ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Bana merkezi önerir misiniz yaza tedaviye başlamayı düşünüyorum sıkıntılarım çok fazla zor bir hastayım yanlış karar vermek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

@O5ozge ne sorununuz var acaba sizin? Merkez güzel ben selen hocayla tedavi oldum ilgisi güzel istediğin zaman arayıp soruyosun seni ayrıntılı olarak aydınlatıyo sende bi gidip görüş istersen öyle karar ver ankara da bir sürü merkez var içlerinden seçersin

Amh 0.47 6 yıldır uğraşıyorum 4 normal yoldan düşüğüm var. ......2 tüp bebek denemem başarısız sonuçlandı tutmadı

canım ben kesinlikle öneririm. Ben kliniktende doktorumdanda çok memnunum.

Merhaba arkadaşlar bende istanbulda 2 sene önce selen hanimda ilk denemede pozitifi görmüştüm.şu an 13 aylık bir oğlum var.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Selen hanım neden ankaraya gittiniz oglumuza kardeş yapaydik iyiydi

merhaba bende gögsen beyde baslamayi düsünüyorum martta bu ay görüstük martta baslayacagiz. benim ücüncü denemem olacak ilk ikisi ücüncü gün embriyosu oldugu icin artik besinci gün embriyosu transfer ederiz diye söylemisti bana. simdi sizin böyle yazdiginizi görünce kararsiz kaldim. siz daha önce baskentte mi denemistiniz

baskent eski binasındayken yetersiz labaratuvar sartlarından dolayı zaten 5. güne beklediği bir hastasını hiç görmermiştim zira bana da iki tedavimde de 3. gün transfer edildi embriyoyu 5. güne kadar taşımak daha iyi labaratuvar sartları daha farklı kültür sıvıları istediği için o masrafa girmeyip dondurma cşhazlarına da güvenmedikleri için taze transfer 3. gün veriolardı hep aertık yeni binasında 5. güne gidiolar sanırım.

İnşallah doğru kararı vermişimdir hayırlısı olsun. Üç senede beş gebelik yaşadım. Rapor hakkımı da kullanmak istiyorum o sebeple başkent bana daha mantıklı geliyor

embriyolarımın ikisi hariç hepsi 5. güne gitmiş donduruldu kızlar
merhaba embriyolara ayrıntılı tarama yapılmasını sizmi istemediniz ,özelden telefon numaramı yazdım iletişime geçerseniz çok sevinirim bende selen hocanın hastasıyım birkaç şey sormak istiyordum

canım bana genetik yapılmayacak rahim dinlendirme için donduruldu benim embriyolarım

canım allah analı babalı büyütsün inşallah hepimiz senin gibi mutlu sonu yakalarız hacico

Kızlar ücreti Ankara Bahçeci Klinğinin ücreti İstanbulla aynı mı? Bir de personelin tutumu nasıl? çok bekletiyorlar mı? ilgililer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…