Ankara///06

kızlarr iygeclerr çok yoruldukkk bizz :)))) uyalım artıkkkk atnixklim dinlelemmde hafta içi biliyosun avm gezicezzzz ohhhhhh

haydin ben kaçtımmm

günaydın kızlar..
hayırlısı olsun .. demekki zamanı gelmemiş.. zamanı geldiğinde meleğinde karnına konacaktır inşallah.. duayı eksik etme yeter..

ne fark eder o taraf bu taraf .. burada da buluşmalar oluyor. ımmmm
[

o diger topikte buluşma pisig

olur cnm kızılay taraflarına gelriske ararız seni ama non yok! gerçi burda yayınlanır muhtemelen.. ben iki topiğede giriyom hangisind eolursa oraya cagrırız senide.
kızılay tarafına gelirseniz haberim olsun kızlar

atnickli nbr? sizin oralar baya dolmuş kar.. ankarada ilk kar zaten dikmene yagar ve en son ordan kalkar.. burda hava günlük güneşlik bugün.

atnickli nbr? sizin oralar baya dolmuş kar.. ankarada ilk kar zaten dikmene yagar ve en son ordan kalkar.. burda hava günlük güneşlik bugün.

evet lagrimacım hala bembeyaz burası:) dün kayınvalideye gittik oraya sadece yağmur yağmış. arabanın üstündeki karları görünce çok şaşırdılar bi de üstüne foto gösterdik hepten şaşırdılar:) süperdi ama dün kızım da çok sevdi karları...

sen nasılsın ? mide de yanma varmış şu renee miydi neydi bi zararı yok onu kullan şeker gibi emiosun bişeyin kalmıyo. bende de yanma çok olurdu

Son düzenleme:

ewet bilirim dikmei ya 25 senem geçti .. bizimde öle olurdu anneanneme gelince sasırırlardı buna kar falan die buralarda yagmur vardı cok.. ama bugun güllük gülistanlık çocuklar sever yaa.. arada cıkart oynasın

mide yanmam hep var hiç geçmiyor ki. alıştım onla yasamayada bazen azıtıyor işte. dokto kullanam dedihiç bişi. olcak dedi. biliyorum onunda işte bana günde 1 paket anca kafi olr sanırım ondan da dotor kullandırtmıyo.. gaviskon bile bir kre içtim işe yaramadı gerçi ..

coktan tatlim.. bizim her zamanki küslüklerimizdi zaten dün basbasa sokaklarda girdik yeni yila... ohh ne güzel.. insan basbasa kaldikca daha cok baglaniyor birbirine

siz naptiniz bakalim?? kar da yagdi hayirli olsun..

ankaranın neresinden dilere destan aman çıkar yanlızz gezerim daha iy:) arkdaşş dost varda önemli olan iki yüzlü olmaması :)

canımm ankara keçiören yeni katıldım aranıza çoktandır kk takip ediyordum ama yeni üye oldum... doğru söylüyorsunuz iki yüzlü insanlarla dolaşmaktansa yalnız gezmek çok daha iyi bende annemi aldım çıktım ne yapıyım değerlendirmek gerekti :) sen nerden melisdeniz?

hoşgeldim canımm topiğimiz açıkk sefalar getirdinn:) iy yapmısın annler en iyy arkdaş arkadan kuyuda kazmazlar hem, bende orandayım

o ayakkabilar coooooooooooooooooooooooooooook güzel bayildim ya ben de istiyorum

insallah diyorum yaa.. dedigin gibi.. bana düsen tek sey sabirla duayla beklemek...

[iyyakşmalrrr hatunlarrr kimler varmış buğünnnnnnbiraz kırgınım soguk algınlı varr üzerinize afiyett:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…