ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Ben hiç olcturmedim amh değerini az yumurtam olduğuna göre benimde senin gibi sorunum olduğunu düşünüyorum ama öğrenmemek daha iyi galiba yoksa kafama takıyor um herseyi :) evet canım bahceci yaptırdım haber bekliyorum inşallah canım öyle umut ediyorum çok teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,
7 kere tüp bebek tedavisi yaptırdım ama sonuç hüsran. En son yaptırdıktan sonra umudumu da yitirmiştim doğrusu. Ankarada Bahçeli kliniğini açıldığını duyunca tekrar denesem mi diye düşündüm. Aranızda kliniğe gidenler var sanırım, iyi haberlerinizi bekliyorum. Belki bana da umut olabilir:)
Bu arada yaşım 42. 5 kere transfer yapıldı ama tutmadı. diğer ikisinde yumurtalar sağlıksız çıktı. Hatta son denememde doktor donor önerdi, fakat ben istemiyorum.
Hepinize kolay gelsin.

Lobelya75 merhabalar tekrar denmekte fayda var Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Pgt tup bebek denediniz mi daha önce?
merhaba canım,
pgt yaptırdık ama sonuç çıkmadı transfer iptal oldu. bu arada Bahçeci'de Berfu hanım ile konuştum bugün. ERA; NGS (genetik test), CD56, ve hitereskopi önerdi. ama fiyatlar çok uçuk indirim de yapmıyorlar, ne yapsam bilmedim.

Onlar baya masraflı testler canım eğer son defa deniyeceksen bence hepsini denemende fayda var hakkında hayırlısı olsun

Gerçekten mi fiyatlar çokmu pahalı ☹☹

Gerçekten mi fiyatlar çokmu pahalı ☹☹
merhaba,
Çok pahalı hem de, ilaçlar hariç 20.000 TL'yi geçiyor. Ayrıca bu fiyat hem kaliteli yumurta çıktığı hem de ERA testini tekrarlamak zorunda kalınmaması varsayımıyla. Yani ERA testini tekrarlamak zorunda kalırlarsa ki bu ihtimal çok yüksek +1000 EURO, yumurta çıkmazsa +4100 TL ve embriyo başına 350 USD. Anlayacağın bir araba parasına veda etmek gerek:)

Arkadaşlar Ankara için başka alternatif önerecek olan var mı? Bahçeli dışında. Ben Novaart ve Recai Babuşcu'yu denedim.
Yardım ederseniz sevinirim.

Onlar baya masraflı testler canım eğer son defa deniyeceksen bence hepsini denemende fayda var hakkında hayırlısı olsun
Merhaba,
Siz daha önce bu testleri yaptırdınız mı? Faydasından da emin olamadım maalesef Son denemem olduğu için titizleniyorum aslında. Yoksa iş Donasyona kalacak ki ben hiç istemiyorum.

Merhaba ben yaptırmadim o testleri de okuyorum genelde era testi cd 56 testi çok faydalı embriyonun tutup tutmasında ama pahalı testler tabiki. Ben sadece ngs yaptırdım Embriyolari ma suan sonucunu bekliyorum canım. Madem son defa deniceksin bence bu testleri yaptır derim

Sizin kaçıncı denemeniz?

merhaba ben de istanbuldan sonra ankarada deneyeceğim bu sefer

cd56 testini yaptıran veya soran varsa nerede yapılıyor ve fiyatı nedir?

Anladım bilgin için çok sağol o zamn elenecek

cd 56 testini bende çok duyuyorum ve bu test kandan mı bakılıyor rahimden doku alarak mı inceleniyor merak ediyorum tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında bunları denemek lazım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…