Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Donduracağınızı unutmuştur taze transfer sanıp leucostşm verecektir.bana da aynısı oldu donduracağız diye hatırlatmıştım iptal etmişti transfer öncesi yapılıyor diğer ayda da hatırlat yapsın mutlaka canım

Bende öyle düşündüm aslında. Kesin unuttu donduracağını. Teşekkür ediyorum canım çok saol

Merhaba benim de ANA pozitif ve ilk transferim negatif sonuçlandı bu poziriflikten olsbilir mi diye merak ediyorum sizin neler yapıldı?
Benim de ana + iki transfer kortizon kullandım ikincisinde leucostim de kullandım bu sefer intralipid serum deneyeceğiz size ne dediler ana pozitifliği için direkt bi neden değil diyorlar tutunma için ama

Benim de ana + iki transfer kortizon kullandım ikincisinde leucostim de kullandım bu sefer intralipid serum deneyeceğiz size ne dediler ana pozitifliği için direkt bi neden değil diyorlar tutunma için ama
Ben romatologta düzenli takipteyim. Corasprin plaquenil kullanıyorum. Haşmato var bir de. Bana da turunmayla bir ilgisi yok diyor doktorlar. Sanırım stresten olmuyor

Ben romatologta düzenli takipteyim. Corasprin plaquenil kullanıyorum. Haşmato var bir de. Bana da turunmayla bir ilgisi yok diyor doktorlar. Sanırım stresten olmuyor
Beni romatoloji takibe bile almadı ya ama ben nedense hep bundan gibi düşünüyorum kimyasal bile olmadı çünkü

Arkadaşlar yumurta toplama işlemini hulisi hoca kendisi yapıyor değil mi. Hani muayene yoğunluğundan fırsat bulabilecek mi diye kafam takıldı

Kuzlar yumurta toplamadan sonra çok ağrınız oldumu. Benim dün toplandı ve halen karnım ağrıyor. Dün akşam bir ara belimi doğrultamıyordum. Daha öncede bu işlemi görmüştüm ama bu kadar ağrımamıştı sanki

Canım kaç yumurtan toplandı ohss olma bi doktora yaz istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…