- 30 Mart 2018
- 2.915
- 6.766
- 158
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Bir yerden baslarken o yer forum olsaymis hakaretten gitmissin :)) Egitim sorunu oldugu icin hakaret etme serbestligi bir ise yaramaz cunku insanlar konusamayacak duruma gelir ki burada yanlis bilmiyorsam bu sebeple yasak gelmisRahatsız etmekten kastım devletin hükümetin böyle hakaretlere karşı önlem almasını istiyorsunuz yani o derecede bir rahatsızlık yoksa ben de rahatsız olurum hakaret etmeyi savunan etmeye teşvik eden biri de değilim elbet :') Ben zaten benim düşündüğüm şeylerin Türkiye için ütopik olduğunu biliyorum ama bu beni yinede bunu savunmak dile getirmekten alıkoymuyor. Bir yerden başlamak lazım.
8 yasindan beri beynini yikamislar. Eger Ataturk'un ilkelerine uyulsaydi bu kizcagiz bu halde olmazdi.Atatürk'e hakaret eden ve tutuklanan Safiye İnci'nin ifadesi ortaya çıktı
İnci, ifadesinde şunları söyledi:
"Videoyu kendi isteğimle çektim. Bana kimse yardım etmedi. Herhangi bir amacım yoktu. Bir anlık boşluğuma, cahilliğime geldi. 8 yaşından beri kapalıyım. Yaklaşık 6 yıldır da çarşaf giyiyorum. Bu olayı da herhangi bir provoke amaçlı yapmadım. 20 Temmuz 2018 tarihinde Instagram'daki hesabıma çekip attım ve yaklaşık 5 dakika sonra da bu görüntüleri hesabımdan sildim. Halam ve kuzenlerim çektiğim videoyu gördükleri zaman videoyu kaldırmam için beni uyardılar, ben de videoyu 5 dakika içinde kaldırdım. Ardından ailem tarafından özür videosu çekmem yönünden uyarıldım. Ben çekmeyince kuzenim E.A. benim adıma bu özür videosunu çekip kendi Instagram hesabından büyük sayfalara attı. Video içeriğinden kullandığım ifadelerden dolayı çok pişmanım, bunun suç olduğunu bilmiyordum. Herkesten çok özür diliyorum."
http://www.posta.com.tr/ataturke-ha...n-safiye-incinin-ifadesi-ortaya-cikti-2028312
Suç olduğunu bilmiyormuş ama sosyal medyaya yüklemeyi biliyormuşAtatürk'e hakaret eden ve tutuklanan Safiye İnci'nin ifadesi ortaya çıktı
İnci, ifadesinde şunları söyledi:
"Videoyu kendi isteğimle çektim. Bana kimse yardım etmedi. Herhangi bir amacım yoktu. Bir anlık boşluğuma, cahilliğime geldi. 8 yaşından beri kapalıyım. Yaklaşık 6 yıldır da çarşaf giyiyorum. Bu olayı da herhangi bir provoke amaçlı yapmadım. 20 Temmuz 2018 tarihinde Instagram'daki hesabıma çekip attım ve yaklaşık 5 dakika sonra da bu görüntüleri hesabımdan sildim. Halam ve kuzenlerim çektiğim videoyu gördükleri zaman videoyu kaldırmam için beni uyardılar, ben de videoyu 5 dakika içinde kaldırdım. Ardından ailem tarafından özür videosu çekmem yönünden uyarıldım. Ben çekmeyince kuzenim E.A. benim adıma bu özür videosunu çekip kendi Instagram hesabından büyük sayfalara attı. Video içeriğinden kullandığım ifadelerden dolayı çok pişmanım, bunun suç olduğunu bilmiyordum. Herkesten çok özür diliyorum."
http://www.posta.com.tr/ataturke-ha...n-safiye-incinin-ifadesi-ortaya-cikti-2028312
Boş kafa, boş hayat. Had bilmez , denge bilmez. Içeride de bir güzel pataklasinlar..
Eğer gerçekten carsafliysa ne hayatı buna uygun, ne dili ne kalbi. Eğer değilse yine aynı.
Atatürk ' ten çok Tayip Erdogan düşmanı olduğu çok açık.
Neden böyle konularda hep iki isim bir arada kullanılıyor anlayamıyorum.
Merak ettim, Erdogan'a karsi düsmanligini nereden anliyorsunuz?
Insan gerçekten severse Ülkenin kurucusuna hakaret ederek onu sözde yuceltmeye çalışmaz. Üstelik olabilecekleri bilerek.
Iki ismi bir arada kullanmak kasti bir hareket.
Savunması da çok ahmakça ..
Kim kimi içerde pataklayacakmış??? İşiniz gücünüz şiddet. Hakkını güçlendirmeyenler ki; gücü hak zannederler. diye bir söz okumuştum.Boş kafa, boş hayat. Had bilmez , denge bilmez. Içeride de bir güzel pataklasinlar..
Eğer gerçekten carsafliysa ne hayatı buna uygun, ne dili ne kalbi. Eğer değilse yine aynı.
Atatürk ' ten çok Tayip Erdogan düşmanı olduğu çok açık.
Neden böyle konularda hep iki isim bir arada kullanılıyor anlayamıyorum.
atamın ölüsünden bile korkuyorlar işte..ugraşmaları kıyaslamaya çalışmaları hep o yüzden..adam kendine bayram yaptı ya..kitaplara temmuz ayında yaşanan o geceyi koydu..daha .ne olsun ki..bas bas bagırıyorda zaten yeni türkiye diye..ama atam sen hiç merak etme..ne yaparlarsa yapsınlar seni unutturamazlar..güçleri buna yetmez..sen rahat uyu IZINDEN AYRILMAYACAK O KADAR ÇOK GENÇ VAR KI...
Kim kimi içerde pataklayacakmış??? İşiniz gücünüz şiddet. Hakkını güçlendirmeyenler ki; gücü hak zannederler. diye bir söz okumuştum.
Halk bu kadar tepki vermeseydi, o kiz gelecek secimlerde akp icinde yer alacakti.
Sonucta Erdoganda, Atatürk'e hakaret ederek ona ayyas diyerek, milli bayramlari iptal ederek, partisinin 90 yillik enkazdan bahs ederek kendini yüceltti.
Aynisini bu kiz niye yapmasin? Firsat bu firsat derken belediyede calisir iyi maas alirdi. Ancak tepki cok büyük oldu. Akp'lilerde her ne kadar aslinda kiz'a hak verselerde bunu acikca söylemiyorlar. "Bu kiz hakiki akp'li degil" diye savunma yapiyorlar. Yine akp'ye toz kondurmama, yine magdur edebiyatlari.
Savunmasini gayet normal buldum. Kiz simdiye kadar hep akp üzerinde paylasimlarda bulunmus. Dogal olarak o'da benimsedigi liderin cizdigi yoldan yürümek istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?