Ankara///06

mutlu yillar esine canim... daha nice yillara seninle, bebislerinizle, bütün ailenizle, saglikli, huzurlu, mutlu, zengin...... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

AMİNN.. canım çok sağol çok teşekkür ederim..ALLAH razı olsun..inşallah hepimizi bir ömür boyu rabbim mutlu huzurlu sağlıklı zengin kılar eşlerimizle çocuklarımızla..ALLAH ayrılık vermesin..:KK54:öpüyorum senide:)

sen anaokulu öğretmeniymişsin galiba benim oğlan 36 ayını doldurdu kreşe veriyim diyorum yoksa biraz daha bekliyim mi bu konuda kafam çok karışık inan ki sen ne dersin tatlım?

selam kızlar nasılsınız iyimisiniz?yeni işin hayırlı uğurlu olsun regencim sincera hamilelik iyi gidiyormuş maşşallah canım..

Sağol canım çok şükür iyi gidiyor inşallah hep böyle devam eder. Ben şimdilik çıkıyorum işlerimi halledeyim sonra belki yine uğrarım hepinize iyi geceleeeeeeer :)

inşallah canım sağlıkla sıhhatle hamişliğe devam:))iyi geceler tatlı uykular yorma kendini hem..:KK54::KK34:

AMİNN.. canım çok sağol çok teşekkür ederim..ALLAH razı olsun..inşallah hepimizi bir ömür boyu rabbim mutlu huzurlu sağlıklı zengin kılar eşlerimizle çocuklarımızla..ALLAH ayrılık vermesin..:KK54:öpüyorum senide:)

amin canim aminnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

sen anaokulu öğretmeniymişsin galiba benim oğlan 36 ayını doldurdu kreşe veriyim diyorum yoksa biraz daha bekliyim mi bu konuda kafam çok karışık inan ki sen ne dersin tatlım?

tatlim verebilirsin, mesela burda 3yasindaki cocuk krese baslamak zorunda.. isteyen daha erken de verebiliyor ama ben de pek uygun görmüyorum cok mecbur kalinmadigi sürece.. cünkü cocuk icin cok zor oluyor, sonucta anne cocugu oluyor 3yasa kadar.. ama krese baslarsa bebegin, yavas yavas düzen ögrenir.. ilk basta zor oluyor tabiki, ama okula baslayan cocularda daha zor, cünkü 6-7 yasina kadar hic ayri kalmamis anneden.. daha sonra da birden saatlerce yalniz kaliyor.. kücük oldugunda istersen yarim gün verebiliyorsun ve bu süre zarfinda cocuk alisiyor.. zaten cok bir sey yapilmiyor.. yas grubuna göre degisiyor.. bak sana resimler yapar getirir hem :KK16: sormak istedigin baska bir sey varsa sor tatlim..

sağol tatlım sorarım tabii hele bu konular benim baş gündemim çocuk büyüdükçe gelişimi ile ilgili neler yapabilirim sorusu daha fazla oluyor..nette sürekli takipteyim uzman doktorları çocuk gelişimci pedagogları okuyorum buradaki annelerin deneyimlerini gözlemliyorum..yavrum için doğru olan neyse onu yapmaya uğraşıyoruz işte:)):KK54:

tuvalet eğitimi için sen neler önerirsin biz 2.5 yaşında 2 kere uzun denedik çok inat yaptı bıraktık şimdi de klozete çiş yapıcam pepe öyle yapıyormuş diyor ama gel klozete oturalım diyorum sonra sonra diyor yapmıcam ben diyor..klozet aparatı almadık daha alıcaz daha önce lazımlık denedik tekmeyi basıyordu yapmıcam buna diyee...

sağol tatlım sorarım tabii hele bu konular benim baş gündemim çocuk büyüdükçe gelişimi ile ilgili neler yapabilirim sorusu daha fazla oluyor..nette sürekli takipteyim uzman doktorları çocuk gelişimci pedagogları okuyorum buradaki annelerin deneyimlerini gözlemliyorum..yavrum için doğru olan neyse onu yapmaya uğraşıyoruz işte:)):KK54:

canim her denilene o kadar da kulak asma.. tamam belli ölcüler var ama her cocuk ayni degil.. mesela arkadasin bebegine hemsire böyle böyle yap dedi bizim bildigimizin cok disinda, cocuk cok huysuz oldu cikti.. yeni yeni azaltti aglamalari, 5aylik oldu.. ic sesine kulak vericen birazcik da.. cocugun naz yaptigi tek kisi annesi.. mesela benim cocuklardan biri benimleyken biraksan 4 saat uyur okulda ama evde 1 saat uyumuyor :KK9: annesi beni davet etti gittim ayy cok komik yaa.. tanidigim cocuk gitmis baskasi gelmis yavrum benim :KK1::KK1::KK1: o yüzden kreste kurallari ögrenir o da cok güzel olur kisisel gelisimi acisindan..

