Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Bunlar senin varsayimlarin. Milli değerlere hakaret eden kim varsa cezasını görür. Tepki toplayacagini bilerek yaptı.

Hiç kimse böyle seveni olsun istemez.

Varsayimlarim değil ki, olanlar. Kardeşi fetöden içerde olan bir bakan var. Fetö ile bağlantili olan mv adaylari vardi. Sivas katliamin failleride akp içinde.

Yani onlar partinin içinde ise, bu kiz niye olmasin?

Niye Erdoğan bu kiz gibi seçmen istemesin? Erdoğan ile bu kiz ayni şeyi yapiyorlar. Hatirlatirim, Erdoğan chp için tezek demiş birisidir.

Akp nin içinde kirlilik var , bunun elbet farkındayım. Temizlenecegini umut ediyorum. Akp ' ye oyumu bu yüzden vermedim bu sene .

Birbirlerine yaptıkları hakaret bazindaki konuşma kirli siyaset içine giriyor bana göre. Bu tek taraflı yapılmıyor. Herbiri bir birine bu tur kelimeler kullanıyor.

Ancak birbirinin milli değerlerine hakaret ederlerse burada susmak doğru olmaz.

Işte onu diyorum. Partinin başinda olan bile milli değerlere karşi geliyor. Atatürke ayyas dedi. Bu kizin söylemi ile ne farki var?

Milli bayramlar terör yüzünden güya iptal ediliyor ama dügünler için sorun yok, şehir kapatiliyor. Askerler ölürken köprü açilişlarinda göbek atiliyor.

Yasalar artik herkese eşit davranmiyor. Birçok yasa zaten çiğnendi, yakinda hiç değeri bile kalmaz.

Ataturk ayyaştır diye bir ifade yokken , sürekli bu kelime kullanıldı denilmesi çok abes.
Iki tane ayyaş diye söze başlıyor ki o kanunu imzalayan bir çok kişi var. Neden illa Atatürk ' e dedi kesin diye ithamlarda bulunuyor. Iki meclis başkanı da olabilir gibi söylemler de var . Net değil.. Kendi de bu çok abes diye açıklama yapıyor zaten.

Artık eşit davranmıyor " derken hangi dönem eşit davrandı da şimdi bunu konuşuyoruz ? Ya da neden önceden eşit olduğunu dusunuyordunuz da , şimdi o eşitlik bozuldu diyorsunuz .

Önce provake dendi. Sona fetö'nün hapisteki görümcesinin akrabası :)) Özür videosu kuzenin üzerine atıldı sonra...
( Alt metinde ' o benim hassaiyetlerime saldırmıştı ama ben onun sosyal medyada afişe etmedim çünkü çok erdemliyim. Ama o beni afişe etti çünkü muhalifler aşağılık insanlar mesajı ile birlikte' )
Hazır malzemeyi bulduk diyen yani içten içe kendilerinin yapamayıp başkasının yapabildiğine sevinen tayfa, hadi ODTÜ'ye çamur atalım dediler.. ODTÜ'li 2 öğrenci suçlandı ki birisi şu an tutuklu.. Video çekip sosyal medyada görünmesinin imkanı yok.. Diğeri de anında o kişi olmadığını ispata dayalı savununca hoppp cenaze ortada kaldı..
Kediciğe bağlasalar da konu kapansa artık.

Kendileri çok erdemliler ya sosyal medyadan gördükleri her habere atlayıp insanların hakkına giriyorlar bunu da sanki dünyanın en gizli bilgisine ulaşmış gibi pazarlamaya çalışıyorlar
Göz muayenesi şart

Bir de artık bence Fetö sendromundan çıkmalı insanlar... Her şeyi Fetö'nün üzerine atıp vicdan rahatlatanlar dikkatli olmalı.

Zira ;

ABD Fetö'yü terör örgütü olarak tanımayacağını kesin bir dille duyurdu.

'darbeyi ulusalcı, laik bir kesimin yapmış olabileceğini değerlendiriyorum' demiş şimdi Fetullah Paşa.

