• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Ataturk ayyaştır diye bir ifade yokken , sürekli bu kelime kullanıldı denilmesi çok abes.
Iki tane ayyaş diye söze başlıyor ki o kanunu imzalayan bir çok kişi var. Neden illa Atatürk ' e dedi kesin diye ithamlarda bulunuyor. Iki meclis başkanı da olabilir gibi söylemler de var . Net değil.. Kendi de bu çok abes diye açıklama yapıyor zaten.

Artık eşit davranmıyor " derken hangi dönem eşit davrandı da şimdi bunu konuşuyoruz ? Ya da neden önceden eşit olduğunu dusunuyordunuz da , şimdi o eşitlik bozuldu diyorsunuz .

Alttaki video'yu iyi izle. Hangi iki ayyastan bahs ettigi gayet ortada. Hangi kisiler yada yasalar Türk toplumunda mühterem oluyor sence? Hadi diyelim Atatürk'ü kast etmedi (ki gayette etti) devlet adamina hakaret etmesi iyi birseymi?

Hadi onu gectim, bu ne??

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/90-yillik-enkazi-kaldirdik-40060947

Emine Erdogan 90 yillik enkazi kaldirdik demisti. Simdi argümanin ne olacak? Yok Zimbabwedenmi bahs ediyordu sence?

Onlari gectim bayramlar iptal ediliyor. Dedigim gibi dügünlere köprü acilislarina devam ama!

Akp öncesi Türkiye harika degildi elbette ancak bügünkü gibi degildi millet. Bu kadar kin ve nefret yoktu. Siyasiler siyaset meydaninda medeni sekilde tartisiyordu. Olacak o kadar ile millet gülebiliyordu. Kimse bundan dolayida hapis'e gireceginden korkmuyordu.

Eskidende torpil vardi fakat iyi kötü biraz niteliklilere veriliyordu ve bu kadar alenen degildi. Kimin aklina gelirdi hayvanat bahcesi müdürünü devlet'in önemli pozisyonuna getirmeyi? Yada damada en önemli bakanligi verilmesi?

Fetö ile beraber üni sinavlarinda, kpss sinavlarinda yapilan hileleri unutmadik.

Yani evet kanun en tepelerdekine zerre islemiyor artik. Hic olmadik kadar esitsizlik ve adaletsizlik var.

Son düzenleme:
İnşallah şanlı tarihimize sahip çıkmayı öğreniriz ablacım. Bu vatana emeği geçen Atamıza ve onunla beraber savaşan tüm dedelerimize layık olduğu saygıyı gösterebiliriz. 15 yaşında şehitler verdi bu millet. Kına yakıp gönderdi evladını analar. Tıbbiyede öğrennci kalmadı. Hepsi cepheye koştu. Çanakkale geçilmez dedik. İzin vermedik.

Yine savaş sonrası bir hatıra vardır. Onu da ekliyim.

Harpten sonra Gelibolu’yu ziyarete gelen Avrupa gazetecileri şöyle bir durumla karşılaşırlar. Bu gazetecilerden birisi Türkolog olan mösyö Valentin hatıratında şunları yazar.
“ Adeta elbisesi çuval olan Türk çocuklarını gördüm ve kendilerine yaklaşarak sordum. “ Kaç yaşındasın sen? – Sekiz. – Sen? – Dokuz. – Sen? – Ben de dokuz. – Senin baban ne iş yapıyor? – Öldü. – Nerde öldü? – Harpte. – Niçin öldü? – Din için, vatan için öldü. – Nereden biliyorsun? – Caminin imamı söyledi.– Diğerleri de aynı cevapları verirler. – Size anneleriniz mi bakıyor? İlki önce cevap verdi. -Üçümüzün de annesi öldü. Bize Ebeninemiz bakıyor. Nerede oturuyorsunuz? Bir eliyle karşıdaki derme çatma bir evi göstererek -Şurada Tam bu sırada ihtiyar bir kadın elinde bastonu derme çatma evinden dışarı çıkarak çocuklara seslenir “ Gazanfer! Muzaffer! Mücahit! Ha, en karanlık gününde çocuklarına bu isimleri takan millet, Bir yerde toprağa gömülse bile, bir başka yerden fışkırır!…" diyor hatırasında...

