- 18 Aralık 2016
- 728
- 239
- 27
Amh bilmiyorum fsh 6 ydı daha düşmüş olabilir ilaç kullanıyorum. Umudunuz azalmasın önemli olan toplanan yumurta değil kaç tanesinin sağlıklı olduğu benim 28 yumurtamdan 2 tane embriyo sağ kaldı ve donduruldu meselaDeğerleriniz kaçtı acaba amh fsh
Araştırdıkça umudum azalıyor vaz mı geçsem çocuktan acaba diyorum
Kesinlikle önemli olan toplanan yumurta sayısı değil . Benim 2 embriyom donduruldu kalan 26 devam etmediAraştırınca çok kötü oluyor gerçekten. Ümit var mi ben de bilmiyorum. 2 yumurtam toplandı biri 3. Gün donduruldu. Şu an 1 adet embriyom var. Belki benim yavrum olucak o belli olmaz. Belki de olmıcakk... yani denemeye değer bence.
İnsallahOldu ki olmazsa süreci baştan yaşamak içimi acıtıyor. En korkutan kısmı bu. İnşallah gerek kalmaz, kavuşuruz..
Merhaba,acaba ücret ne kadar tuttu?Amh bilmiyorum fsh 6 ydı daha düşmüş olabilir ilaç kullanıyorum. Umudunuz azalmasın önemli olan toplanan yumurta değil kaç tanesinin sağlıklı olduğu benim 28 yumurtamdan 2 tane embriyo sağ kaldı ve donduruldu mesela
Benim paket actırdıgım vakit fiyat 36500 ₺ suan güncel fiyatları 50 bin₺ bunlara ek ilaçlar var birdeMerhaba,acaba ücret ne kadar tuttu?
Tesekkür ederim siz nasılsınızCerencim nasılsın iyi haberlerin var mı inşallah vardır. Giremedim ben de buraya üzüntüden. Allah bizi de sevindirsin artık ne olur
Şükran çakmaktan memnun musunuz ? İnşallah Rabbim dualarınızı kabul eylesin sağlıklı hayırlı bir evladınız olsun50 bine ek olarak ilaçlar, rahim dinlendirme, dondurma vs derken 100 bini buluyor ve belki de geçiyor. Ayrıca ilk seferde olma ihtimali belli de değil. Kaç kere olacağını bilmiyoruz ilk seferde olsa yapacağız ama belli değil bu yüzden biz vazgeçtik. Her şey bu kadar pahalı olmamalı….
Şükran çakmak hocaya devam edeceğim ben. Aktardan da bitkisel karışım macun aldık. 2 olan yumurtam bu ay 5 çıktı. Sigarayı çok azalttım (günde 1) bakalım Allahım dualarımızı kabul edip verirse bir mucize olacak
Hayırlı olsun tedaviniz sorun neydiMerhaba, biz de bugun bahceci ankara yusuf aytac tohma hocamda tedaviye basladik.. reglime henuz 4-5 gun var. Gecen ay novaart ta basarisiz bir denememiz oldu, 7 yumurtam toplandi sadece 1 tanesi dollendi o da ilerleyemedi transfer asamasina kadar maalesef.. bakalim bu defa neler olacak:)
Teşekkürler:) Esimin morfoloji degerleri düşük, benim de yas 34, amh 1.00 sinirda demişti eski dr um. Bakalim inşallah hepimiz enn kisa surede saglikla kavusuruz bebeklerimize :)Hayırlı olsun tedaviniz sorun neydi
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba? Süreçiniz iyi geçtimi aytaç tohma hocayla?Merhaba, biz de bugun bahceci ankara yusuf aytac tohma hocamda tedaviye basladik.. reglime henuz 4-5 gun var. Gecen ay novaart ta basarisiz bir denememiz oldu, 7 yumurtam toplandi sadece 1 tanesi dollendi o da ilerleyemedi transfer asamasina kadar maalesef.. bakalim bu defa neler olacak:)