Çok güzel haber gelsin embriyolarKızlar ne yapıyorsunuz ben dün doktora gittim, ca 19 takip edilecek, suanlik sıkıntı yok, kist küçülmüş ama aspirasyon olacak yinede, ve ikinci toplama ya basladik dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel haber gelsin embriyolarKızlar ne yapıyorsunuz ben dün doktora gittim, ca 19 takip edilecek, suanlik sıkıntı yok, kist küçülmüş ama aspirasyon olacak yinede, ve ikinci toplama ya basladik dün
4 tane toplandı canım. Ohss nedirCanım kaç yumurtan toplandı ohss olma bi doktora yaz istersen
Ay inşallah canımÇok güzel haber gelsin embriyolar
4 tane ile ohss olmuyor canım galiba çok yımurta toplananlarda sıvı birikiyormuş karında ama genelde 20 üstü ya da en az 10 yumurtada duydum4 tane toplandı canım. Ohss nedir
Ohss olmayabilir sende4 tane toplandı canım. Ohss nedir
Ben den 8 toplamıştı ama hafif ohss olmuştum4 tane ile ohss olmuyor canım galiba çok yımurta toplananlarda sıvı birikiyormuş karında ama genelde 20 üstü ya da en az 10 yumurtada duydum
Çok şanssızlık olmuş ya hiç 4-5 tane de duymadım burada ama en az kaçta oluyor acabaOhss olmayabilir sende
Ben den 8 toplamıştı ama hafif ohss olmuştum
Bi sen belirtilerin nasıldı benim de sonuncusunda 7 toplandı 3-4 gün ağrım oldu öncekilerde olmamıştı hiç ihtimal vermemiştim ama şüphelendim şu anOhss olmayabilir sende
Ben den 8 toplamıştı ama hafif ohss olmuştum
1831 di en son e2 canım
Umarım bi de bu sıkıntı olmaz. Dünden çok çok iyiyim. Yani ohss olunca biley yapılıyor mu. Kendiliğinden mi geçiyor acaba4 tane ile ohss olmuyor canım galiba çok yımurta toplananlarda sıvı birikiyormuş karında ama genelde 20 üstü ya da en az 10 yumurtada duydum
Aslında o duruma göre değişiyor sanki bende ikinci tüp bebek te olmadı birinci de olduÇok şanssızlık olmuş ya hiç 4-5 tane de duymadım burada ama en az kaçta oluyor acaba
Gerekli gördüğünde müdahale ediyor doktor ama sıkıntın Yok sanırım senin benim ilk günden karnım davul gibi şişti su vardıUmarım bi de bu sıkıntı olmaz. Dünden çok çok iyiyim. Yani ohss olunca biley yapılıyor mu. Kendiliğinden mi geçiyor acaba
Canım ağrım nerdeyse yok. Şişliğimde kalmadı. Heralde olsydım ağrı ve şişlik devam ederdi değil miGerekli gördüğünde müdahale ediyor doktor ama sıkıntın Yok sanırım senin benim ilk günden karnım davul gibi şişti su vardı
Aynen ilk günden belli ediyor zatenCanım ağrım nerdeyse yok. Şişliğimde kalmadı. Heralde olsydım ağrı ve şişlik devam ederdi değil mi
Canım bende e2 nin yüksek olması durumunda yaşanıyor diye biliyorum risk durumu da 2000 üstünde başlıyor diye hatırlıyorum yanlış değilse. Fizyolojik duruma göre değişir ağrı durumu muhtemelen değilsindir senin de dediğin gibi.1831 di en son e2 canım
İnşallah değilimdir canım. Bugün her ihtimale karşı kafam rahat etsin diye bir doktora görüneceğim.Canım bende e2 nin yüksek olması durumunda yaşanıyor diye biliyorum risk durumu da 2000 üstünde başlıyor diye hatırlıyorum yanlış değilse. Fizyolojik duruma göre değişir ağrı durumu muhtemelen değilsindir senin de dediğin gibi.
Canim sende de cikolata kisti vardi hatirliyorum. Nasil bir tedavi uyguladilar sana. Yumurta toplandiktann sonra ozellikleKızlar ne yapıyorsunuz ben dün doktora gittim, ca 19 takip edilecek, suanlik sıkıntı yok, kist küçülmüş ama aspirasyon olacak yinede, ve ikinci toplama ya basladik dün
Benim ikinci toplama yapılıyor sonra geçici menopoz iki üç ay ve transferCanim sende de cikolata kisti vardi hatirliyorum. Nasil bir tedavi uyguladilar sana. Yumurta toplandiktann sonra ozellikle
Kistler buyudumu, kac yumurta cikti ilkinde,kistler kaliteyi cok etkiledi mi bide trasferdennonce ameliyat onerdiler mi ya da kistlerin ici mi bosaltilacakti. Cok soru sordum :)(Benim ikinci toplama yapılıyor sonra geçici menopoz iki üç ay ve transfer