Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldum tatlım bodoslama daldım valla muhabbete
ne var ne yok ne kaynatıyosunuz, hiç buluştunuz mu daha önce
benim burcum akrep canim ya senin??? ya valla ben oranin ortamina bayiliyorum yaa.. cok şık bir yer bence.. belki de degismistir ne zamandir görmüyorum...
e o zaman ben gelene kadar burdan tanisiriz gelince de benimle de bulusursunuz eger beni de severseniz
Allah razi olsun canim benim insallah Allah dualarimizi duyar... Allah da sana kolay bir dogum nasip etsin.. bi ikinmada gelsin tosun pasan
insallah canim tanisiriz.. dedigim gibi, bulusmak isterseniz ben de cok memnun olurum...
canım çok geçmiş olsun tekrardan..inşallah günahlarına kefaret olur o titremeler o ateşler öyle derler buna inanırım ben..
iykaşmalr hatunlarr çok hastaydımm dün gece ateşlendim titredim şimdii topARLANdım eşim bana baktı saolsunn
şimdi birazdaha iyim çokk şükürrrrr:2:
öyle valaa cnmm bizler buluştuk az buçuk artık biliyoruz birbirimiziii senlede tanışırızzz
tekrardan gecmis olsun canim.. ben de üsüttüm ayni senin gibi oldum.. ortalikta hastalik kol geziyor maalesef.. dikkat et kendine
tamam tatlim gelene kadar sizleri de taniyayim da yabanci kalmayim arada
iyiyim hamd olsun bugün temizlik günüydü yardımcı vardı ALLAH ondan razı olsun bende öldüm ama:)) yorgunum annem yaa:))
kolay gelsin inlen bariii sende artık:))) pırıl pırıl olmuşştur
saol canım ama çok kötü oldum dün burdan çıktıktan sonra gece acildeydik iyim daha iyy çok şükürr sende dik et bitki çayı iç bol bol sıcak çorba karabirli iy gelirrrr
herkes burda tnışıyorr kaynaşıyorr buluşuyorr kafa yapısı uyugun olanlarla sonrada görüşüyorr
geçmiş olsun canım evet havalar soğuk hep hastalık için ideal..
evet pırıl pırıl oldu gerçekten:)) komşuları davet edicem sonrada sizii:)) inşallah:))
evet pırıl pırıl oldu gerçekten:)) komşuları davet edicem sonrada sizii:)) inşallah:))
valla canim ben kraste calistigim icin, ne kadar dikkat etsem de cocuklardan geliyor benim isim Allahlik
haklisin canim bu havalar cok tehlikeli.. ben atlattim darisi melisdenizin basina o da atlatir insallah...
iykaşmalr hatunlarr çok hastaydımm dün gece ateşlendim titredim şimdii topARLANdım eşim bana baktı saolsunn
şimdi birazdaha iyim çokk şükürrrrr:2:
atnickliye, bluaugmarinaya ebrara aradıkları mesaj atıkkları içinn alalh raz ı olsunnnn