• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Başbuğumuzu işgalci kuvvetlerde sevmezdi Trucum :KK200:...
İşte bunlar onların enkazı... bayıldıkları düzenin ortasına atsan bunları 1 haftaya kalmaz İzmir marşını ezberlerlerdi.. Arap aydınlığı bol bulunca şurasına burasına sıvarmış :olamaz:
Ah ne güzel tespit ettin.
Fazla bunlara Mustafa Kemal, çok fazla...

Rakika Rakika adnan Oktar konusunda verdiğim çarşaf örneğinde gönül koymuştun bana hani...
Bak illa ki materyalin kezzap olması gerekmiyor..
Gündem çarşaf ile örtünmeyi tercih edenler üzerinden yürütülüyor şu an.. Zira türban ve fetö mağduriyetini dibine kadar sıyırıp bitirdiler.. sıra çarşafı tercih eden Kadınlarda... kadın üzerinden yapılan siyasetten nefret ediyorum...

Rakika Rakika adnan Oktar konusunda verdiğim çarşaf örneğinde gönül koymuştun bana hani...
Bak illa ki materyalin kezzap olması gerekmiyor..
Gündem çarşaf ile örtünmeyi tercih edenler üzerinden yürütülüyor şu an.. Zira türban ve fetö mağduriyetini dibine kadar sıyırıp bitirdiler.. sıra çarşafı tercih eden Kadınlarda... kadın üzerinden yapılan siyasetten nefret ediyorum...
Aynen kardeşim..
Günümüzde siyaset öyle berbat bir şekil aldı ki; ne üzerinden yapılırsa ona zarar veriyor. Bu çocuk olsun, kadın olsun hep aynı..!

Ablacim yargi zaten isini dogru yapsa onca suclu serbest birakilmaz. Ataturke ve diger insanlara.. kimsenin kimseye hakaret etme luksu olmamali.

Diyelimki bu kadinin gercek dusunceleri Ataturk hakkinda..provoke olayi degil, diger arkadaslarin dedigi gibi.. bu kadin bu kadar aptal olamaz dimi? Bu kadar olay olacagini dusunemedi mi yani? Ak partiliymis erdoganciymis...bu kadar aptal mi bu kadin bunu dusunecek? Dusunsede Konusacak? Birde kameraya alacak? Garip olmaz mi bu sekilde olmasi?

Bu kadin akp li diyerek guyya ak partililer sahip cikacakti, ama istenilen olmadi. Birde ortalikta bundan nemalanmak isteyenler var. Yok illa ogreneceksiniz Ataturku seveceksiniz, bak safiye seni yoldaslarin bile harcadi vs. Bunlarin altindan basit siradan bi vatandas safiye cikamaz bence.

Ha yine diyorum akpliymis chpliymis beni baglamaz, terbiyesizliginin cezasini ceksin.

Edit: yukarda depresif arkadasta yazmis bu dedigimi:) yok harcadilar seni bla bla..bunu dediyse bi kisim insan amaclarina ulastilar demektir..

Gülüm,
dediğim gibi ben yapılan eylemin ötesini berisini bilemem, aslında provake amaçlı bir olay mıydı onu da önemsemiyorum, neyi ne amaçla yaptı, arkasında birileri var mıydı yok muydu gerçekleri kendisi biliyor, örnekler vererek altını çizdiğim nokta çok başka, Atatürk'e hakaret etmeyi kendilerine hak görmeye başlamaları fazlalaştı, eskiden beri sevmeyenleri vardır mutlaka lakin bunu alenen hakaret boyutunda ortaya çıkıp dillendirmiyorlardı, ama artık hakaretlerin boyutu kendi boylarını bile aşmaya başladı, buna cüret edebilmenin rahatlığına sahip olmalarına kızıyorum.

Genel olarak hakaret edilmesine karşıyım, hakaret kendini ifade etmeyi beceremeyenlerin çirkinliğidir ama senin bana hakaret etmenle Atatürk'e hakaret edilmesinin arasında dağlar kadar fark var, sen bana hakaret etsen bu ikimiz arasındaki çirkin bir durumdur, senle beni alakadar eder, toplumu ilgilendirmez, en fazla birkaç yakın arkadaşımız duruma müdahil olmaya niyetlenir onlara da bu mesele ikimizi ilgilendiriyor siz karışmayın deriz ama Atatürk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının büyük bir kesiminin sevgi ve saygısını kazanmış, aynı zamanda dünyanın da takdir ettiği, Cumhuriyetin kurucusu olan bir önder, ona laf söylendiğinde bu tüm sevenlerini ilgilendirir.

