- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım,Lobelya75 merhabalar tekrar denmekte fayda var Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Pgt tup bebek denediniz mi daha önce?
Henüz tedavi olmaya başlayan yok sanırım ankara bahceciye
merhaba canım,
pgt yaptırdık ama sonuç çıkmadı transfer iptal oldu. bu arada Bahçeci'de Berfu hanım ile konuştum bugün. ERA; NGS (genetik test), CD56, ve hitereskopi önerdi. ama fiyatlar çok uçuk indirim de yapmıyorlar, ne yapsam bilmedim.
merhaba,Gerçekten mi fiyatlar çokmu pahalı ☹☹
Merhaba,Onlar baya masraflı testler canım eğer son defa deniyeceksen bence hepsini denemende fayda var hakkında hayırlısı olsun
Sizin kaçıncı denemeniz?Merhaba ben yaptırmadim o testleri de okuyorum genelde era testi cd 56 testi çok faydalı embriyonun tutup tutmasında ama pahalı testler tabiki. Ben sadece ngs yaptırdım Embriyolari ma suan sonucunu bekliyorum canım. Madem son defa deniceksin bence bu testleri yaptır derim
İnşallah olur ilk seferde:) harika olur:)Benim ilk denemem
Anladım bilgin için çok sağol o zamn elenecekmerhaba,
Çok pahalı hem de, ilaçlar hariç 20.000 TL'yi geçiyor. Ayrıca bu fiyat hem kaliteli yumurta çıktığı hem de ERA testini tekrarlamak zorunda kalınmaması varsayımıyla. Yani ERA testini tekrarlamak zorunda kalırlarsa ki bu ihtimal çok yüksek +1000 EURO, yumurta çıkmazsa +4100 TL ve embriyo başına 350 USD. Anlayacağın bir araba parasına veda etmek gerek:)
Canım sen bilirsin yine de, başka yerler de araştırıyorum ama fiyatlar aynı çıkabilir diye düşünmeye başladım. Benim iş zor anlayacağınAnladım bilgin için çok sağol o zamn elenecek
Ay ne güzel inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun kimsenin Kucağı hoş kalmasın inşallah seninde sondan olur inşallah :) Lobelya75