• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Bence Tayyibe de Atatürke de tapılıyor. Herkes kendi bilir tabi. Ama inanin ona buna herhangi birine küfür edilmesi beni rahatsız etmiyor. Bana ne kendi düşüncesi diyorum. Zaten sen küfür edemezsin desen bile onun düşüncesi değişmez ki.
Düşüncesini değiştirmek gibi bir baskı yok zaten
Herkes istediğini sever sevmez o kişiyi bağlar
Ama yaşadığın ülkenin az çok tarihini biliyorsan nasıl kurulduğunu biliyorsan bu ülkenin kurucusuna da hakaret edildiği zaman tepkini koyarsın
Sizi rahatsız etmiyor olabilir ;)

Elbette düşünce suçudur. Kadın düşüncesini ifade etmiş ama üslubu terbiyesiz. Ama sonuçta bu onun düşüncesi. Hapse girince bu düşünce değişecek mi? Yoo. Ee ne gerek var bırakın kim ne derse desin..Bu benim fikrim. Ben bir lider olsam ve biri benim hakkımda böyle birşey dese hiç oralı olmam bile bana ne derim bana güvenen inanan zaten inanır güvenir.
Bakın "sevmiyorum" demesi başka "...... b.ku bile olamaz." Demesi başka bunun nesi düşünce? Aynı lafı size biri dese sizin de hakkınız dava açsanız kazanırsınız bırakın da biz vatandaşlar olarak bu ülkenin ulu önderi Mustafa Kemal Atatürk'e küfür edilince tepkimizi gösterip şikayetçi olalım. Sizin inandığınız değerlere ve varsa tabii bu gibi şahsiyetlere küfür edilirse siz "düşünce özgürlüğü" der geçersiniz o zaman. Biz demiyoruz demeyeceğiz.

Düşüncesini değiştirmek gibi bir baskı yok zaten
Herkes istediğini sever sevmez o kişiyi bağlar
Ama yaşadığın ülkenin az çok tarihini biliyorsan nasıl kurulduğunu biliyorsan bu ülkenin kurucusuna da hakaret edildiği zaman tepkini koyarsın
Sizi rahatsız etmiyor olabilir :KK66:

Tepki koymak zorunda değil kimse. Ben şahsen kime hakaret ediyorsa etsin b.k lu moklu konuşan insanla muhatap olmam ona istediği ilgiyi göstermem.

Yanılıyorsun. Avrupada doğup büyümüş biri olarak bunu söylüyorum inanin orda da Atatürk gibi öncü ilderler oldu ama orda onlara ilahlaştırıp tapılmıyor burda Ataturke ve şimdi de Tayyibe tapıldığı kadar. Ben fikir özgürlüğünden yanayım. Ister Tayyip olsun ister Atatürk olsun isterse Kılıçdaroğlu ya da kim olursa olsun herkes kimi sevip sevmeyeceginde özgürdür onu ya da buni sevmiyorum demekte özgürdür bunun için insan hapsedilmez. Avrupada insanlar en azından düşünmekte özgürler burda bu yok.
Burda yanlış anladığınız bir durum var, kimse Atatürk'ü ya da bir başka lideri sevmediği için hapse atılmıyor. Birini sevmemek ona saygısızlık yapma, hakaret etme, küfür etme hakkını doğurmaz. Sevmeme özgürlüğünüz size saygısızlık yapma özgürlüğünü vermez.

Bence Tayyibe de Atatürke de tapılıyor. Herkes kendi bilir tabi. Ama inanin ona buna herhangi birine küfür edilmesi beni rahatsız etmiyor. Bana ne kendi düşüncesi diyorum. Zaten sen küfür edemezsin desen bile onun düşüncesi değişmez ki.
bu ülkede 10 yıl evvelki karikatürü taşıdığı için ülkenin en parlak üniversitesinin gençleri şu an gözaltında..
bırakın küfürü iktidara muhalif olanlar bile gözaltında.. Siz neden bahsediyorsunuz ? Tam tersi olsaydı acaba sorusunu sormadım bile kendime.. Bırakın küfür edip video çekmek, mizahını bile yapamazsınız. Kimse de gülüp geçmez.
Örnekleriniz çok ütopik.. Neden mi ?
Bugün Kanada denen ülkede bir kadına medeni durumunu sormak bile mobbing sayılırken bu ülkede kadının üzerinden yürüyor siyaset.. Giydiğinden, sokağa çıkmasından, kaç çocuk yapacağından vsss.
Kıyaslamanız 'müslüman mahallesinde salyangoz satmak'...
Ülke koşullarına göre yorum yapmak lazım... Ama Avrupa'da böle değil diye değil..