Gülüm,
dediğim gibi ben yapılan eylemin ötesini berisini bilemem, aslında provake amaçlı bir olay mıydı onu da önemsemiyorum, neyi ne amaçla yaptı, arkasında birileri var mıydı yok muydu gerçekleri kendisi biliyor, örnekler vererek altını çizdiğim nokta çok başka, Atatürk'e hakaret etmeyi kendilerine hak görmeye başlamaları fazlalaştı, eskiden beri sevmeyenleri vardır mutlaka lakin bunu alenen hakaret boyutunda ortaya çıkıp dillendirmiyorlardı, ama artık hakaretlerin boyutu kendi boylarını bile aşmaya başladı, buna cüret edebilmenin rahatlığına sahip olmalarına kızıyorum.

Genel olarak hakaret edilmesine karşıyım, hakaret kendini ifade etmeyi beceremeyenlerin çirkinliğidir ama senin bana hakaret etmenle Atatürk'e hakaret edilmesinin arasında dağlar kadar fark var, sen bana hakaret etsen bu ikimiz arasındaki çirkin bir durumdur, senle beni alakadar eder, toplumu ilgilendirmez, en fazla birkaç yakın arkadaşımız duruma müdahil olmaya niyetlenir onlara da bu mesele ikimizi ilgilendiriyor siz karışmayın deriz ama Atatürk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının büyük bir kesiminin sevgi ve saygısını kazanmış, aynı zamanda dünyanın da takdir ettiği, Cumhuriyetin kurucusu olan bir önder, ona laf söylendiğinde bu tüm sevenlerini ilgilendirir.

Evet hayatını film yapmışlardı cok cesur bir komutan ve ayriyetten küçük yaşta baya bir akilli ve zekiymis benim ilgimi ceken gençlik yillarinda o hevesi heyecani herseyden önce hırslı. Bunları komutan olmayi onder olmak için basarili olmak için gercekten bunlar olması lazım ve hepside vardir ben siyaseti sevmem hemde anlamiyordum ama birgün tv de onun hayatını yayınladılar sonuna kadar izledim ve ilk orda tanıdım.

Videolarda kizin mi ili hali çıktı ortaya bilmiyorum. Allah bilir ama hiç turbanlik hali yok sanki. Ben biraz da hislerime güvenirim kuvvetlidir. Yinede şoke kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu kadar da olmaz ceza alir mi bilemem a.abidaha kimse yapmaz inşallah. Sevmiyorsan bu kadar belli etmeye de gerek yok

Dogru, bok lafi sadece mini etek giyenler söyler. Carsafli asla öyle birsey söyleyemez. sütten cikmis ak kasiklar!!
Argümanlara bak. Kiz yillardir akp üzerine seyler paylasiyor, sirf bu animi beklemiste?

Hii hii amac Atatürk'e sövmek degil de islamofobi. Ulan ölmüs bir adamin mezarinda küfür ediliyor ve halen siz magdursunuz. Böyle bir magduriyeti daha önce ne gördüm ne duydum. Insan bir utanir bunlari söylerken. Bu nasil bitmez bir magduriyet be.
Utanacağim bisey yok.Herkesin yaptığı kendini bağlar ömrümde bir kez bile Anıtkabire gitmedim.Ama bir kez bile bırak insanlar ile olan ortamı tek başıma ve çok yakınlarım varken bile hakaret etmedim Çünkü Allahıma şükür bunun haram ve günah olduğunu her konuştuğumun hesabını verecegimi biliyorum.Ayrıca tesettürü tercih etmeyen kadınların ağzından b........çıkar mı demişim. Doğruya siz her sözü farklı algılıyordunuz arya ben bunu atladım. Ama çok merak ediyorsan da aciklama yapayım Tesettür sadece başına örtü almakla olmuyor. Hele ki üzülerek söylüyorum zamane örtülüleri. Tesettür demek elini,dilini ,gözünü ve gönlünüde korumak demek.Heleki çarşaf nefse en ağır gelen örtünme şekli iken dili ile darmaduman etmez.Artı carsafini bi anda çıkarıp rengarenk pardesulerle çıkmaz.Birde Ak partililer Atatürk'e hakaretmi ediyor Ne yani paylaşımı varsa ne yapalım .Bana bakın Biz doğruya doğru.Egriye eğri diyebiliyoruz hamdolsun. Bu kızın arkasında duran bir tane ak partili veya muhafazakâr göster hadi.Ancak müftünün karısı ve benzeri tiyatrolarda alayınız gaza gelmiş oyun ortaya çıkınca bi anda buhar olup ucuvermistiniz .(istisnalar haric) Velhasıl Atatürkü sevmiyorsa gitmeyecek o kadar.Kimseyi zorla götürmüyorlar .Birde tartışma adabını koruyarak devam et edeceksen Utanmaz minvali sözün için şikayet ettim. Dilerim gereken yapılır. Sayın Arya !

