• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Rahatsız etmekten kastım devletin hükümetin böyle hakaretlere karşı önlem almasını istiyorsunuz yani o derecede bir rahatsızlık yoksa ben de rahatsız olurum hakaret etmeyi savunan etmeye teşvik eden biri de değilim elbet :') Ben zaten benim düşündüğüm şeylerin Türkiye için ütopik olduğunu biliyorum ama bu beni yinede bunu savunmak dile getirmekten alıkoymuyor. Bir yerden başlamak lazım.
Bir yerden baslarken o yer forum olsaymis hakaretten gitmissin :)) Egitim sorunu oldugu icin hakaret etme serbestligi bir ise yaramaz cunku insanlar konusamayacak duruma gelir ki burada yanlis bilmiyorsam bu sebeple yasak gelmis

Dünyanın hiç bir yerinde insanların ağzına geleni söyleme özgürlüğü diye bir şey yok... Cezai yaptırımı yoktur kabul ama yazılı da olmayan toplum kuralları, gelenekler, insana saygı unsuru vardır...
Hiç bir şey olmasa bile dışlanırsın...
Londra’ da okulun ilk günü İngiliz kadın öğretmen herkese soruyor. Adın yaşın ülken vs.. Türk olduğumu söyledim. Arkamdaki Yunanlı olan kız Türklerden nefret ettiğini söyledi benim cevabım üzerine.
Öğretmen önce özür dilemesini istedi. Dilemez ise dersi terk etmesi gerektiğini... özür diledi tabi ama o sınıftan da kendine arkadaş edinemedi uzunca bir müddet.. Bana zaten yaklaşamadı hiç bir zaman..
Bunun adı özgürlük mü oluyor şimdi ?

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEAtatürk’ü sevmeyene saygı gösteririz ama aynı saygıyı ondan kurmuş olduğu Türkiye cumhuriyetinde yaşamaktan vazgeçmesiyle bekleriz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Atatürk'e hakaret eden ve tutuklanan Safiye İnci'nin ifadesi ortaya çıktı

İnci, ifadesinde şunları söyledi:

"Videoyu kendi isteğimle çektim. Bana kimse yardım etmedi. Herhangi bir amacım yoktu. Bir anlık boşluğuma, cahilliğime geldi. 8 yaşından beri kapalıyım. Yaklaşık 6 yıldır da çarşaf giyiyorum. Bu olayı da herhangi bir provoke amaçlı yapmadım. 20 Temmuz 2018 tarihinde Instagram'daki hesabıma çekip attım ve yaklaşık 5 dakika sonra da bu görüntüleri hesabımdan sildim. Halam ve kuzenlerim çektiğim videoyu gördükleri zaman videoyu kaldırmam için beni uyardılar, ben de videoyu 5 dakika içinde kaldırdım. Ardından ailem tarafından özür videosu çekmem yönünden uyarıldım. Ben çekmeyince kuzenim E.A. benim adıma bu özür videosunu çekip kendi Instagram hesabından büyük sayfalara attı. Video içeriğinden kullandığım ifadelerden dolayı çok pişmanım, bunun suç olduğunu bilmiyordum. Herkesten çok özür diliyorum."

http://www.posta.com.tr/ataturke-ha...n-safiye-incinin-ifadesi-ortaya-cikti-2028312

Boş kafa, boş hayat. Had bilmez , denge bilmez. Içeride de bir güzel pataklasinlar..

Eğer gerçekten carsafliysa ne hayatı buna uygun, ne dili ne kalbi. Eğer değilse yine aynı.

Atatürk ' ten çok Tayip Erdogan düşmanı olduğu çok açık.

Neden böyle konularda hep iki isim bir arada kullanılıyor anlayamıyorum.

"Videoyu kendi isteğimle çektim. Bana kimse yardım etmedi. Herhangi bir amacım yoktu. Bir anlık boşluğuma, cahilliğime geldi. 8 yaşından beri kapalıyım. Yaklaşık 6 yıldır da çarşaf giyiyorum. Bu olayı da herhangi bir provoke amaçlı yapmadım. 20 Temmuz 2018 tarihinde Instagram'daki hesabıma çekip attım ve yaklaşık 5 dakika sonra da bu görüntüleri hesabımdan sildim. Halam ve kuzenlerim çektiğim videoyu gördükleri zaman videoyu kaldırmam için beni uyardılar, ben de videoyu 5 dakika içinde kaldırdım. Ardından ailem tarafından özür videosu çekmem yönünden uyarıldım. Ben çekmeyince kuzenim E.A. benim adıma bu özür videosunu çekip kendi Instagram hesabından büyük sayfalara attı. Video içeriğinden kullandığım ifadelerden dolayı çok pişmanım, bunun suç olduğunu bilmiyordum. Herkesten çok özür diliyorum."

http://www.posta.com.tr/ataturke-ha...n-safiye-incinin-ifadesi-ortaya-cikti-2028312
8 yasindan beri beynini yikamislar. Eger Ataturk'un ilkelerine uyulsaydi bu kizcagiz bu halde olmazdi.