Ruhları Şâd, Mekânları Cennet olsun…

Allah tüm ecdadımızdan razı olsun, böyle hatıraları okuyunca içim bir garip oluyor, duyduğum minneti hayatıma sığdıramam:(

Bir çok yorum yazılmış konuyla ilgili bir sürü yorum var genel olarak bir cevap vermek istiyorum

-avrupa'da böyle olmuyor isteyen istediği kişiye ağzına geleni sayiyor vs.deniyor
En son güncel örnek mesut ozil
- ikinci olarak burada değil belki ama sosyal medyada
-sevmek zorunda mi ya
İnsanlar sırf sevmediği icin hapise atıyorsunuz diyerek o kadının yaptığı pisliği ufaltip ufaltip minicik hale getirmeye çalışanlar var
Şunu söyleyeyim ben herhangi birinin ölmüş dedesinin mezarina gideyim dedesine küfür edip orada selfie çekeyim
Sonra da o akrabalara dönüp ben sizin dedenizi sevmek zorunda mıyım
Eleştirme hakkım yok mu diyeyim
Herkes çok iyi biliyor ki beni de o akrabalar o mezarlarin birine gomer
Maşallah bizim insanımız bir Atatürk'e yapılan elestiriler hakaretler konusunda insanların eleştiri özgürlüğünü savunuyor

Son düzenleme:
Ve tabiki de Avrupa kıskanır Turkiyeyi. Onlar bir çok konuda ileride olsa bile onlarda olmayan Turkiyede olan bir çok güzel şeyler güzel değerler var. İşte bazi konulara gelince orayı tercih ederim yaşamak için ama burdaki bazı şeyler de orda yok.
Mesela neyimizi kıskanıyor Avrupa
Eskiden Boğaz cok güzel Turkish kebap cok güzel falan deniliyordu
Her biri 18.yy olduğu haliyle korunan şehirlere sahip olan ülkeler başından aşağı beton dökülmüş gibi görünen Istanbulu mu kiskanacaklar
Yada alım gücünün günden güne azalamasini her geçen gün fakirlesmemizi mi
Yada her yıl binlerce tiyatro gösteri festival yapılan Avrupa şehirleri konservatuarlari kapatılan ulkemizi mi
...
Bunun altını o kadar çok doldurabilirim ki siz Avrupa'nin bizi hangi konu da kıskandığını söyleyin biz de o konudan gururlanalim
Belki biz görmüyoruz sanırım siz Avrupa'da sürekli kaldığınız için ulkenin durumunu anlamiyorsunuz

Bir de artık bence Fetö sendromundan çıkmalı insanlar... Her şeyi Fetö'nün üzerine atıp vicdan rahatlatanlar dikkatli olmalı.

Zira ;

ABD Fetö'yü terör örgütü olarak tanımayacağını kesin bir dille duyurdu.

'darbeyi ulusalcı, laik bir kesimin yapmış olabileceğini değerlendiriyorum' demiş şimdi Fetullah Paşa.

Elmalarla armutların ayrıştırılmaması, gerçek mağdurların mağduriyetlerini bir takım fırsatçıların kendilerine siper alması, bu fırsatçıların üstüne yürüyenlerin aradan mazlumları ayrıştırmayan bir politika gütmesi beni korktuğum yöne götürüyor maalesef.

Tsk'ya terörle mücadelede tam yetki vaadiyle Fetö tarafından algı yönetimiyle kandırılmış, ulusalcı kesimin dile getirmekten, sorgulamaktan bile ürkütüldüğü, bombalama olaylarına, işin karanlık yanına hiç iştirak etmemiş Atatürkçü muhalif kanada kesilecek fatura.

Barışıp bu kez 'bizi ulusalcılar kandırmış meğer' diyecekler.

Köprüyü geçtiler bir kere... O sebeple o yüzden Fetö derken azami dikkat :)))

Heee ben derim benim için fark etmiyor. 15 yıl önce de Fetö idi.. Hiç Hz olamadı benim nazarımda..
Şimdi de Fetö :)) Hala Fetö :))
Ben de şunu merak ediyorum Fetö'den başka bir sürü tarikat var. Yarın öbür gün onların da pisliği ortaya çıkacak. Örneğin Süleymancıların çıktı. Ne diyecekler, Sümo terör örgütü mü? Bunu çok merak ediyorum :) :)

Arkadaşlar bu kiz provoke falan diil..
Bilinçli yaptığı terbiyesizlik..

Bu kızın küçüklüğünü biliyorum.
Yani mahallemizde oturmuşlardı bir sure.
Ozamanlar 9yaslarinda falandi.
Sonra ev alip tasindilar.

Hiç haberimiz olmadı baska semte gittiler.
Kizi o yaslarda baskıyla kapatan muhafazakar bir ailesi var.
Şalvarlı bir babası var..
Tarikat ayakları var.

Kız imamhatip, kuran-kursu ve tarikat arası bolca beyni yıkanmış bir cahil.

Yani bu ajandi provokeydi bilmemneyin elemanı falan diil.
Bildiğin 4 kardeşten 1i olan bir kiz.