Utanacağim bisey yok.Herkesin yaptığı kendini bağlar ömrümde bir kez bile Anıtkabire gitmedim.Ama bir kez bile bırak insanlar ile olan ortamı tek başıma ve çok yakınlarım varken bile hakaret etmedim Çünkü Allahıma şükür bunun haram ve günah olduğunu her konuştuğumun hesabını verecegimi biliyorum.Ayrıca tesettürü tercih etmeyen kadınların ağzından b........çıkar mı demişim. Doğruya siz her sözü farklı algılıyordunuz arya ben bunu atladım. Ama çok merak ediyorsan da aciklama yapayım Tesettür sadece başına örtü almakla olmuyor. Hele ki üzülerek söylüyorum zamane örtülüleri. Tesettür demek elini,dilini ,gözünü ve gönlünüde korumak demek.Heleki çarşaf nefse en ağır gelen örtünme şekli iken dili ile darmaduman etmez.Artı carsafini bi anda çıkarıp rengarenk pardesulerle çıkmaz.Birde Ak partililer Atatürk'e hakaretmi ediyor Ne yani paylaşımı varsa ne yapalım .Bana bakın Biz doğruya doğru.Egriye eğri diyebiliyoruz hamdolsun. Bu kızın arkasında duran bir tane ak partili veya muhafazakâr göster hadi.Ancak müftünün karısı ve benzeri tiyatrolarda alayınız gaza gelmiş oyun ortaya çıkınca bi anda buhar olup ucuvermistiniz .(istisnalar haric) Velhasıl Atatürkü sevmiyorsa gitmeyecek o kadar.Kimseyi zorla götürmüyorlar .Birde tartışma adabını koruyarak devam et edeceksen Utanmaz minvali sözün için şikayet ettim. Dilerim gereken yapılır. Sayın Arya !
Anlatamiyosun canim bosa yorma kendini:) cunku siyasi gorusun burdakilerden farkli : )bu kadinin kim oldugu ciksin bakalim bekliyoruz

Merhaba hanımlar bir kendini bilmez cahil yüzünden yine birbirimize girmişizz ..
O cu bu cu mudur provakatör müdür bilinmez çok ta önemli değil zaten yaptığı hareket kimsenin değerlerini değiştirecek degil
Kendini rezil etti sadece akıl yoksunu işte ..
şekli çok mu önemli ...
En son Anıtkabir'e 19 Mayıs'ta gitmiştim çok kalabalıktı ha sizler için önemliyse her şekilden insan vardı başı açık, kapalı ve çarşaflı bir vatandaş gördüm hatta kimsede garipsemiyordu herkes birbiriyle gayet barisikti iceri girebilmek için bayağı sıra bekledik ben çocuklarımi gotümüştüm önümüzdeki bayan cok kalabalık ne güzel dedi birkaç arkadaşına canlı gösterdi kalabalığı herkes halinden gayet memnundu

Haha buna çevir kazi yanmadin deniliyor. Eğer çarsafli bir insan bok kelimesi demez diyorsan, bunun tersi "açik kadin hayli hayli söyler" değil mi?

Ben tesetürün ne olduğunu gayet iyi biliyorum ve senin aksine, herkes istediği şelilde giyebildiğini savunuyorum. Ister makjaj ile, ister rengarenk giyerek. Bok kelimesi tutmayinca, bu sefer tesetür şeklinden vurmaya çaliştin. Umarim bu kiz olan biteni iyi seyredir. Kendi Erdoğanin deyimi ile başörtülü bacilari onu 5 saniyede sattilar.

