Gülüm,
dediğim gibi ben yapılan eylemin ötesini berisini bilemem, aslında provake amaçlı bir olay mıydı onu da önemsemiyorum, neyi ne amaçla yaptı, arkasında birileri var mıydı yok muydu gerçekleri kendisi biliyor, örnekler vererek altını çizdiğim nokta çok başka, Atatürk'e hakaret etmeyi kendilerine hak görmeye başlamaları fazlalaştı, eskiden beri sevmeyenleri vardır mutlaka lakin bunu alenen hakaret boyutunda ortaya çıkıp dillendirmiyorlardı, ama artık hakaretlerin boyutu kendi boylarını bile aşmaya başladı, buna cüret edebilmenin rahatlığına sahip olmalarına kızıyorum.
Genel olarak hakaret edilmesine karşıyım, hakaret kendini ifade etmeyi beceremeyenlerin çirkinliğidir ama senin bana hakaret etmenle Atatürk'e hakaret edilmesinin arasında dağlar kadar fark var, sen bana hakaret etsen bu ikimiz arasındaki çirkin bir durumdur, senle beni alakadar eder, toplumu ilgilendirmez, en fazla birkaç yakın arkadaşımız duruma müdahil olmaya niyetlenir onlara da bu mesele ikimizi ilgilendiriyor siz karışmayın deriz ama Atatürk Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının büyük bir kesiminin sevgi ve saygısını kazanmış, aynı zamanda dünyanın da takdir ettiği, Cumhuriyetin kurucusu olan bir önder, ona laf söylendiğinde bu tüm sevenlerini ilgilendirir.