- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
CAnım ben olmuştum Hulusi hoca stres yapıp bağışıklığınızı düşürüyorsunuz ağırlaşmazsın muhtemelen panik yapma demişti dediği gibi de oldu çok hafif geçirmiştim iptal olmadı ağırlaşsaydım ateşim çıksaydı iptal edecekti ama transferin ne zamanArkadaslar transfer esnasında grıp olan varmı eger transfer zamanı grıp olunursa hoca transferı ıptal edermi acaba
Suan rahım hazırlama asamasında cnm en son kalınlık 5 di yarın kontrolum var yarın 11.gunum canım suan grıp olmadım ama bgazım agrıdı dun gece sanki olacam burnum yanıyor tıkanıyor korkuyormCAnım ben olmuştum Hulusi hoca stres yapıp bağışıklığınızı düşürüyorsunuz ağırlaşmazsın muhtemelen panik yapma demişti dediği gibi de oldu çok hafif geçirmiştim iptal olmadı ağırlaşsaydım ateşim çıksaydı iptal edecekti ama transferin ne zaman
Tuttu mu canım senın bebegınCAnım ben olmuştum Hulusi hoca stres yapıp bağışıklığınızı düşürüyorsunuz ağırlaşmazsın muhtemelen panik yapma demişti dediği gibi de oldu çok hafif geçirmiştim iptal olmadı ağırlaşsaydım ateşim çıksaydı iptal edecekti ama transferin ne zaman
Dış gebelik mi oldu? Eger oyleyse cok gecmis olsun...Arkadaşlar merhaba, aranızda tedavi görürken dış gebelik geçiren var mı
TUtmadı canım maalesef daha günün var en az bir hafta iyileşirsinTuttu mu canım senın bebegın
Evet maalesef laporoskopi oldumDış gebelik mi oldu? Eger oyleyse cok gecmis olsun...
Sen ne zaman yaptırdın canım neden tutmadı tekrar deneyecek mısın arastırıyormu hoca neden tutmadgınıTUtmadı canım maalesef daha günün var en az bir hafta iyileşirsin
Laporoskopiyi dis gebelikten oturu mu yapildi? Dıs gebeligi nasil sonlandiracak? Hevesinin nasil kursaginda kaldigini anlayabiliyorum malum benimki de bos gebelik cikti. Simdi ne diyor hoca, tup bebek mi?Evet maalesef laporoskopi oldum2 yoldır istiyoruz bebek ilk defa hamile olduğumu öğrendim aşılama ile olmuştu, sadece 1,5 gün sevinebildik
Ya emin degilim ama normal zamanda enfiye cok ise yariyor. Aktardan alip cekiyorsun, tozlar burnuna girip yapidinca biraz hapsirtiyor oyle attiriyor mikroplari.Suan rahım hazırlama asamasında cnm en son kalınlık 5 di yarın kontrolum var yarın 11.gunum canım suan grıp olmadım ama bgazım agrıdı dun gece sanki olacam burnum yanıyor tıkanıyor korkuyorm
kist aspirasyonunu iptal yine biraz küçülme varmış adetle atamazsan yaparız dedi bir de Ufak bir kitle gözüküyor onu da ve kan değerini de arastiricam sen âdetin ikinci günü gel dedi, hayırlısı olsun ağlamak üzülmek çare değil ne yazildiysa onu yasicazBenim ca-19 45 çıkmış. Seninkinden yüksek. Çikolata kistinden o. Boşuna moral bozmuşsun.
Evet dış gebelik için yapıldı , temizlendi bebek şu anda dinlenmedeyim henüz kontrole gitmedim. Tüp bebek diyecektir eminimLaporoskopiyi dis gebelikten oturu mu yapildi? Dıs gebeligi nasil sonlandiracak? Hevesinin nasil kursaginda kaldigini anlayabiliyorum malum benimki de bos gebelik cikti. Simdi ne diyor hoca, tup bebek mi?
Umarim her sey cok guzel olur, tez zamanda alirsin yavrunu kucaginaEvet dış gebelik için yapıldı , temizlendi bebek şu anda dinlenmedeyim henüz kontrole gitmedim. Tüp bebek diyecektir eminim
merhaba paraci dediginiz bahceci mi hulusi hoca mi onu pek anlayamadim. aslinsa ben gurgan klinikten de memnundum ama baska merkezde baska hocayla denemek istiyorum farkli bisiy yapilcagini pek sanmiyorum ama laboratuar hizmetleri de onemli bu konudaMerhaba Bahçeciden daha memnunum sonucu değiştirebilecek kadar olacak mı bilmiyorum ancak daha kapsamlı yaklaşıyorlar (2 negatif sonrası Hulusi hoca da belki daha kapsamlı yaklaşacaktı bilemiyorum tabi ) maddi olarak daha çok zorluyor yalnız paracı bir kurum dondurulmuş olacaksa Rahim dinlendirme diye para alıyorlar transfer sonrası fazla embriyosu kalanlardan extra dondurma parası alıyorlar filan neyseki öyle bi sorunumuz olmuyordoktorlarından ve embriyologlarından memnunum ama hayırlı olsun şimdiden kararın
Paracı olan bahçeci ve evet haklısınız laboratuvar çok önemli benim de buraya geçme nedenlerimden birisi bu.size katılıyorum Hulusi hocanın tıbbi yaklaşamı kötü diye değiştirmedim iki deneme sonrası değiştirmek ruhen de iyi geliyor bir de iletişim yüzünden değiştirdim yoksa Hulusi hocayı da çok araştırmıştım iki yer de iyi merkezler bence.merhaba paraci dediginiz bahceci mi hulusi hoca mi onu pek anlayamadim. aslinsa ben gurgan klinikten de memnundum ama baska merkezde baska hocayla denemek istiyorum farkli bisiy yapilcagini pek sanmiyorum ama laboratuar hizmetleri de onemli bu konuda
tesekkur ederim cevabiniz icin. peki laboratuarlar ve embriyologlar cok mu kötu baskentte. ben gurganda bu anlamda memnundum her ne zaman arasam hemsireler yönlendirirdi keza embriyologlar da oyleParacı olan bahçeci ve evet haklısınız laboratuvar çok önemli benim de buraya geçme nedenlerimden birisi bu.size katılıyorum Hulusi hocanın tıbbi yaklaşamı kötü diye değiştirmedim iki deneme sonrası değiştirmek ruhen de iyi geliyor bir de iletişim yüzünden değiştirdim yoksa Hulusi hocayı da çok araştırmıştım iki yer de iyi merkezler bence.
Canım dün bir test sonucum daha çıktı ca72 o da normal geldi, ama ca 19 ve rahimde görülen kist şekil bozukluğu yüzünden doktor âdetin ikinci günü gelsin bakalım değerlendirme yapalım demiş deniz hemşire ye soruyorum Hulusi hoca ya soruyorum kötü bişi mi diye söylemiyorlar bana bilgi vermedi dedi hemşirecikolatakistim canim nasilsin, son durum nedir?