Akp'liler elbette bu kizi savunuyorlar. Savunmasalar "bu kiz provokatör" diye yirtinmazlardi. Tek diyecekleri "tutuklansin bu kiz, kimse atamiza hakaret edemez" olmali.

Ama yapmadilar. Atatürkü atalari olarak görmedikleri için. Liderleri bile kalkip ayyaş diyebiliyorsa, Misiroğlu gibi şahislari adam yerine koyuyorsa akp'lilerin ideolojileri belli.

Bu kizda o ideolojiden nemalanmak istemişti. Ülkede sahte 15 temmuz kahramanlari maaş aliyor, somada istediklerini tekmeleyip üzerine tazminat aliniyor. Bu kiz mevcut sistemden niye nemalanmasin?

Ve vay be, Atatürke hiç hakaret etmemişsin, ne büyük bir nimet! Alkiş!!

Ve evet eğer bu olay islamafobi olduğunu savunuyorsan, kendini mağdur ilan ediyorsun. Ortadaki delilleri hiçe sayarak hep yine sanki size atak yapiyorlarmiş gibi algi operasyonun peşindesiniz. Evet buna utanmaz derim.

Gezi'de o molotovlular provakatör dediğimizde inanmadiniz. O annelerin gözyaşlarina bile bakmadiniz.

Bunun için ban yiyeceksem yiyim. Sen önce kendi lafin arkasinda dur ve beni göz ardi et.

Carsaftan sarı kap ve rengarenk esarba hızlı geçiş :halay:hadi bakalım neyin nesisin merakla bekliyorum. Yav çarşafa giren insanın ağzından b.....lafı çıkar mi hadi çıktı diyelim onunda kaydetmez. Amaç belli islamafobi

Niye? Carsaflilar insan üstü varlik mi?

Bu dünyada Almanlar Hitlerden İtalyanlar Mussolini'den nefret etmiyor bu kadar laf söylemiyor
Başka bir ülkede Atatürk gibi bir lider çıkmış olsaydı insanlar 500 yil sonra bile onu minnetle anar bütün ilkelerine sahip çıkardı

Yanılıyorsun. Avrupada doğup büyümüş biri olarak bunu söylüyorum inanin orda da Atatürk gibi öncü ilderler oldu ama orda onlara ilahlaştırıp tapılmıyor burda Ataturke ve şimdi de Tayyibe tapıldığı kadar. Ben fikir özgürlüğünden yanayım. Ister Tayyip olsun ister Atatürk olsun isterse Kılıçdaroğlu ya da kim olursa olsun herkes kimi sevip sevmeyeceginde özgürdür onu ya da buni sevmiyorum demekte özgürdür bunun için insan hapsedilmez. Avrupada insanlar en azından düşünmekte özgürler burda bu yok.

Yanılıyorsun. Avrupada doğup büyümüş biri olarak bunu söylüyorum inanin orda da Atatürk gibi öncü ilderler oldu ama orda onlara ilahlaştırıp tapılmıyor burda Ataturke ve şimdi de Tayyibe tapıldığı kadar. Ben fikir özgürlüğünden yanayım. Ister Tayyip olsun ister Atatürk olsun isterse Kılıçdaroğlu ya da kim olursa olsun herkes kimi sevip sevmeyeceginde özgürdür onu ya da buni sevmiyorum demekte özgürdür bunun için insan hapsedilmez. Avrupada insanlar en azından düşünmekte özgürler burda bu yok.
Kimse bu ülkenin kurucusuna "....b.ku bile olamaz." Şeklinde hakaret edemez. Ederse sonu böyle olur ve olmalıdır da. Sizin düşünce özgürlüğünden kastınız bu şekilde küfürlerse düşünmeyin bir zahmet.

Olayı "tapınma"olarak görüyorsanız o sizin bileceğiniz iş
Fakat bu ülkenin kurucusuna kimse küfür edemez !

