nezamn gelcen cnm sen ankarayaaa
inşallah sağlıkla sıhhatle istediğin zamanda hamile kalırsın sende..
banada yarın yardımcı bayan gelicek beraber temizlik yapıcaz komple:)) çok iş var çook koltuklar pencereler kapılar köşe bucak temizlik bende yapmazsam hayatta bitmez..banada ALLAH kolaylık versin..:))
hazirana insallah.. gelmeden zaten söylerim cenem durmaz
gell haber ver bizdee cnmmm belkii haziranaa kadar hamşş kalıp gelrisinn bebişşşşş olurr negüsel
hayırlısı olsunnn olsunnn saglıkları iy olsundaa tek dimi amaa:)izmirde olsaydım annem hep gelirdi beraber yapardık dip temizlikleri ama şimdi tek kaldım(
hazirana insallah.. gelmeden zaten söylerim cenem durmaz
insallah canim yaa cok sagol.. artik bebekli gelmek istiyorum.. 2,5 yili bitirdik basbasa...
gell haber ver bizdee cnmmm belkii haziranaa kadar hamşş kalıp gelrisinn bebişşşşş olurr negüsel
melis sen hastamısın? hayırdır? geçmiş olsun..
olur olur sabır ve dua bolbol :)
belki göbegimde getiririm bi tanebelki bi bulsma bile ayarlayabilirz yaa ne güzel olurdu ayyy söyle ortak nokta kizilayda.. park bulvara gideriz ohhh mis sonra bir yerleri gezeriz.. ya da önce gezeriz siz benden önce bulusuruz muhtemelen...
belki göbegimde getiririm bi tanebelki bi bulsma bile ayarlayabilirz yaa ne güzel olurdu ayyy söyle ortak nokta kizilayda.. park bulvara gideriz ohhh mis sonra bir yerleri gezeriz.. ya da önce gezeriz siz benden önce bulusuruz muhtemelen...
ivittt az hastayım bogazım az agrıyorr öksürük var azdaa :2: saoll cnmm
insallah canim yaaaaaaasen de dua et bana noluuurrr... seninkinden bi tanede bana dile Allahim insallah...
burdakilerin çogu bir birini tanıyor zatentanıştık biz.. inşallah seninlede tanısırız..
heee en kısa zamanda iyileşirsin inşşşş
ediyorum zaten Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama senin adını da geçiririm kalbimden.. bizde 2.5 sene bekledk.
gençlik ben kaçar ..iyi geceler.. sabah erken kalkacagım işlerim var.. hadi öptm bazılarınızı
saol cnmm inş:2:
önemlimi işşler ???haydin iygeclerr
bak burda gebe kalamayanalrın girdiği topikelr var onlara bak çokişe yarayan bilgiler ediniyorsun..neler yapman gerektiğini falan.. mesela ben yumurtladıgımızı burdan öğrenmiştim sonra onu takipetmeyi nasıl anlayacagımı falan sağolsunlar...