Ankara///06

izmirde olsaydım annem hep gelirdi beraber yapardık dip temizlikleri ama şimdi tek kaldım(

[
banada yarın yardımcı bayan gelicek beraber temizlik yapıcaz komple:)) çok iş var çook koltuklar pencereler kapılar köşe bucak temizlik bende yapmazsam hayatta bitmez..banada ALLAH kolaylık versin..:))

oo zorr cnm yaaa allah yardımcın olsunn,,, kapı pencere açmada hasta olmaa daha çok kolay geslin cnmm yaa

gell haber ver bizdee cnmmm belkii haziranaa kadar hamşş kalıp gelrisinn bebişşşşş olurr negüsel

belki göbegimde getiririm bi tane belki bi bulsma bile ayarlayabilirz yaa ne güzel olurdu ayyy söyle ortak nokta kizilayda.. park bulvara gideriz ohhh mis sonra bir yerleri gezeriz.. ya da önce gezeriz siz benden önce bulusuruz muhtemelen...

bence iyi yapmışsın bekleyerek.. başbaşa 2 yıl geçirmek bence güzel daha doyumlu oluyor ilişki evlilik daha bir oturuyor..bende acele ettim 4. ayda hamile kaldım bilerek ve isteyerek evlenmeden önce çalıştığım için zaman hep dolu dolu geçiyordu evlenince ve işi bırakınca her nekadar gezsemde tozsakda ağır geldi o tempo bana birde eşim home office çalışıyordu 24 saat beraber..olsun dedik ve oldu kısmet böyleymiş herşeyin hayırlısı canım..olur merak etme yeterki sağlıkla hayırlı olsun..

sperrr olurr yaparızz tabikiii ortak noktamız belii :))) ooo oranın dürümü ve türk kahvesi favorimm ne burcusun sen

burdakilerin çogu bir birini tanıyor zaten tanıştık biz.. inşallah seninlede tanısırız..

heee en kısa zamanda iyileşirsin inşşşş
ivittt az hastayım bogazım az agrıyorr öksürük var azdaa :2: saoll cnmm

ediyorum zaten Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama senin adını da geçiririm kalbimden.. bizde 2.5 sene bekledk.
insallah canim yaaaaaaa sen de dua et bana noluuurrr... seninkinden bi tanede bana dile Allahim insallah...

gençlik ben kaçar ..iyi geceler.. sabah erken kalkacagım işlerim var.. hadi öptm bazılarınızı

saol cnmm inş:2:

saol cnmm inş:2:

bak burda gebe kalamayanalrın girdiği topikelr var onlara bak çokişe yarayan bilgiler ediniyorsun..neler yapman gerektiğini falan.. mesela ben yumurtladıgımızı burdan öğrenmiştim sonra onu takipetmeyi nasıl anlayacagımı falan sağolsunlar...

aman ben takmıyorum cnmm saolsınn rabimil diyince olurrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…