Bakın "sevmiyorum" demesi başka "...... b.ku bile olamaz." Demesi başka bunun nesi düşünce? Aynı lafı size biri dese sizin de hakkınız dava açsanız kazanırsınız bırakın da biz vatandaşlar olarak bu ülkenin ulu önderi Mustafa Kemal Atatürk'e küfür edilince tepkimizi gösterip şikayetçi olalım. Sizin inandığınız değerlere ve varsa tabii bu gibi şahsiyetlere küfür edilirse siz "düşünce özgürlüğü" der geçersiniz o zaman. Biz demiyoruz demeyeceğiz.
Tamam arkadaş siz yırtın kendinizi. Ne elde edecekseniz sanki. Atatürk öldü o sizi duymuyor görmüyor ölen insana ne zararınız ne faydanız dokunur

Elbette düşünce suçudur. Kadın düşüncesini ifade etmiş ama üslubu terbiyesiz. Ama sonuçta bu onun düşüncesi. Hapse girince bu düşünce değişecek mi? Yoo. Ee ne gerek var bırakın kim ne derse desin..Bu benim fikrim. Ben bir lider olsam ve biri benim hakkımda böyle birşey dese hiç oralı olmam bile bana ne derim bana güvenen inanan zaten inanır güvenir.
Düşüncesi değişmeyecek hatta belki nefreti daha çok bileylenecek, bu da mümkün. Ama nerede nasıl konuşulması gerektiğini, öğrenecek.
Atatürk hayatta olsaydı eminim o yüce gönüllüğüyle o da oralı olmaz hatta affederdi. Ama burda sadece ölmüş bir kişiye değil ona inanan, onu seven, onun yolundan giden insanlara da saygısızlık var.

bu ülkede 10 yıl evvelki karikatürü taşıdığı için ülkenin en parlak üniversitesinin gençleri şu an gözaltında..
bırakın küfürü iktidara muhalif olanlar bize gözaltında.. Siz neden bahsediyorsunuz ? Tam tersi olsaydı acaba sorusunu sormadım bile kendime.. Bırakın küfür edip video çekmek, mizahını bile yapamazsınız. Kimse de gülüp geçmez.
Örnekleriniz çok ütopik.. Neden mi ?
Bugün Kanada denen ülkede bir kadına medeni durumunu sormak bile mobbing sayılırken bu ülkede kadının üzerinden yürüyor siyaset.. Giydiğinden, sokağa çıkmasından, kaç çocuk yapacağından vsss.
Kıyaslamanız 'müslüman mahallesinde salyangoz satmak'...
Ülke koşullarına göre yorum yapmak lazım... Ama Avrupa'da böle değil diye değil..
Tamam da ben o şahısların gözaltına alınmasını da saçma buluyorum? Ben Tayyipci değilim ki.
Ayrıca başka ülkelerle kıyas yapmak bence tam da yapılması gerekn şey çünkü burda artik iş çığırından çıkmış vaziyette bense ornek gösteriyorum bakın böyle de olabilir diye

Tamam arkadaş siz yırtın kendinizi. Ne elde edecekseniz sanki. Atatürk öldü o sizi duymuyor görmüyor ölen insana ne zararınız ne faydanız dokunur
Az önce "b.klu m.klu konuşan insanla muhatap olmam." diyen siz şimdi "Yırtın kendinizi"diyor ne kadar da size ve alttan alta belli olan zihniyetnize yakışan bir üslup ;)

Fikirleri yaşıyor ne kadar üzülseniz de.

Neden kıyafetıne görüşüne takılıyoruz ?
Benım ilk ilgimi çeken yaptığı terbiyesizlik . Açıkta olsa tesettürlüde olsa yaptıgı asla kabul edılemez.
Lütfen insanların giyimleri üzerinden diğer öyle giyinen kişileri yargılamayın , yargılayan gözlerle bakmayın .