Yani kastı bilerek beyni yıkanmış yapmış bunu.
Umarım cezasıda ağır olur.

pepperony pepperony Mutfağını kültürünü aile bağlarının kuvvetli olmasını insanların sıcakkanlı olmasını misafirperver olmasını doğasını verimli topraklarını....

Tarikat ayakları var.

Ben hiç inanmadım ki bu kadının yok provokatör yok ajan bilmem ne olduğuna
Küçük yaslardan itibaren zorla kapanmış cemaatlerde beyni yıkanmış hem kara cahil hem kötü niyetli bir kadin
O kadar da güzel bir dini eğitim veriliyormus ki o tarikatlarda ölmüş adamın mezarına gidip küfrediyor
Hem de bu ulke için gazi olmuş kac kere ölümden donmus bu ülke için hayatını ortaya koymuş birine
Başka yerde ama şehitler ama gaziler diye agliyorlardir bol bol eminim bundan

Yaptığı işin suç olduğunu bal gibi biliyordu
Nasıl olsa bana bir şey olmaz kimseye bir şey olmuyor hatta bir iki alkış alırım diye bu işe girişti

Küçük yaslardan itibaren zorla kapanmış cemaatlerde beyni yıkanmış hem kara cahil hem kötü niyetli bir kadin
O kadar da güzel bir dini eğitim veriliyormus ki o tarikatlarda ölmüş adamın mezarına gidip küfrediyor
Hem de bu ulke için gazi olmuş kac kere ölümden donmus bu ülke için hayatını ortaya koymuş birine

Nasıl olsa bana bir şey olmaz kimseye bir şey olmuyor hatta bir iki alkış alırım diye bu işe girişti
İşte budur :KK9:

Tabiki bilerek kasti kin kusmus.
7-8yaslarinda kapalıydı bu kiz.
Bizim tuhafımıza giderdi.
Hiç o yaşta baska kapalı yoktu cunku çevremizde.
Ailesinin aşırı nuhafazakar olduğu mahallece bilinirdi.

Sanirim Bi 3-4 sene kiracı olarak oturdular.
Sürekli bi dini eğitim baskısı vardi.

Yani arkasında bi akp chp bisi yoktur.
Içinde kinle büyütülmüş bir kiz.
Atatürk düşmanı olmuş demek.

Arkadaşlar takip edemedim en son noldu yaa.? Tiyatro dediler tutmadı odtülü dediler tutmadı fetöcü amcası var dediler fetöcü akrabası olan bakanları unuttular benim gördüğüm en son Atatürke hakaret suç olmamalı diye ağlıyolardı.

Yalnız zevkten dört köşeyim nasıl girdin ama içeri Safiyeee:KK53::KK53::KK53::KK53:

Tarikat ayakları var.

Ben de inanmayanlara çok şaşırıyorum sanki başka memlekette yaşıyorlar
Fatihte oturuyorum ben elimi sallasam bi tanesine çarpıyor burada. O yüzden sanırım ben çok rahat inandım bu kızın sadece saf Atatürk düşmanı olduğuna

Yahu Erdogan kendisi Atatürk icin ayyas dedi. 90 yillik enkazdan bahs ediliyor. Erdogan Kadir Misiroglu gibilerini ziyaret ediyor.

Yani bunlar varken, kiz niye böyle konusmalarda bulunmasin? Egri oturup dogru konusulsun. Akp Atatürkü sevmiyor. Bu herkes tarafinca bilinir. Tüm milli bayramlar iptal edilir ama dügünlere, köprü acilislarina full gaz devam!!

Onca delil var ve halen toz kondurmuyorsun. Ve bence kizin akp'li, chp'li olmasinin önemi var. Bunu sende biliyorsun. Ondan bunca caba harciyorsun kizin provokatör oldugunu ispat etmek icin. Eminim kiz hep chp paylasimlari yapsaydi provokatör olmazdi. Chp'nin asil amaci olurdu. Bunu sadece senin icin degil, burda diger akp'liler icinde diyorum.

Adalet yok diyorsun, gidip akp'ye oy veriyorsun.

Yorumunu nerden tutsam elimde kaldi.

AKP Atatürkü sevmiyor ve ama TC yi idare etmek için ,16 yıldır en çok oyu alıyor :110:

Fetocular da boyle.. Bir keresinde bir kac tanesi ile konustum, bizi boyle yetistirdiler dediler.. Onlar da AKPyi destekliyorlardi. Gorduler anyayi Konyayi.. Sira bunlarda.. Akrep gibi kendi kendilerini sokuyorlar once nasilsa..

Back