Suç olduğunu bilmiyormuş ama sosyal medyaya yüklemeyi biliyormuş
Yazık bu yaşına kadar boşu boşuna yaşamış
Kapandın madem bari onu düzgün uygulasaydı
Tutar yanı yok.

Boş kafa, boş hayat. Had bilmez , denge bilmez. Içeride de bir güzel pataklasinlar..

Eğer gerçekten carsafliysa ne hayatı buna uygun, ne dili ne kalbi. Eğer değilse yine aynı.

Merak ettim, Erdogan'a karsi düsmanligini nereden anliyorsunuz?

Insan gerçekten severse Ülkenin kurucusuna hakaret ederek onu sözde yuceltmeye çalışmaz. Üstelik olabilecekleri bilerek.
Iki ismi bir arada kullanmak kasti bir hareket.

Savunması da çok ahmakça ..

Halk bu kadar tepki vermeseydi, o kiz gelecek secimlerde akp icinde yer alacakti.
Sonucta Erdoganda, Atatürk'e hakaret ederek ona ayyas diyerek, milli bayramlari iptal ederek, partisinin 90 yillik enkazdan bahs ederek kendini yüceltti.

Aynisini bu kiz niye yapmasin? Firsat bu firsat derken belediyede calisir iyi maas alirdi. Ancak tepki cok büyük oldu. Akp'lilerde her ne kadar aslinda kiz'a hak verselerde bunu acikca söylemiyorlar. "Bu kiz hakiki akp'li degil" diye savunma yapiyorlar. Yine akp'ye toz kondurmama, yine magdur edebiyatlari.

Savunmasini gayet normal buldum. Kiz simdiye kadar hep akp üzerinde paylasimlarda bulunmus. Dogal olarak o'da benimsedigi liderin cizdigi yoldan yürümek istedi.

atamın ölüsünden bile korkuyorlar işte..ugraşmaları kıyaslamaya çalışmaları hep o yüzden..adam kendine bayram yaptı ya..kitaplara temmuz ayında yaşanan o geceyi koydu..daha .ne olsun ki..bas bas bagırıyorda zaten yeni türkiye diye..ama atam sen hiç merak etme..ne yaparlarsa yapsınlar seni unutturamazlar..güçleri buna yetmez..sen rahat uyu IZINDEN AYRILMAYACAK O KADAR ÇOK GENÇ VAR KI...

Kim kimi içerde pataklayacakmış??? İşiniz gücünüz şiddet. Hakkını güçlendirmeyenler ki; gücü hak zannederler. diye bir söz okumuştum.

atamın ölüsünden bile korkuyorlar işte..ugraşmaları kıyaslamaya çalışmaları hep o yüzden..adam kendine bayram yaptı ya..kitaplara temmuz ayında yaşanan o geceyi koydu..daha .ne olsun ki..bas bas bagırıyorda zaten yeni türkiye diye..ama atam sen hiç merak etme..ne yaparlarsa yapsınlar seni unutturamazlar..güçleri buna yetmez..sen rahat uyu IZINDEN AYRILMAYACAK O KADAR ÇOK GENÇ VAR KI...

Çok doğru bir tesbit yapmışınız. Bir ölüm ancak bu kadar ölümsüz olabilir Atatürk'ün.
Neden mi? Üfürükçünün tükürükçünün kuyruk acısı torunlarının torunlarından bile geçmemiş.

