Ankara///06

iyi aksamlar bayanlar... nasilsiniz yaa bugün pek ragbet görmemis topik :KK43: misafirimi yolladim simdi arkayi topluyor geri pek bir sey yok.. sagolsun arkadasim hic birakmadi cocugunun pesini :KK16:

hoş buldum tatlım bodoslama daldım valla muhabbete:21::21:
ne var ne yok ne kaynatıyosunuz, hiç buluştunuz mu daha önce

benim burcum akrep canim ya senin??? ya valla ben oranin ortamina bayiliyorum yaa.. cok şık bir yer bence.. belki de degismistir ne zamandir görmüyorum... :KK31:

e o zaman ben gelene kadar burdan tanisiriz gelince de benimle de bulusursunuz eger beni de severseniz :KK34:

Allah razi olsun canim benim :KK16: insallah Allah dualarimizi duyar... Allah da sana kolay bir dogum nasip etsin.. bi ikinmada gelsin tosun pasan :KK16:

insallah canim tanisiriz.. dedigim gibi, bulusmak isterseniz ben de cok memnun olurum...

öyle valaa cnmm bizler buluştuk az buçuk artık biliyoruz birbirimiziii senlede tanışırızzz:KK52:

iykaşmalr hatunlarr çok hastaydımm :KK43: dün gece ateşlendim titredim şimdii topARLANdım eşim bana baktı saolsunn

şimdi birazdaha iyim çokk şükürrrrr:2:

canım çok geçmiş olsun tekrardan..inşallah günahlarına kefaret olur o titremeler o ateşler öyle derler buna inanırım ben..

atnickliye, bluaugmarinaya ebrara aradıkları mesaj atıkkları içinn alalh raz ı olsunnnn:nazar:

iykaşmalr hatunlarr çok hastaydımm :KK43: dün gece ateşlendim titredim şimdii topARLANdım eşim bana baktı saolsunn

tekrardan gecmis olsun canim.. ben de üsüttüm ayni senin gibi oldum.. ortalikta hastalik kol geziyor maalesef.. dikkat et kendine :KK54:

öyle valaa cnmm bizler buluştuk az buçuk artık biliyoruz birbirimiziii senlede tanışırızzz:KK52:

tamam tatlim gelene kadar sizleri de taniyayim da yabanci kalmayim arada :KK9::KK9::KK9:

tekrardan gecmis olsun canim.. ben de üsüttüm ayni senin gibi oldum.. ortalikta hastalik kol geziyor maalesef.. dikkat et kendine :KK54:

tamam tatlim gelene kadar sizleri de taniyayim da yabanci kalmayim arada :KK9::KK9::KK9:

saol canım ama çok kötü oldum dün burdan çıktıktan sonra gece acildeydik :KK43: iyim daha iyy:KK31: çok şükürr sende dik et bitki çayı iç bol bol sıcak çorba karabirli iy gelirrrr

herkes burda tnışıyorr kaynaşıyorr buluşuyorr kafa yapısı uyugun olanlarla sonrada görüşüyorr:KK34:

iyiyim hamd olsun bugün temizlik günüydü yardımcı vardı ALLAH ondan razı olsun bende öldüm ama:)) yorgunum annem yaa:))regen sen sor ben anlatıyım canım:))

evet pırıl pırıl oldu gerçekten:)) komşuları davet edicem sonrada sizii:)) inşallah:))

saol canım ama çok kötü oldum dün burdan çıktıktan sonra gece acildeydik :KK43: iyim daha iyy:KK31: çok şükürr sende dik et bitki çayı iç bol bol sıcak çorba karabirli iy gelirrrr

herkes burda tnışıyorr kaynaşıyorr buluşuyorr kafa yapısı uyugun olanlarla sonrada görüşüyorr:KK34:

valla canim ben kraste calistigim icin, ne kadar dikkat etsem de cocuklardan geliyor :KK50::KK50::KK50: benim isim Allahlik :KK9::KK9::KK9::KK9:

geçmiş olsun canım evet havalar soğuk hep hastalık için ideal..

haklisin canim bu havalar cok tehlikeli.. ben atlattim darisi melisdenizin basina o da atlatir insallah...

evet pırıl pırıl oldu gerçekten:)) komşuları davet edicem sonrada sizii:)) inşallah:))

valla canim ben kraste calistigim icin, ne kadar dikkat etsem de cocuklardan geliyor :KK50::KK50::KK50: benim isim Allahlik :KK9::KK9::KK9::KK9:

haklisin canim bu havalar cok tehlikeli.. ben atlattim darisi melisdenizin basina o da atlatir insallah...

inş kızlarr iyleşmekde hastalamnnmkata alahtan düne göre buğün akşma dogru gözümü açtım ölü gibi uyudum :):KK55:

eşime diyorum ki fatiihh bana su getirsene - tamam canım.. fatihhh bana elma getirsene- tamam tamam getiriyim.. fatihhh tost yap bana yemek yemek istemiyorum içim almıyor -iyi tamam yapıyım.. fatiiihh ne var ulan ne varr!:))):KK1::KK1:

tekrar geçmiş olsunnn cnm.. Allah acil şifalar versin.. üşütmemi?

ebrar ben oluyorum arkiler :KK1: adımınie yazıon yafff alenen :KK1:
atnickliye, bluaugmarinaya ebrara aradıkları mesaj atıkkları içinn alalh raz ı olsunnnn:nazar:

X