Son dakika: Atatürk'e hakarete gözaltı kararı

E ne bu şimdi cübbeliyimi yoksa kendimimi savunmam gerekiyor .Allahım nelere kadirsin bu cemaatin sohbetine gittigi için eleştirdigim akrabalarım görse gözleri yaşarır:-) neyse başlıyorum savunmaya benim gönderdigim video belden aşagı vurmamak gerektigini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam oda tv de görmüştün yada herneyse sola yakın bir haber kanalıydı o yüzden merak edip izledim hatta altındaki yorumlarda cübbeli hoca bozuk saatin bile günde bir kez dogruyu söyleyecegi gibi dogruyu söylemiş falan yazıyordu cubbbeli hoca hakındaki fikirlerim anayasa anketi 358 sayfada var
[erinmedim baktım:KK53:] aylar önce yazmışım merak ediyorsanız bakabilirsiniz neden herkes Cübbeli hocayı bu kadar önemsiyor siz bile derseniz bilmiyorum ben sohbet tarzını çok beğenmiyorum zaten pek de dinlemem paylaştığım videodaki söylediklerini beğendim paylaştım her paylaştığım insanın tüm hayatına kefil olmak zorundamıyım siz beğenirsiniz beğenmessiniz yada ben beğenirim beğenmem beğenen bir cemaati var ve ilk paylaştıgım video da cemaatine kimsenin anasına bacısına laf atmayın diyor e güzel söz kendine göre güzel bir tavsiye ikinci videoya gelirsek orada fikirsel bir tartışma var kalabalık bir ortamda dinledim tekrar dinleme geregi bile duymadım sizin kadar önemsemedim çünki neymiş bütün dünya müslümanları çok mutluymuş :ukala::ukala: falan filan diyodu galiba gülümsemekten başka birşey yapmadım tamamen çarpıtma bi bilgisizlik :confused:

Atatürk un annesine hakaret cia projesi, direkt kendisine hakaret neyin projesi acaba. Cübbeli Ataturk e hakaret ederken kimlere hizmet etmiş acaba :işsiz:
ilk videoda cıa projesi dedigi kısmı çok üzerinde durmadım Atatürkün annesi ve annelere hakaret edilmemesi gerektigini söylemesi hoşuma gitmişti o projeler kısmını
bilemiyorum onuda kendisine sorabilirsiniz bilmedigim bir konuda savunan yada eleştiren taraf olamayacağım hiç bakmadım ama sanırım internet üzerinden soru alıyordur illaha ısrarla fikirlerini çook merak edenler sorsunda kamuoyuda rahatlasın

Son düzenleme:
X