- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Yoo zaten dosya oluyor muayene sırasında sürekli bakıp kontrol ediliyor unutma dediğim verdiği test E2 mesela sonucu ne olduğu dosyaya bakmadan bazen sana sormak isteyebilirhim tesekkur ederim. unutmasi tedaviyi olumsuz etkilemiyordur degil mi
Donduracağınızı unutmuştur taze transfer sanıp leucostşm verecektir.bana da aynısı oldu donduracağız diye hatırlatmıştım iptal etmişti transfer öncesi yapılıyor diğer ayda da hatırlat yapsın mutlaka canımArkadaşlar iyi akşamlar. Hulisi hocayla tedavideyim. İğnelerin 8. Günüydü. Çarşamba tekrar çağırdılar ve rahim içine sıvı verceklerini söylediler. Böyle yapılan var mı aranızda. Neden yapılacak ve acaba acı veren zor bir işlem mi. Sanırım transferle ilgili bir işlem değildir çünkü toplandıktan sonra dondurulacaktı. Niye yapılıyor acaba. Araştırayım dedim bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz acaba
anladim cok tesekkurler canimYoo zaten dosya oluyor muayene sırasında sürekli bakıp kontrol ediliyor unutma dediğim verdiği test E2 mesela sonucu ne olduğu dosyaya bakmadan bazen sana sormak isteyebilir
Merhaba benim de ANA pozitif ve ilk transferim negatif sonuçlandırubella şu an mı pozitif. hastalığı geçirmiş misin. benim ana pozitifti. ondan yönlendirdi.
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için.İlk defa duyuyorum sen donduracagini söyle rahîm içine tutması için leucostim diye bı iğne yapıyor karışmasın sonra
Bende öyle düşündüm aslında. Kesin unuttu donduracağını. Teşekkür ediyorum canım çok saolDonduracağınızı unutmuştur taze transfer sanıp leucostşm verecektir.bana da aynısı oldu donduracağız diye hatırlatmıştım iptal etmişti transfer öncesi yapılıyor diğer ayda da hatırlat yapsın mutlaka canım
Benim de ana + iki transfer kortizon kullandım ikincisinde leucostim de kullandım bu sefer intralipid serum deneyeceğiz size ne dediler ana pozitifliği için direkt bi neden değil diyorlar tutunma için amaMerhaba benim de ANA pozitif ve ilk transferim negatif sonuçlandıbu poziriflikten olsbilir mi diye merak ediyorum sizin neler yapıldı?
Ben romatologta düzenli takipteyim. Corasprin plaquenil kullanıyorum. Haşmato var bir de. Bana da turunmayla bir ilgisi yok diyor doktorlar. Sanırım stresten olmuyorBenim de ana + iki transfer kortizon kullandım ikincisinde leucostim de kullandım bu sefer intralipid serum deneyeceğiz size ne dediler ana pozitifliği için direkt bi neden değil diyorlar tutunma için ama
olabilir .imminoloji doktoru karar vermişti.Merhaba benim de ANA pozitif ve ilk transferim negatif sonuçlandıbu poziriflikten olsbilir mi diye merak ediyorum sizin neler yapıldı?
Beni romatoloji takibe bile almadı ya ama ben nedense hep bundan gibi düşünüyorum kimyasal bile olmadı çünküBen romatologta düzenli takipteyim. Corasprin plaquenil kullanıyorum. Haşmato var bir de. Bana da turunmayla bir ilgisi yok diyor doktorlar. Sanırım stresten olmuyor
bendede kimyasal bile olmamıştı.Beni romatoloji takibe bile almadı ya ama ben nedense hep bundan gibi düşünüyorum kimyasal bile olmadı çünkü
Canım benim tanı aldığım bi hastalık yok dolasıyla sadece transfer öncesi kortizon ve intralipid serum kullanacağım işe yaramasını ummaktan başka elimden bişey gelmiyorbendede kimyasal bile olmamıştı.
Hayır yumurta toplama yi Aytaç tohma yapıyor, transfer zamanı Hulusi hoca yapıyorArkadaşlar yumurta toplama işlemini hulisi hoca kendisi yapıyor değil mi. Hani muayene yoğunluğundan fırsat bulabilecek mi diye kafam takıldı ☺
Gerçekten mi yaHayır yumurta toplama yi Aytaç tohma yapıyor, transfer zamanı Hulusi hoca yapıyor
Rica ederim canımGerçekten mi yahiç böyle düşünmemiştim. Yapcak bişey yok. Hayırlısı o zaman. Teşekkürler canım
inş. işe yararCanım benim tanı aldığım bi hastalık yok dolasıyla sadece transfer öncesi kortizon ve intralipid serum kullanacağım işe yaramasını ummaktan başka elimden bişey gelmiyor
Canım kaç yumurtan toplandı ohss olma bi doktora yaz istersenKuzlar yumurta toplamadan sonra çok ağrınız oldumu. Benim dün toplandı ve halen karnım ağrıyor. Dün akşam bir ara belimi doğrultamıyordum. Daha öncede bu işlemi görmüştüm ama bu kadar ağrımamıştı sanki