- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
İlk tüp Bebek te 8 yumurta çıktı progesteron hormonu yüksek çıkınca transfer iptal oldu donduruldu bir Embriyo , sonra üç ay geçici menopoz ve transfer...Kistler buyudumu, kac yumurta cikti ilkinde,kistler kaliteyi cok etkiledi mi bide trasferdennonce ameliyat onerdiler mi ya da kistlerin ici mi bosaltilacakti. Cok soru sordum :)(
kaç cm kist vardıİlk tüp Bebek te 8 yumurta çıktı progesteron hormonu yüksek çıkınca transfer iptal oldu donduruldu bir Embriyo , sonra üç ay geçici menopoz ve transfer...
İkinci tüp Bebek için iki histeroskopi bir hsg bir toplama oldu ,şuan ikinci toplama olacak havuz yöntemi yapılıyor tekrar üç ay geçici menopoz olacak uzun ve stresli bizde
1.7 idi tüp Bebek öncesi , sonra iğnelerden dolayı 3cm oldukaç cm kist vardı
Kaçıncı günündesin canım ben kadar büyüklükler?Kızlar benim yumurta kontrol devam cumartesi gel dedi yine
Dün 15mm en büyüğü , yarın kontrol bakalımKaçıncı günündesin canım ben kadar büyüklükler?
Şuan kac yumurta gözüküyor canım. Yakında toplama olur. Bende bı baslasaydim 3. Toplamaya hayırlısıyla..Dün 15mm en büyüğü , yarın kontrol bakalım
Ya çok ilginç hemşireye söylerken saymaya çalışıyorum bana söylemiyor size söylüyormuŞuan kac yumurta gözüküyor canım. Yakında toplama olur. Bende bı baslasaydim 3. Toplamaya hayırlısıyla..
Ben de hemşireye söylerken ezberliyordumYa çok ilginç hemşireye söylerken saymaya çalışıyorum bana söylemiyor size söylüyormu
Pazartesi ya da çarşamba toplama olabilir az kalmış bugün belli olur söyler zatenDün 15mm en büyüğü , yarın kontrol bakalım
Durum herkeste aynı benceBen de hemşireye söylerken ezberliyordum
Evet Çarşamba günü toplama gözüküyorPazartesi ya da çarşamba toplama olabilir az kalmış bugün belli olur söyler zatenHadi bakalım inşAllah kaliteli yumoşlar gelir
Olsun canım sonu güzel olsunda..Evet Çarşamba günü toplama gözüküyorçok uzadı bu sefer
Çikolata kisti mi vardıOlsun canım sonu güzel olsunda..
Bı arkadasimda Hulusi hocaya gidiyor. 4 yumurta toplandı donduruldu. Hoca Menepoza soktu 2 ay. Sonrasi gelmiyor. transfer hazırlıklarına basliyor istenilen kalınlığa gelmediği için hoca transferi iptal ediyor. Bu 4. İptal oluşu. Çok yorucu ve üzücü bı durum
Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu
Yok canım ya ne kist ne bişey niye böyle oldu hocada anlam veremiyormusÇikolata kisti mi vardı
Allah Allah mutlaka bir taş çıkıyor bende çok ağır yollardan geçtimYok canım ya ne kist ne bişey niye böyle oldu hocada anlam veremiyormus
Hayırlı olsun canım tekrar histereokopi niye istediÇarşamba günü toplama gözüküyor, iki ay dinlenme ve laporaskopi yapacakgeçici menopoz, üçüncü histeroskopi
O iki ay dinlenme sırasında mi menepoza sokacak canım.Çarşamba günü toplama gözüküyor, iki ay dinlenme ve laporaskopi yapacakgeçici menopoz, üçüncü histeroskopi