Elmalarla armutların ayrıştırılmaması, gerçek mağdurların mağduriyetlerini bir takım fırsatçıların kendilerine siper alması, bu fırsatçıların üstüne yürüyenlerin aradan mazlumları ayrıştırmayan bir politika gütmesi beni korktuğum yöne götürüyor maalesef.

Tsk'ya terörle mücadelede tam yetki vaadiyle Fetö tarafından algı yönetimiyle kandırılmış, ulusalcı kesimin dile getirmekten, sorgulamaktan bile ürkütüldüğü, bombalama olaylarına, işin karanlık yanına hiç iştirak etmemiş Atatürkçü muhalif kanada kesilecek fatura.

Barışıp bu kez 'bizi ulusalcılar kandırmış meğer' diyecekler.

Köprüyü geçtiler bir kere... O sebeple o yüzden Fetö derken azami dikkat :)))

Heee ben derim benim için fark etmiyor. 15 yıl önce de Fetö idi.. Hiç Hz olamadı benim nazarımda..
Şimdi de Fetö :)) Hala Fetö :))

Zamanında Atatürkçü kesime Ergenekon Balyoz diye diye nasıl iftira atıldıysa şimdi -umarım yanılırız- böyle bir şey olursa hiç şaşırmam maalesef.

24 saat Türkiye için çok uzun bir zaman dilimi her an her şey olabilir.

Cnm haberlerde çıktı o imamhatipte öyle bir öğrenci yokmuş.. tamamen infial yaratmak ayrıştırmak için ortaya çıkmış bi kız..
Israrla "ama safiye odtü'lü"dedikleri için paylaştım o fotoyu
Ayrıca isterse fen liseli olsun
Yaptığı alçaklığı değiştiremez

Dün Atatürk bizim için neden önemli diye düşünüp milli değerlerimiz içinde Atatürk'ün çok büyük bir önemi olduğunu, ne olursa olsun ona sahip çıkmamız gerektiğini düşünürken kendimce Google'da yazılar arıyordum, tesadüf bir sayfa geldi karşıma, şimdiye dek hiç okumadığım, varlığından habersiz olduğum bir hatırayı da anlatan milli bilinç ve değerlerin nesillerimize aktarılmasına dair yazılmış bir yazı, yazının rahmetli Özal zamanını anlatan kısmı çok dikkatimi çekti.

Özal zamanı Japonya'dan eğitim uzmanlarından oluşan bir heyet gelmiş ülkemize, Türkiye'deki eğitim sistemini araştırmak incelemek için, sebebi nedir bilemiyorum belki Özal davet etmişti, belki başka birşey, Japon heyet bir rapor hazırlamış, eğitim sistemimizle ilgili en dikkat çekici söylemleri de " Sizin eğitim sisteminizde milli ruh yok!"

Özal : Nasıl, nasıl milli ruh yok?

Japon'lar cevap vermiş: "biz okula başlayacak çocuklarımızı önce hızlı trenlere bindirir, teknoloji donanımlı fabrikalarımızı gezdiririz, ülkemizin geldiği noktayı, gücümüzü gösteririz, sonra onları Hiroşimaya götürürüz, yıllarca ot bitmeyen alanları gösteririz, eğer siz bilinçlenmez, size gösterdiğimiz teknolojilere sahip olmak için çalışmazsanız sonunuz böyle olur."

Bizim bürokratlardan biri bizim Hiroşimamız yok ki demiş, Japon heyet : Sizin Çanakkale Destanınız var.

Bu hatıra beni çok etkiledi şahsen, tarihini çok da bilmediğim Japonya bile bizim tarihimize hakim ve milli değerlerimize sahip çıkmamız, milli ruhumuz olması gerektiği kanaatine varmış, Japon'lar milli değerlerine, geçmişlerine ve geçmişlerine bakarak geleceklerine sahip çıkan bir millet.

Sahip çıkmadığımız her milli değer için bir gün pişman olmayız umarım.

İlkokulda Çanakkale hakkında kompozisyon ödevi verildiğinde, ben de bu hatırayı eklemiştim ödevime.