Kimse bu ülkenin kurucusuna "....b.ku bile olamaz." Şeklinde hakaret edemez. Ederse sonu böyle olur ve olmalıdır da. Sizin düşünce özgürlüğünden kastınız bu şekilde küfürlerse düşünmeyin bir zahmet.
Avrupada işte tam da sizin bu aşamadığınız şey çoktan aşılmış durumda. Inanin ordaki cumhurbaşkanına küfür etsen bile hapse girmezsin. Cumhurbaşkanı duysa gülüp geçer vaktini boşa harcamaz öyle düşünenlere. Adam ülke yönetiyor ve kendisine hakaret edeni hapsetme derdine düşüp vaktini boşa harcamıyor. Dolayısıyla böyle küfür eden terbisyesizlere medyada bile vakit ayrılmıyor ve bu insanlar isyediklerini (yani ilgiyi!) elde etmemiş oluyorlar.

bunun gibi insanların hala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oluyor olmasıda beni çok utandırıyor. Bu şahsın videosunu izlerken alttaki yorumlara baktım bir vatandaşta Anıtkabir için '' Anti kabir'' gibi bir tabir kullanmış ne oluyor bu insanlara neden geçmişi unutuyorlar,Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk saygı duymak gerçekten çok mu zor. umarım hakkettiği cezayı alır.

Olayı "tapınma"olarak görüyorsanız o sizin bileceğiniz iş
Fakat bu ülkenin kurucusuna kimse küfür edemez !
Bence Tayyibe de Atatürke de tapılıyor. Herkes kendi bilir tabi. Ama inanin ona buna herhangi birine küfür edilmesi beni rahatsız etmiyor. Bana ne kendi düşüncesi diyorum. Zaten sen küfür edemezsin desen bile onun düşüncesi değişmez ki.

Avrupada işte tam da sizin bu aşamadığınız şey çoktan aşılmış durumda. Inanin ordaki cumhurbaşkanına küfür etsen bile hapse girmezsin. Cumhurbaşkanı duysa gülüp geçer vaktini boşa harcamaz öyle düşünenlere. Adam ülke yönetiyor ve kendisine hakaret edeni hapsetme derdine düşüp vaktini boşa harcamıyor. Dolayısıyla böyle küfür eden terbisyesizlere medyada bile vakit ayrılmıyor ve bu insanlar isyediklerini (yani ilgiyi!) elde etmemiş oluyorlar.
Bu aşmak değil, ben bu ülkede cumhurbaşkanına küfür edilmesini de doğru bulmuyorum ve anayasada cezası var cezalandırılsın buna tepki de göstermem. Evet bizim ülkemizde böyle şeylere boşa vakit harcanıyor çünkü kimsenin fikri değişmiyor sonunda.
Ama burada küfür edilen bu ülkenin kurucusu. Bu düşünce özgürlüğü falan değil. Bu ülkede yaşayan milyonlara da hakaret aynı zamanda ve insanları ayrıştırmak amacıyla yapılıyor. Atatürk'ü sevmiyor olabilirsiniz o da sizin zihniyetinizi belli eder zaten ama bu konu altında "düşünce özgürlüğü" duyarı yapılacak bir konu değil. Bu bir suçtur ve suç işleyen cezasını çeker. Düşünce suçu falan da değildir, sapla samanı bilerek karıştırmayın.

Bu aşmak değil, ben bu ülkede cumhurbaşkanına küfür edilmesini de doğru bulmuyorum ve anayasada cezası var cezalandırılsın buna tepki de göstermem. Evet bizim ülkemizde böyle şeylere boşa vakit harcanıyor çünkü kimsenin fikri değişmiyor sonunda.
Ama burada küfür edilen bu ülkenin kurucusu. Bu düşünce özgürlüğü falan değil. Bu ülkede yaşayan milyonlara da hakaret aynı zamanda ve insanları ayrıştırmak amacıyla yapılıyor. Atatürk'ü sevmiyor olabilirsiniz o da sizin zihniyetinizi belli eder zaten ama bu konu altında "düşünce özgürlüğü" duyarı yapılacak bir konu değil. Bu bir suçtur ve suç işleyen cezasını çeker. Düşünce suçu falan da değildir, sapla samanı bilerek karıştırmayın.
Elbette düşünce suçudur. Kadın düşüncesini ifade etmiş ama üslubu terbiyesiz. Ama sonuçta bu onun düşüncesi. Hapse girince bu düşünce değişecek mi? Yoo. Ee ne gerek var bırakın kim ne derse desin..Bu benim fikrim. Ben bir lider olsam ve biri benim hakkımda böyle birşey dese hiç oralı olmam bile bana ne derim bana güvenen inanan zaten inanır güvenir.

Back