkalarında bakıyorsa bilmiyorumhoca fsh i da takip ediyor mu. benim diger tedavi gordugum merkezde bakmiyorlardi. fsh 15 le bile yaptik e2 ye bakiyorlardi sadece.
Merhaba ben geçen hafta yaptırdım çok basit bir ameliyat korkmanızı gerektiren bir durum yok ayni gün taburcu ediyorlar zatenHistereskopi nasıl oluyor zor mu ?Bana da yapılacak bi de fiyatı nedir
sizin fsh düzeyinizde problem var mı?Bende sadece E2 ve LH bakıyor. Başkalarında bakıyorsa bilmiyorum
En son Haziran ayında bakılmış, normal değer aralığında çıkmış.sizin fsh düzeyinizde problem var mı?