Benim ilk denemem
Esimde sprem hareketsizligi var baska bir sıkıntimiz yokk insallah guzel haberlerle gelirz
@O5ozge ne sorununuz var acaba sizin? Merkez güzel ben selen hocayla tedavi oldum ilgisi güzel istediğin zaman arayıp soruyosun seni ayrıntılı olarak aydınlatıyo sende bi gidip görüş istersen öyle karar ver ankara da bir sürü merkez var içlerinden seçersin
Sadece birine yaptırdık sağlıklıydı o da 2snde de kalbi durdu bebişlerin 7 haftalıkken
Ikimizde yaptırdık translakasyon var bende onda bişey yok embriyo pgt yapılmadı çok yumurta oluşmadı çünküEsin ve sana kromozon analizi yaptırdiniz mi peki? Sadece Embriyolari na mi pgt yaptırdiniz o da düştü
merhaba bende gögsen beyde baslamayi düsünüyorum martta bu ay görüstük martta baslayacagiz. benim ücüncü denemem olacak ilk ikisi ücüncü gün embriyosu oldugu icin artik besinci gün embriyosu transfer ederiz diye söylemisti bana. simdi sizin böyle yazdiginizi görünce kararsiz kaldim. siz daha önce baskentte mi denemistinizCanım benim önceki tedavimde başkentteydi 2 tane 1A kalite embriyo transfer edildi tuttu da biliyosun ama 10 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım gelişim olmadı kalpleri durdu.. Diğer bebeklerimi de aynı şekilde kaybedince bana kromozom analizi şart oldu.. 5. Güne gitmeden ngs falan yapamıyolar blast olması gerekiyo o yüzden başkente güvenemiyorum zatenSen zaten rapor hakkın yoksa bahçeciyi seç kesinlikle çünkü fiyatlar raporsuz başabaş olur zaten Başkenti seçenek bile yapma derim ben.. Ben olsam öyle yapardım senin yerinde.. Kafamı sadece rapor ve maddiyat karıştırıyo benim açıkçası
baskent eski binasındayken yetersiz labaratuvar sartlarından dolayı zaten 5. güne beklediği bir hastasını hiç görmermiştim zira bana da iki tedavimde de 3. gün transfer edildi embriyoyu 5. güne kadar taşımak daha iyi labaratuvar sartları daha farklı kültür sıvıları istediği için o masrafa girmeyip dondurma cşhazlarına da güvenmedikleri için taze transfer 3. gün veriolardı hep aertık yeni binasında 5. güne gidiolar sanırım.merhaba bende gögsen beyde baslamayi düsünüyorum martta bu ay görüstük martta baslayacagiz. benim ücüncü denemem olacak ilk ikisi ücüncü gün embriyosu oldugu icin artik besinci gün embriyosu transfer ederiz diye söylemisti bana. simdi sizin böyle yazdiginizi görünce kararsiz kaldim. siz daha önce baskentte mi denemistiniz
İnşallah doğru kararı vermişimdir hayırlısı olsun. Üç senede beş gebelik yaşadım. Rapor hakkımı da kullanmak istiyorum o sebeple başkent bana daha mantıklı geliyorbaskent eski binasındayken yetersiz labaratuvar sartlarından dolayı zaten 5. güne beklediği bir hastasını hiç görmermiştim zira bana da iki tedavimde de 3. gün transfer edildi embriyoyu 5. güne kadar taşımak daha iyi labaratuvar sartları daha farklı kültür sıvıları istediği için o masrafa girmeyip dondurma cşhazlarına da güvenmedikleri için taze transfer 3. gün veriolardı hep aertık yeni binasında 5. güne gidiolar sanırım.
merhaba embriyolara ayrıntılı tarama yapılmasını sizmi istemediniz ,özelden telefon numaramı yazdım iletişime geçerseniz çok sevinirim bende selen hocanın hastasıyım birkaç şey sormak istiyordumembriyolarımın ikisi hariç hepsi 5. güne gitmiş donduruldu kızlar