Ben Nisan ayında tedavi gördüm Aytaç beyde pozitifi gördük çok şükür,bizim sorun azospermMerhabalar,
Geçtiğimiz ay sonu bambaşka bir sebeple gittiğim kadın doğum uzmanından sonra hayatım alt üst oldu. Menopoz başlangıcında olacağım aklımın ucuna gelmezken bu gerçekle yüzleştim
Yaşım 37 amh 0.11 fsh 25.73
Doktorum hemen yumurta takibi yapalım sonra aşılama deneriz sonra da tüp bebek dedi peki dedik. Ardından araştırdım ki bunlar benim durumumda vakit kaybı. Zaten moralim de yerlerde ki stres yumurta rezervini daha da bitiriyor.
Son olarak Bahçeci tüp merkezini buldum. Yorumlar da iyiydi. Pazartesi günü randevu alıp berfu hanıma gitmeyi planlıyorum.
O koltuktan yıllarca korkup kaçan ben şimdi sürekli birlikte olacağız. 0.11 gibi bir sonuçla umudum neredeyse yok gibi.
Ankara bahçecide yakın zamanda tedavi gören var mı? Ya da 0.1 amhla tüp bebeği tutan?
Bir damla morale ihtiyacım var. Şimdiden Allah razı olsun.
Canım amin inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Sonuçlarımız neredeyse aynı umarım ikimiz de iyi ki derizBenim de amh 0,11. Fsh 26’ydı şans eseri öğrendim nisan ayında... bahçeci Berfu hocanın hastasıyım. 29 yaşındayım. Durumlarımız aynı. Şimdi transfer bekliyorum rahim dinlendirmedeyim. Berfu hoca iyi biz memnun kaldık. İnşallah bi an önce bebeklerimize kavuşuruz...
Düne kadar bunun bu kadar değerli bir şey olduğunu bilmezdim. Doğal yolla hamile kalan kadınlar çok ama çok şanslı. Sizin adınıza da çok sevindim. Gelişmeleri yazacağım birbirimize dua edelim.Ben Nisan ayında tedavi gördüm Aytaç beyde pozitifi gördük çok şükür,bizim sorun azosperm
İyi bari rahatladım canım inşallah seni orada görürüm mutlu haberlerinleYumurta toplama çok basit bi işlem anestezili oluyo zaten. Çok rahat bahçeci bu konuda çok iyi. İlk tedavim benim Berfu hocaya sordum ama istemedi rahim filmi çektirmedim
Evet kaliteyi artırmak için elimden ne gelirse yapacağım. Ne zaman belli oluyor acaba kalitesi. İnşallah kalitesi iyiyse transfer yapıyorlardır. Havuz sistemi de varmış bahçecide.Benim de öyleydi. 2 görünüyordu. 2 tane yumurta toplad... benim de takviyem yoktu sigarayı bıraktım hemen, o zaman başladım takviyeye ama 3 ay sonra da yine 2’ydi genelde değişmiyor maalesef kalitesi iyileşebilir belki. Kişiden kişiye göre de değişir
Bana mı sordunuz acabaSizin tedaviniz nasıldı, yumurta çok olunca sanırım opu kısmı biraz zor geçiyor
28 yumurta toplanmıstı benden. Öncesinde şişkinlik hissi vardı karnımda onun dışında opu öncesi ağrı vs yaşamadım. Opu sonrasıda sancı vs olmadı sadece işlem sonrası olusan hafif rahatsızlık vardı . İğne antibiyotik ağrı kesici yazılmıştı sonrası için. İki güne toparlamıştım cok sükürEvet :)
Değerleriniz kaçtı acaba amh fsh28 yumurta toplanmıstı benden. Öncesinde şişkinlik hissi vardı karnımda onun dışında opu öncesi ağrı vs yaşamadım. Opu sonrasıda sancı vs olmadı sadece işlem sonrası olusan hafif rahatsızlık vardı . İğne antibiyotik ağrı kesici yazılmıştı sonrası için. İki güne toparlamıştım cok sükür