Yıllar önce duymuştum bunu.. çok hoşuma gitmişti ..

Şimdi düşünüyorum da sanki son zamanlarda çanakkale destanına daha çok önem veriliyor.. filmleri, dizileri çekiliyor.. her sene anma programları oluyır.. her ramazan çanakkalede iftar veriliyor ve menüde şehitlerimizin iftarlıkları veriliyor .. inş daha da sahip çıkarız tarihimize..

Reactions: H E
İlkokulda Çanakkale hakkında kompozisyon ödevi verildiğinde, ben de bu hatırayı eklemiştim ödevime.
Ben bu anıdan habersizdim biliyor musun? Benim cahilliğim, bilgisizliğim olsa gerek, dün gece tesadüfen denk geldim, çok hoşuma gitti.
Bizi biz yapan unsurlar bunlar, bizim tarihimiz ve bu tarihte Atatürk'ün yeri çok büyük, ecdadımız Atatürk'ü lider bildi, ben size ölmeyi emrediyorum dediğinde gözlerini kırpmadan öldüler ve Kurtuluş savaşından onun yanında yer aldılar, Atatürk onlara başarabilecekleri inancını verdi çünkü, onları bir arada tuttu, onlarla onlar için savaştı.

Seyit Onbaşısız, Atatürk'süz Çanakkale filmleri çekmeyi, afişler asmayı bırakırlarsa çok daha iyi olacak.
Menüde ne yediklerinden ziyade o ruhu anlayabiliyorlar mı? Ona bakmak lazım hippo, rahat ve konfor içindeyken vatansız kalmak ne demek bilinmez çünkü, bir annenin 13 yaşındaki çocuğunu cepheye yollaması nedir bilinmez, kundaktaki bebenin üstündeki battaniyeyi mermilerin üzerine örtmek nedir bilinmez, gecelerce uykusuz mevzilerde nöbet tutup yanındaki arkadaşının şehit düşmesi nedir bilinmez, olmasaymış ne olurmuş yani denir, umarım kıymeti bilinsin.

İnşallah şanlı tarihimize sahip çıkmayı öğreniriz ablacım. Bu vatana emeği geçen Atamıza ve onunla beraber savaşan tüm dedelerimize layık olduğu saygıyı gösterebiliriz. 15 yaşında şehitler verdi bu millet. Kına yakıp gönderdi evladını analar. Tıbbiyede öğrennci kalmadı. Hepsi cepheye koştu. Çanakkale geçilmez dedik. İzin vermedik.

Yine savaş sonrası bir hatıra vardır. Onu da ekliyim.

Harpten sonra Gelibolu’yu ziyarete gelen Avrupa gazetecileri şöyle bir durumla karşılaşırlar. Bu gazetecilerden birisi Türkolog olan mösyö Valentin hatıratında şunları yazar.
“ Adeta elbisesi çuval olan Türk çocuklarını gördüm ve kendilerine yaklaşarak sordum. “ Kaç yaşındasın sen? – Sekiz. – Sen? – Dokuz. – Sen? – Ben de dokuz. – Senin baban ne iş yapıyor? – Öldü. – Nerde öldü? – Harpte. – Niçin öldü? – Din için, vatan için öldü. – Nereden biliyorsun? – Caminin imamı söyledi.– Diğerleri de aynı cevapları verirler. – Size anneleriniz mi bakıyor? İlki önce cevap verdi. -Üçümüzün de annesi öldü. Bize Ebeninemiz bakıyor. Nerede oturuyorsunuz? Bir eliyle karşıdaki derme çatma bir evi göstererek -Şurada Tam bu sırada ihtiyar bir kadın elinde bastonu derme çatma evinden dışarı çıkarak çocuklara seslenir “ Gazanfer! Muzaffer! Mücahit! Ha, en karanlık gününde çocuklarına bu isimleri takan millet, Bir yerde toprağa gömülse bile, bir başka yerden fışkırır!…" diyor hatırasında...

Ruhları Şâd, Mekânları Cennet olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…