slm ANKARA'YI seven ve ANKARA'LI hatunlar.soğuk memleket vesselam..insanlar naapsın kapalı yerlere gidiyorlar avm ler bir de ev gezmeleri yapacak alternatif yok kışı belli oldu bakalım yazı nasıl geçicek gerçi ben hemen kaçacam izmiiree deniizee sıcağı bunlatsa da bazen adamı olsun ya kemikleri ısınıyor insanın:))
bak burda gebe kalamayanalrın girdiği topikelr var onlara bak çokişe yarayan bilgiler ediniyorsun..neler yapman gerektiğini falan.. mesela ben yumurtladıgımızı burdan öğrenmiştim sonra onu takipetmeyi nasıl anlayacagımı falan sağolsunlar...
önemlimi işşler ???haydin iygeclerr
slm ANKARA'YI seven ve ANKARA'LI hatunlar.
Ankara'dan konuşuyosunuz içim açılıyor okudukça
blue cim anacım nerden geldi aklına bu adamıın resmini avatar yapmak. çok dikkat çekici
ankaralılar bna hastane konusunda yardımcı olacak olan varmı
hoş buldum tatlım bodoslama daldım valla muhabbetehoşgeld
inizzzz ankaralı hatunlarrr buyrunn:))
sperrr olurr yaparızz tabikiii ortak noktamız belii :))) ooo oranın dürümü ve türk kahvesi favorimm ne burcusun sen
regen bizler görüştük zaten atnickli lagrima blue agumarina magryan :))))
burdakilerin çogu bir birini tanıyor zatentanıştık biz.. inşallah seninlede tanısırız..
heee en kısa zamanda iyileşirsin inşşşş
ediyorum zaten Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama senin adını da geçiririm kalbimden.. bizde 2.5 sene bekledk.
ankaralılar bna hastane konusunda yardımcı olacak olan varmı
inşallah ALLAH kısmet eder buluşmak yaza mı geliyorsun sen?inşallah nasipse görüşürüz benimde yaz için planlarım var ALLAH bozmasın:))
bende 2 senedir eşimin iş olayları yüzünden çok sıkıntı çektik inşallah izmirdeki evimizi satıp borçları temizleyip bir kafa tatili yapalım diyoruz bodrum veya antalya da olabilir.ben izmirliyim oradan geldik bayramda ankaraya annemgil orada ablalarım kardeşim arkadaşlarım eski komşularım dost ahbab..izmire gidince çeşme kuşadası yapmadan zaten olmazinşallah böyle tatlım..
kızlar ankarada özel yada devlette dogum yapanınız yada tanıdıgı olan varmı.bana bilgi verirseniz sevinirim
HRS KADIN DOĞUM da doğum yaptım. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum... Prof. Tarık Aksu drumdu... Araştır bak canım netten