Son düzenleme:
sağol tatlım..yeme problemlerimizde çok oluyor hep böyle zorla yediriyorum neredeyse bazı gün iyi yediriyorum bazende ne yapsam zor az yedirebiliyorum vitamin balıkyağı demir şurubu olmasa naparım bilmiyorum birde maşşallah meyveyi çok seviyor bıraksan bütün gün yiyecek.ayırt etmiyor ama sebze yemeklerinde seçiyor içindeki eti yediriyom bende:KK43:(

ben kreşe verirsem yarım gün vermeyi düşünüyorum zaten hatta keşke sabah gitse öğlen 1-2 gibi evde olsa daha iyi diyorum ama en erken sabah9 akşam4 yarım günlük böyleymiş bi çok yere sordum 4 saat uyuması çok değil mi?bizimki son 5 aydır gündüz uyku hiiç uyumuyor gece geç yatıyor sabah geç kalkıyor erken yatırmaya çalıştığımızda çok huysuz oluyor uyumak istemiyor sabahda istediği saatte uyanmak istiyor aynı babası uykuyu hiç sevmiyor..

tuvalet eğitimi için sen neler önerirsin biz 2.5 yaşında 2 kere uzun denedik çok inat yaptı bıraktık şimdi de klozete çiş yapıcam pepe öyle yapıyormuş diyor ama gel klozete oturalım diyorum sonra sonra diyor yapmıcam ben diyor..klozet aparatı almadık daha alıcaz daha önce lazımlık denedik tekmeyi basıyordu yapmıcam buna diyee...

canim bazen uzun sürebiliyor.. korktugu bir sey mi var ona bak bi.. cocuklar cok güzel hikayeler yazarlar bazen.. klozetten bi el cikip popomu tutcak felan diye :KK1: anlatman önemli olan.. o cocuklarin üstüne oturdugu kücük aparatlar var onlari alirsan klozetin icine de düsmesini engellersin rahat eder.. bikac kez zorluk yasanir, normaldir, bence yazin dene daha rahat olursun..

sanırım sifon sesinden korkuyor biraz.. onu yutacak zannediyor olabilir haklısın:)) ben konuşuyorum ama sanırım için için gözünde büyütüyor..bende çok duyuyorum özellikle erkek çocuklarının 3.5 yaşdan önce tuvalet eğitimini vermenin zor olduğu %85 o derece yani:))

seni çok yordum gece gece kusura bakma verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..daha sonra yine sorarım ben hayırlı geceler canım öpüyorum çıkıyorum tatlım ben..:KK54:

sanırım sifon sesinden korkuyor biraz.. onu yutacak zannediyor olabilir haklısın:)) ben konuşuyorum ama sanırım için için gözünde büyütüyor..bende çok duyuyorum özellikle erkek çocuklarının 3.5 yaşdan önce tuvalet eğitimini vermenin zor olduğu %85 o derece yani:))

evet canim, bizim grupta 3zenci kardes vardi.. 5yasindaydi biri ve halen alti bezliydi :KK50: bi dönemden sonra zor.. önceleri sen cek sifonu, sonra da elinden tut ona yaptir.. oyun gibi hissettir.. mesela ahdi icine bi tane tuvalet kagidi atalim suyla birlikte gezmeye ciksin felan de.. oyun gibi.. ama dikkat et abartma yoksa eline gecerse atar :KK1: o ses ciktiginda sen de hoooooppp felan de ve susyun sesini bastir mesela.. zamanla alisir o da..

seni çok yordum gece gece kusura bakma verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..daha sonra yine sorarım ben hayırlı geceler canım öpüyorum çıkıyorum tatlım ben..:KK54:

sorun degil canim benim.. benim de bilmedigim bir sey olursa sefime soraim hep birlikte ögreniriz :KK16::KK16::KK16: hadi iyi geceler...

cnm saf glikoz içirdikleriiçin baya bi yogun tatlı oluyor o da mide bulantısı yapıyor açoldugun için. birkaç damla limon sıktıgında hem o tadını kırıyor hemde mide bulantını engelliyor. iyi oluyor yani :KK1: sen genede limon götür yanında..
Limon falan istemedi ne işe yarayacak limon götüreyim mi ben yinede? Bu arada az işlerim var halledip geliyorum o yüzden biraz gecikiyor cevaplarım :)

hımmm anladım .. 3 haftalık tatilden sonra işe başlamak zor gelmiştir:KK1: kolay gelsinn
yok tatlim zaten calisiyordum :KK1::KK1::KK1: ama burda tatil vardi 3haftadir evdeydim.. o sebepten hep buralardaydim.. simdi basladik hayirlisiyla.. :KK16::KK16::KK16:

[video=youtube;4dWYR0ZNnlk]http://www.youtube.com/watch?v=4dWYR0ZNnlk&ob=av2n[/video]

[video=youtube;XRdDa22T1xc]http://www.youtube.com/watch?v=XRdDa22T1xc&ob=av2e[/video]

Kızlar Şubatta Allah'ın izni ile doğumum var
Ben de temizliğe başladım
halılarımı yıkatmak istiyorum
Bildiğiniz iyi denenmiş bir halı yılamacı var mı ?
Telefon numarasını verirseniz sevinirim ?

X