• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

4 tane ile ohss olmuyor canım galiba çok yımurta toplananlarda sıvı birikiyormuş karında ama genelde 20 üstü ya da en az 10 yumurtada duydum
Umarım bi de bu sıkıntı olmaz. Dünden çok çok iyiyim. Yani ohss olunca biley yapılıyor mu. Kendiliğinden mi geçiyor acaba

1831 di en son e2 canım
Canım bende e2 nin yüksek olması durumunda yaşanıyor diye biliyorum risk durumu da 2000 üstünde başlıyor diye hatırlıyorum yanlış değilse. Fizyolojik duruma göre değişir ağrı durumu muhtemelen değilsindir senin de dediğin gibi.

Canım bende e2 nin yüksek olması durumunda yaşanıyor diye biliyorum risk durumu da 2000 üstünde başlıyor diye hatırlıyorum yanlış değilse. Fizyolojik duruma göre değişir ağrı durumu muhtemelen değilsindir senin de dediğin gibi.
İnşallah değilimdir canım. Bugün her ihtimale karşı kafam rahat etsin diye bir doktora görüneceğim.

Kızlar ne yapıyorsunuz ben dün doktora gittim, ca 19 takip edilecek, suanlik sıkıntı yok, kist küçülmüş ama aspirasyon olacak yinede, ve ikinci toplama ya basladik dün 😍
Canim sende de cikolata kisti vardi hatirliyorum. Nasil bir tedavi uyguladilar sana. Yumurta toplandiktann sonra ozellikle

Back
X