Ankara///06

evettttttt cicişim doğallıktan yanayım herzaman:) öyle kaşlarına kadar boyuyolar ya ıyyyyykkk geliyo bana:) tarz meselesi tabi o da :KK70:

yaptığın yerde olur ağır makyajı bi party olur kokteyl olur:) yapılır günlük olmaz olmamalı:KK66:

öylee vlaaa canımm ama herkessde biz<mi :))) yapan yapıyorr makyajla güzelleşen dolu hatun varrr dimi amaaa:KK76:

soğuk memleket vesselam..insanlar naapsın kapalı yerlere gidiyorlar avm ler bir de ev gezmeleri yapacak alternatif yok kışı belli oldu bakalım yazı nasıl geçicek gerçi ben hemen kaçacam izmiiree deniizee sıcağı bunlatsa da bazen adamı olsun ya kemikleri ısınıyor insanın:))

hoşgeldin canın inşallah daha iyisindir ALLAH şifalar versin tekrardan..bende oğlandan sonra hasta olmuştum minoset pluss vitamin adaçayı ıhlamur zencefil tarçın kuşburnu papatya içe içe geçirdim ALLAH a şükür..

melisdenizim sana çok geçmiş olsun tatlım oğlan sürükledi beni annneee metroya binelim diye diye bindik geldik kızılaya..biraz gezindik kızılay alışveriş merkezine gittik açılalı 6 gün olmuş..valla çok basık bir yer benim oğlan hiç hoşlanmadı çok dik bir yapı merdiven çık çık bitmiyor havadar değil..biz bir yemek yerinde yemek yedik birde oyuncakçıya uğradık pepee kitapları aldık oğlana fazla durmadım bende gel oğlum gidelim metroya bincez otobüse bincez sonra diyerek kandırdım bizimkini:))

saol emelcim allah razı olsunnn inş toparlarımm ilaçlara başladım doktora gitim buğün :KK43: sen aramıştın ama çıkamadım hasta oldugumdannn cnm ya kusurum abakma tekrarr iy yapmısın ama çoçugada degişiklik olmuş cnm:KK16:

ama :KK43: ben ankarayı cok özledim :KK43: :84:

buyrun topik açık sohbet ederiz:KK23:

geçen senede eveli senede ramazan ayı yaza gelmişti amma zor geçirdik yahu klimalar olmasa geberiyordum valla izmirin sıcağında tuttuğum da oldu tutmadığımda ALLAH affetsin ankarada daha serin geçer diye umuyorum bu sene ramazan inşallah ne dersin melisdeniz??

hoşgeldin canın inşallah daha iyisindir ALLAH şifalar versin tekrardan..bende oğlandan sonra hasta olmuştum minoset pluss vitamin adaçayı ıhlamur zencefil tarçın kuşburnu papatya içe içe geçirdim ALLAH a şükür..

ateşim varr canım yaaa birazda kırık halsizim amaa şükürrrr,,, sanada geçmiş olsun çıkmaa sokaga çok bak iyleşmek zor oluyorrr:KK14:

[
geçen senede eveli senede ramazan ayı yaza gelmişti amma zor geçirdik yahu klimalar olmasa geberiyordum valla izmirin sıcağında tuttuğum da oldu tutmadığımda ALLAH affetsin ankarada daha serin geçer diye umuyorum bu sene ramazan inşallah ne dersin melisdeniz??

öyle valaa cnm ben geçen razmandada tutum orucumu alah kabul eylesinn bu senede inş tutcam kısmet işte herşeyyyy:KK34:

aaa.. tamam orasi eski sey ya adini unuttum... neyse gelince görürüm.. uzun zaman kapali kaldi orasi zaten..

gittim tatlim, yok bi durum.. bu ay yine gitcem.. :KK31::KK31:

oamn sabır ettt olurr inşş çokk var bekleyen evladın hayırlısı olsunnn:KK49:

yatmaya mı gidiyon canım tatlı uykular iyice dinlen dinlen ki vücudun kendini toplayabilsin..

banada yarın yardımcı bayan gelicek beraber temizlik yapıcaz komple:)) çok iş var çook koltuklar pencereler kapılar köşe bucak temizlik bende yapmazsam hayatta bitmez..banada ALLAH kolaylık versin..:))

X