Ankara///06

slm ANKARA'YI seven ve ANKARA'LI hatunlar.
Ankara'dan konuşuyosunuz içim açılıyor okudukça
blue cim anacım nerden geldi aklına bu adamıın resmini avatar yapmak. çok dikkat çekici

önemlimi işşler ??? haydin iygeclerr

hee önemli ince işler
artı beynim zonkluyor sabahtan beri.. sanki beynim kafatasıma çarpıyor acayip kötüyüm yani...
[/QUOTE]

geçmiş olsun haydin git yatt bakalımmm dinlen iyceee:))))

kızlarr ben çıkıyorumm haydin iygeclerrrrrrrrr hastayım dinlenecemm

atnicklim cnmm arkdaşımmm sefiliyosunnnnn

sperrr olurr yaparızz tabikiii ortak noktamız belii :))) ooo oranın dürümü ve türk kahvesi favorimm ne burcusun sen

benim burcum akrep canim ya senin??? ya valla ben oranin ortamina bayiliyorum yaa.. cok şık bir yer bence.. belki de degismistir ne zamandir görmüyorum...

regen bizler görüştük zaten atnickli lagrima blue agumarina magryan :))))

e o zaman ben gelene kadar burdan tanisiriz gelince de benimle de bulusursunuz eger beni de severseniz

Allah razi olsun canim benim insallah Allah dualarimizi duyar... Allah da sana kolay bir dogum nasip etsin.. bi ikinmada gelsin tosun pasan

insallah canim tanisiriz.. dedigim gibi, bulusmak isterseniz ben de cok memnun olurum...

Son düzenleme:
oğlanı uyuttum da kapamadan çıkmışım basakcım güzel di mi avatar millet görsün tebessüm etsin acık gülsün diye koydum eskiden ne severdik her pazar tek eğlencesiydi milletin bizimkiler dizisi bu adamcağızda rahmetli oldu tiyatro sanatçısı oktay sözbir ALLAH rahmet eylesin..pek gülerdik celallenince :))

inşallah ALLAH kısmet eder buluşmak yaza mı geliyorsun sen?inşallah nasipse görüşürüz benimde yaz için planlarım var ALLAH bozmasın:))

inşallah ALLAH kısmet eder buluşmak yaza mı geliyorsun sen?inşallah nasipse görüşürüz benimde yaz için planlarım var ALLAH bozmasın:))

evet canim haziranda heralde.. yani daha sonrasi gec olyuor.. ben de beklemek istemiyorum osnucta haziranda da havalar cok güzel oluyor.. insallah denk gelir de güzel bir gün geciririz senin ne gibi planlarin var peki??

bende 2 senedir eşimin iş olayları yüzünden çok sıkıntı çektik inşallah izmirdeki evimizi satıp borçları temizleyip bir kafa tatili yapalım diyoruz bodrum veya antalya da olabilir.ben izmirliyim oradan geldik bayramda ankaraya annemgil orada ablalarım kardeşim arkadaşlarım eski komşularım dost ahbab..izmire gidince çeşme kuşadası yapmadan zaten olmaz inşallah böyle tatlım..

sabah temizlik mesaisi başlıyacak:))o yüzden yatmam lazım hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın..

yaparsiniz canim insallah.. biz de umarim ki antalya tatilimizi gerceklestirebilirizz... ayni durumlar bizde de söz konusuydu.. anliyorum seni.. izmire kismet olursa ben de gitmeyi cok istiyorum

kızlar ankarada özel yada devlette dogum yapanınız yada tanıdıgı olan varmı.bana bilgi verirseniz sevinirim

kızlar ankarada özel yada devlette dogum yapanınız yada tanıdıgı olan varmı.bana bilgi verirseniz sevinirim

HRS KADIN DOĞUM da doğum yaptım. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum... Prof. Tarık Aksu drumdu... Araştır bak canım netten

HRS KADIN DOĞUM da doğum yaptım. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum... Prof. Tarık Aksu drumdu... Araştır bak canım netten

ne kadar ücret ödemiştiniz cnm? devlette bir kısmını ödüyormu biliyormusun? doğuracam ama hala belliyerim yok hee evde doğurcam bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…