Hanımlar,
bu bölümde üsluplara dikkat ettiğiniz müddetçe polemik serbest ama lütfen rica ediyorum birbirinize haddi aşan yorumlar yapmayınız, konuyu örtünmeye, çarşafa veya inanca da getirmeyiniz zira size linklerini vereceğim haberler şunu gösteriyor ki insan ne giyerse giysin, ister çarşaf, ister baş örtüsü, ister şort, ister saçının teli görünmesin isterse saçlar boyalı yüz makyajlı olsun, ne giydiğiniz değil ne düşündüğünüzdür önemli olan, zihniyeti örten hiçbirşey yoktur ve gün gelir bir şekilde açığa çıkar, Atatürk'e yapılan hakaret çok çirkindir, görmezden gelerek çözülecek bir mesele de değildir çünkü biz kendine has bir toplumuz, kendi değerlerimiz var, bu değerler ne Avrupa ülkeleriyle ne başka ülkelerle kıyaslanabilir, bizim bam tellerimiz, hassasiyetlerimiz farklı, bunlar bilindiğinden zaman zaman bam tellerimizin üzerine sıkıca basılır, bu ama milli değerler olur ama dini, şununda altını çizeyim biz bu değerlerden ne kadar vazgeçersek o kadar aitlik duygumuz yok olur, işte bundandır ki hala ne kadar aitlik duygumuz var ölçülür, bir ülkenin değerlerini yok ederseniz o ülkeyi feth etmeniz kolaylaşır, bu sebeple Atatürk'e hakaret edenler görmezden gelinmek yerine yargılanmalıdır ve böyle durumlarda yargılama ve ağır cezalar alınmasına hepinizin destek olması gerekir, ben Türkiye de yaşıyorum, diğer ülkelerin değeriyle benim ki bir değil.

Neyse mevzuya geri dönelim, belki sizlerde birbirinizi kırıp dökmekten vazgeçersiniz, bir insanın ne giydiğinin hiçbir ehemmiyeti yok, zihninde sakladıklarını giyim tarzına göre değerlendirmeniz hatadır.

Bakınız linklerle örnek vereyim.

http://www.insanhaber.com/medya/star-tv-ataturk-e-hakaret-eden-kadin-icin-harekete-gecti-h80163.html

http://www.gunaydingazetesi.com.tr/ataturk-e-hakaret-eden-kadina-2-yil-6-ay-hapis-verildi/70543/

Bu iki haberde yer alan kadınlarda örtü görüyor musunuz? Örtüleri yok, demek ki mevzu zihniyette bitiyor, ayrıca Safiye olayında da mevzunun İslamofobi olmadığını da gösterir, olay direkt hakaret etmiş olmak.

Bu hakaretlerin hepsi ne kadar çirkinse, linkini vereceğim şu olayda o kadar çirkindir, ben birine olan nefretimi kendi kendime söylüyorsam bu beni ilgilendirir ama topluma yansıtıyorsam tüm toplumu ilgilendirir ve neci olduğunuzun önemi olmadan var gücünüzle kınamanız gerekir.

Bakınız bu da çok çirkin:

https://odatv.com/ataturke-hakaret-edenlerin-hastaligi-cinsel-23071801.html

Atatürk'e yapılan bir terbiyesizlik aynı derecede bir terbiyesizlikle savunulamaz.

Atatürkçü bir kadın olarak savunma adı altında yapılan bu terbiyesizliği de kınıyorum, Atatürk'ü savunmak ya da Atatürkçülük bu değildir çünkü.

Yahu birini sevmeyebilir benimsemeyebilirsin ideolojisi sana doğru gelmez hadi buda olabilir
Hakaret nedir
Bu tutum aslında hakaret ettiğini sandığı kişiye değil savunduğu kişiye yapılmıştır
Kimse böyle bir seveni olsun istemez heralde
Şunuda belirmeden geçemiyeceğim örtüğü örtü birşeylerin kamufulajı
Din çok güzel bir örtüdür diyoruz ya bu kadında bunun bariz örneği niteliğinde
Mune banlarsan banla dayanamıyorum böyle birini görünce ne yapayım:)

Halk bu kadar tepki vermeseydi, o kiz gelecek secimlerde akp icinde yer alacakti.
Sonucta Erdoganda, Atatürk'e hakaret ederek ona ayyas diyerek, milli bayramlari iptal ederek, partisinin 90 yillik enkazdan bahs ederek kendini yüceltti.

Aynisini bu kiz niye yapmasin? Firsat bu firsat derken belediyede calisir iyi maas alirdi. Ancak tepki cok büyük oldu. Akp'lilerde her ne kadar aslinda kiz'a hak verselerde bunu acikca söylemiyorlar. "Bu kiz hakiki akp'li degil" diye savunma yapiyorlar. Yine akp'ye toz kondurmama, yine magdur edebiyatlari.

Savunmasini gayet normal buldum. Kiz simdiye kadar hep akp üzerinde paylasimlarda bulunmus. Dogal olarak o'da benimsedigi liderin cizdigi yoldan yürümek istedi.

Bunlar senin varsayimlarin. Milli değerlere hakaret eden kim varsa cezasını görür. Tepki toplayacagini bilerek yaptı.

Hiç kimse böyle seveni olsun istemez.

Back