Eminim yaptıgı terbıyesızlığin cezasıını çekicek . provokatörse de değilse de.

Az önce "b.klu m.klu konuşan insanla muhatap olmam." diyen siz şimdi "Yırtın kendinizi"diyor ne kadar da size ve alttan alta belli olan zihniyetnize yakışan bir üslup :KK66:

Fikirleri yaşıyor ne kadar üzülseniz de.
Allahalla, "yırtın kendinizi" demek de mi küfür oldu? Hem de b.k derecesinde sizin gözünüzde hahah ay çok naziksiniz hemen bir vitrine kaldırınız kendinizi bir tarafınıza bir şey olmasın.

Ayrıca Tayyipci değilim bunu kast esiyorsanız

Tamam da ben o şahısların gözaltına alınmasını da saçma buluyorum? Ben Tayyipci değilim ki.
Ayrıca başka ülkelerle kıyas yapmak bence tam da yapılması gerekn şey çünkü burda artik iş çığırından çıkmış vaziyette bense ornek gösteriyorum bakın böyle de olabilir diye

sorun tam da burada.. Burası Ortadoğu.. ben ne demek istediğini az-çok anladım, Amerika da f*** Trump dersin, el-kol hareketi bile çekersin kimse sabah 6 da kapına dayanmaz, düşünce özgürlüğü der geçerler.. gel gelelim orada Cumhuriyetçiler Demokratlar için "kanlarıyla duş alacağız" derlerse iş değişir.. daha 1 hafta önce kendine gazeteci diyen biri ne tehditler savurdu, kimse tutuklamayı bırak ne diyorsun bile demedi.. Amerika da böyle bir tehditte adamı öperler mesela.. yeni gelmişsiniz belli, ilk gelişte bu tür kıyaslamalar yapılıyor sonra Ortadoğu mis gibi kabul ettiriyor kendini..

Arkadaşım duyup duymaması değil ki mesele. Evvela bu bizim kendimize duyduğumuz saygıyı gösterir. Tabi ki tepki vericez. Tabi ki tenkit edicez. İnsan vurdumduymaz olmamalı, vatanına, milletine, dinine, namusuna geçmişine, Allah'ına, kitabına, peygamberine, önderine laf söyletmemeli.

sorun tam da burada.. Burası Ortadoğu.. ben ne demek istediğini az-çok anladım, Amerika da f*** Trump dersin, el-kol hareketi bile çekersin kimse sabah 6 da kapına dayanmaz, düşünce özgürlüğü der geçerler.. gel gelelim orada Cumhuriyetçiler Demokratlar için "kanlarıyla duş alacağız" derlerse iş değişir.. daha 1 hafta önce kendine gazeteci diyen biri ne tehditler savurdu, kimse tutuklamayı bırak ne diyorsun bile demedi.. Amerika da böyle bir tehditte adamı öperler mesela.. yeni gelmişsiniz belli, ilk gelişte bu tür kıyaslamalar yapılıyor sonra Ortadoğu mis gibi kabul ettiriyor kendini..
Yoo çok oldu geleli :) Düşüncem değişmedi.

Allahalla, "yırtın kendinizi" demek de mi küfür oldu? Hem de b.k derecesinde sizin gözünüzde hahah ay çok naziksiniz hemen bir vitrine kaldırınız kendinizi bir tarafınıza bir şey olmasın.

Ayrıca Tayyipci değilim bunu kast esiyorsanız
Tayyipçi? Onu kastetmedim zaten kaldı ki burada Tayyip Erdoğan'ı destekleyen insanlarla da seviyeli biçimde çoğu kez konuşmuşumdur. Sizin çirkin üslubunuz hala devam ediyor daha fazla konuşmak istemem "bir tarafıma bir şey olacağından" değil zamanıma yazık.

Tayyipçi? Onu kastetmedim zaten kaldı ki burada Tayyip Erdoğan'ı destekleyen insanlarla da seviyeli biçimde çoğu kez konuşmuşumdur. Sizin çirkin üslubunuz hala devam ediyor daha fazla konuşmak istemem "bir tarafıma bir şey olacağından" değil zamanıma yazık.
Yırt kendini demek küfür demek değildir şekerim bu kadar hassas olma. İçerikli cevap ver üsluba takılma konuyu değiştirip karşıdakini karalamaya çalışma.

Back