- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
işemi girdinn aaa sevindim.. hayırlı ugurlu olsun inşallah..
yok tatlim zaten calisiyordum ama burda tatil vardi 3haftadir evdeydim.. o sebepten hep buralardaydim.. simdi basladik hayirlisiyla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işemi girdinn aaa sevindim.. hayırlı ugurlu olsun inşallah..
mutlu yillar esine canim... daha nice yillara seninle, bebislerinizle, bütün ailenizle, saglikli, huzurlu, mutlu, zengin......
selam kızlar nasılsınız iyimisiniz?yeni işin hayırlı uğurlu olsun regencim sincera hamilelik iyi gidiyormuş maşşallah canım..
AMİNN.. canım çok sağol çok teşekkür ederim..ALLAH razı olsun..inşallah hepimizi bir ömür boyu rabbim mutlu huzurlu sağlıklı zengin kılar eşlerimizle çocuklarımızla..ALLAH ayrılık vermesin..öpüyorum senide:)
sen anaokulu öğretmeniymişsin galiba benim oğlan 36 ayını doldurdu kreşe veriyim diyorum yoksa biraz daha bekliyim mi bu konuda kafam çok karışık inan ki sen ne dersin tatlım?
sağol tatlım sorarım tabii hele bu konular benim baş gündemim çocuk büyüdükçe gelişimi ile ilgili neler yapabilirim sorusu daha fazla oluyor..nette sürekli takipteyim uzman doktorları çocuk gelişimci pedagogları okuyorum buradaki annelerin deneyimlerini gözlemliyorum..yavrum için doğru olan neyse onu yapmaya uğraşıyoruz işte:))
tuvalet eğitimi için sen neler önerirsin biz 2.5 yaşında 2 kere uzun denedik çok inat yaptı bıraktık şimdi de klozete çiş yapıcam pepe öyle yapıyormuş diyor ama gel klozete oturalım diyorum sonra sonra diyor yapmıcam ben diyor..klozet aparatı almadık daha alıcaz daha önce lazımlık denedik tekmeyi basıyordu yapmıcam buna diyee...
sanırım sifon sesinden korkuyor biraz.. onu yutacak zannediyor olabilir haklısın:)) ben konuşuyorum ama sanırım için için gözünde büyütüyor..bende çok duyuyorum özellikle erkek çocuklarının 3.5 yaşdan önce tuvalet eğitimini vermenin zor olduğu %85 o derece yani:))
seni çok yordum gece gece kusura bakma verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..daha sonra yine sorarım ben hayırlı geceler canım öpüyorum çıkıyorum tatlım ben..
Limon falan istemedi ne işe yarayacak limon götüreyim mi ben yinede? Bu arada az işlerim var halledip geliyorum o yüzden biraz gecikiyor cevaplarım :)
yok tatlim zaten calisiyordum ama burda tatil vardi 3haftadir evdeydim.. o sebepten hep buralardaydim.. simdi basladik hayirlisiyla..