- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
evettttttt cicişim doğallıktan yanayım herzaman:) öyle kaşlarına kadar boyuyolar ya ıyyyyykkk geliyo bana:) tarz meselesi tabi o da
yaptığın yerde olur ağır makyajı bi party olur kokteyl olur:) yapılır günlük olmaz olmamalı
tabiki yaa... vardir bunda da bi hayir..
melisdenizim sana çok geçmiş olsun tatlım oğlan sürükledi beni annneee metroya binelim diye diye bindik geldik kızılaya..biraz gezindik kızılay alışveriş merkezine gittik açılalı 6 gün olmuş..valla çok basık bir yer benim oğlan hiç hoşlanmadı çok dik bir yapı merdiven çık çık bitmiyor havadar değil..biz bir yemek yerinde yemek yedik birde oyuncakçıya uğradık pepee kitapları aldık oğlana fazla durmadım bende gel oğlum gidelim metroya bincez otobüse bincez sonra diyerek kandırdım bizimkini:))
amaben ankarayı cok özledim :84:
hoşgeldin canın inşallah daha iyisindir ALLAH şifalar versin tekrardan..bende oğlandan sonra hasta olmuştum minoset pluss vitamin adaçayı ıhlamur zencefil tarçın kuşburnu papatya içe içe geçirdim ALLAH a şükür..
geçen senede eveli senede ramazan ayı yaza gelmişti amma zor geçirdik yahu klimalar olmasa geberiyordum valla izmirin sıcağında tuttuğum da oldu tutmadığımda ALLAH affetsin ankarada daha serin geçer diye umuyorum bu sene ramazan inşallah ne dersin melisdeniz??
kızılayda ykm var yolun tam karşısında görünüyor canım zaten
acaba doktora gitnmi cnm sen ?
aaa.. tamam orasi eski sey ya adini unuttum... neyse gelince görürüm.. uzun zaman kapali kaldi orasi zaten..
gittim tatlim, yok bi durum.. bu ay yine gitcem..
canım benim sen iyi olda hasta hasta gezilir mi hiç:))
yatmaya mı gidiyon canım tatlı uykular iyice dinlen dinlen ki vücudun kendini toplayabilsin..
oamn sabır ettt olurr inşş çokk var bekleyen evladın hayırlısı olsunnn
insallah canim, ankaraya geldigimde hamile olmayi cok istiyorum.. bakalim hayirlisi diyorum
insallah canim, ankaraya geldigimde hamile olmayi cok istiyorum.. bakalim hayirlisi diyorum